Рейнджърката от Карлово убита заради подигравка към офицерите

Убиецът й строшил врата, засегнал се от нейни думи
15 юли 2019 07:22,
73
Рейнджърката от Карлово убита заради подигравка към офицерите
Снимка: Facebook

Убиецът на рейнджърката Десислава Стоянова отнел живота й, заради нейни подигравки по адрес на армията. Бившият военен Светослав Каменов доскоро отказваше да дава обяснения, но вече е проговорил пред разследващите.

Той заявил, че е строшил врата й заради нейни подигравки по адрес на офицерите в армията.

Преди да бъде уволнен от казармата, самият той имал чин и подготовка на рамбовец, участвал в три задгранични мисии, обучавал e редници по тактическа подготовка, затова се вбесил от думите й, пише "24часа".

Още по темата

Хванал я за шията, усукал я наляво и надясно и я умъртвил. Жестокото убийство е извършено на 29 ноември м.г. в дома му в Сопот.

Досега като мотив за престъплението се сочеше финансов спор между двамата. 40-годишната Десислава му дала на фиата си, за да го ремонтира. Светослав обаче не успял да го поправи и го закарал в морга край Сопот.

Пари не получил, тъй като не разполагал с документите за автомобила. Във фаталния ден се обадил на рейнджърката за книжата и отишъл до апартамента й в Карлово заедно със свой познат.

Качили я и я закарали до къщата на Каменов в Сопот. След като я убил, Каменов скрил трупа й в ракла под диван, а на следващия ден заминал за Северна България, където живеят майка му и бившата му съпруга с двете им деца.

Тялото на рейнджърката бе открито на 7 декември. На същата дата и Каменов беше арестуван.

"Досъдебното производство трябва да приключи до 7 август", съобщиха от окръжната прокуратура в Пловдив.

Тази седмица защитничката на обвинения за убийството адвокат Снежанка Почева ще се запознае със събраните материали и резултатите от съдебно-медицинската и психиатричната експертиза.

По неофициална информация Каменов е бил освободен от казармата заради психологическа непригодност и осъжданията му. Имал е условни наказания за шофиране в нетрезво състояние, за отклонение от служба и фалшив сигнал за бомба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Да бяхте сложили барем една въпросителна в заглавието...
17
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати рейнджърката аз ....същата като "командосите" ни. Пълна пародия.
16
6
 
37
 
! Отговори
BGarmy преди 4 години
Това ако е армия! По-какъв начин си набират кадровите?!? Всички дърти ceляндypи, "генерали и офицери" от "народната армия" да се махат.
15
3
 
25
 
! Отговори
Ремонтът преди 4 години
Събитието е трагично, но има и освежаващи моменти като например "40-годишната Десислава МУ ДАЛА НА ФИАТА СИ, за да го ремонтира." Очевидно убиецът - на един по-ранен етап, е трябвало да бъде ремонтиран от нея.
14
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"40-годишната Десислава му дала на фиата си, за да го ремонтира."??? Искате да кажете,че са правели секс върху фиата???:):):)
13
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунист та дрънка. Как така ще обижда българските офицери с руско самосъзнание ?
12
5
 
47
 
! Отговори
Джил преди 4 години
Мотива на престъплението е изсмукано от пръстите свободно съчинение тип " какво правих през лятната ваканция" в началото на 2ри клас.
11
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
И пак такива като Мюмюн обвиняват убитата - то бива задръстеност, ама толкова чак - ами и той да и се подиграе, а не да убива , в някои мъдри книги какво пише зъб за зъб, а и нещо друго - агресивността не води до нищо, нека сега да изгние в затвора, където добре и на него ще се подиграят.......
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Командния състав на армията, като се започне от министъра са най-негодните твари. Жалко за хората които се лъжат по някакви причини да участват в техните схеми.
9
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам след три мисии някой да е като редови гражданин. Много смърт.Да си даваме сметка каква е психиката на населението, което живее в среда с ежедневна насилствена смърт.
8
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очевидно опит за преквалификация в убийство по непредпазливост в условия на афект. Това се опитва да пробута адвокатката му. Този индивид е отправял заплахи на различни лица, по различни поводи и са документирани в полицията. Скрил е жертвата и е заковал капака. Жетвата се е похвалила на приятелка по телефона, че фиата й е готов и са се разбрали за пътуване на следващия ден. Сещайте се какъв шок е била, като я закарал в Сопот и е разбрала какво става с автомобила й? Какви офицери, каква БА?
7
0
 
54
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
То всички тези сегашни "рамбовци" не ги слушат главите, ама в "армията" си затварят очите, защото други кандидат-кукумицини нема. Типични холивудски простотии по третокачествен сценарий.
6
7
 
32
 
! Отговори
Сандокан Сандански преди 4 години
Типичен ***, коментарите са излишни.
5
6
 
34
 
! Отговори
Мюмюн преди 4 години
Тая ква работа е имала с тоя? Но е била права за армията, тя е доказателството.
4
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всички с подобни психически свидетелства и проблеми доживотно заключване в психиатрия.
3
12
 
25
 
! Отговори
Хасан от Разград преди 4 години
На тоя да му усукат оная работа сега докато не издъхне и той!!!
2
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много тъпо съчинено признание за убийство6?!
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя,че не е читав е ясно но и е ясно,че тая е казала,че му е мек или ,че младия и любовник я помпи добре а той дори не може да си включи помпата