"Дишам спокойно!" Норвегия върна децата на Цветелина Оланд

Решението е взето през май
31 юли 2019 23:00, Нели Христова
67
"Дишам спокойно!" Норвегия върна децата на Цветелина Оланд
Снимка: Facebook

След дълга битка, българката Цветелина Оланд най-накрая успя да върне децата си, които норвежките власти отнеха. Щастливата новина тя сподели във Facebook профила си. По думите, съдът е взел решението през май тази година.

Ето и целия й пост:

"На всички, които бяха съпричастни, искам да съобщя щастливата новина, че решението на Областния съд на гр. Арендал в Норвегия от 9 май 2018, беше игнорирано от Апелативния съд през месец май тази година въз основа на отчетени грешки от длъжностни лица и една институция (със сигурност се сещате коя), които решават човешки съдби.

Вече мога да съм заедно с тези, които обичам най-много. Дишам спокойно и се радвам на живота! Но... Има едно голямо "НО"!

Кой ще възстанови пропуснатото време с любимите същества? Кой ще заличи черните спомени от деня, когато ти взимат най-ценното? Кой ще върне моя баща, който си замина от мъка и не успя да дочака победата? Кой ще заличи унижението, което изтърпях от хора ограничени, без морал, некомпетентни..., НО с власт, защото работят за машина, която е държава в държавата?

Кой ще изтрие сълзите...?

Няма такава сила!

Моят призив е: Борете се до последно, особено, когато се отнася за най-ценното, а именно, децата. Бъдете силни и не се предавайте, колкото и тежка и невъзможна да изглежда ситуацията.

Ако се предадем, предаваме децата си!

Благодаря на всички вас, приятели мои!

Обичам ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
ilifataja преди 4 години
mewkid.net/order-amoxicillin/ - Amoxicillin 500 Mg <a href="mewkid.net/order-amoxicillin/">Buy Amoxicillin Online</a> cpj.mfsn.m.dnes.bg.xuu.ec mewkid.net/order-amoxicillin/
49
5
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИНЪТ преди 4 години
Обича да мрази! Налейте му новини за ***! Как те ще му отнемат ценностите, алкохола и потенцията! Налейте му още новини как най-демократичните и богати държави в Европа са тоталитарни! Налейте му и още новини как в тези най-демократични и богати държави се крадат децата, за да се дават на цветнокожи гей двойки за оргии! Подсилете новините с платени коментари как това наистина е така и е част от план за НСР крепящ се от НАТО, ЕС и САЩ и внушете, че последната крепост на ценности е Русия!
48
7
 
7
 
! Отговори
до Mister Cro ОЩЕ преди 4 години
Ти ГНУСЕН ДЕЗИНФОРМАТОРЕ, който пишеш, че 21 хил деца са били отнети в Норвегия през 2016 г, не те ли е срам, бе??? Официалната статистика е средно ~ 5 от 1000 деца за тази година, което прави общо 250 отнети от 50 хиляди деца! Престанете да лъжете хората пропанаднисти гнусни! С вашата помощ телгите страната ни към блатото (може и да сте чужденци, не знам) на Евразия! КОЙ има интерес от оплюване на най-социалните държави като Норвегия? Този, който иска да изкара Европа гнусна без ценности! Защо?
47
0
 
5
 
! Отговори
до Mister Cro преди 4 години
Хубаво е, че бандата ви е нацъкала плюсчета пред проксита, но само искам да ти напомня, че работейки като интернет ***, на който плащат ти убиваш България. Да, хората масово са оскотели, но защо трябва да работиш за дезинфомрационната машина. Онази мафия, която разбрабва и изнасилва България ежедневно! Срам нямаш! Абсолютно неверни неща пишеш и внушаваш не знам за колко стотинки на пост, но явно хората ти се връзват на теб и такива като теб и постепенно ни влачите към калната Евразия...
46
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напишете в гугъл "Скритият скандал на Норвегия" и изгледайте филма, който е на БиБиСи. Ще видите как деца се отнемат заради вероятна паяжина на тавана. Това ни чака и нас от догодина. Стратегията за детето е официално спряна, но текстовете от нея влязоха в една камара закони, които влизат в сила от януари.
45
0
 
0
 
! Отговори
ms преди 4 години
освен да пали с 200 за някъде другаде незнам какво и остава, че ако се повтори ще е завинаги. смотана държава
44
1
 
0
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 4 години
До Анонимен#37Кифло, не си ли чувала за поговорката, покажи ми приятелите си, за да ти кажа какъв си"? :)
43
7
 
17
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Излезе и инфо, че от около 58 000 родени в Норвегия деца за 2016г. мисля, около 21 000 са били отнети от родителите им.Каквато и да е причината, това при всички положения не е нормално - ако огромната част са отнети на само формално основание, то това е чудовищна жестокост, ако пък са отнети основателно, то това означава, че това е болно общество, след като почти половината от родителите са без капацитет да се грижат за децата си или са склонни на насилие към тях!
42
3
 
18
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Стана ми интересно и реших да прочета за случая на тази жена! Ако изнесеното в нашите медии е вярно, то онейният случай е наистина потресаващ! И е показателен за това, как един, по същността си правилен институционален механизъм за ефективна закрила на децата от насилие, може да се *** в бездушна оторизирана с много власт бюрократична машина!
41
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 37Как пък само за теб не се намери подходящ мъж в България?Като толкова искаш чужденци-прав ти път.Такива "българки"по-добре да не стоят в България.То е ясно,че си търсила някой чичко паричко и като не си намерила такъв,се чудиш в какви глупости да обвиниш българските мъже.Ясно е,че 99 процента от българките се женят за чужденци заради парите.
40
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето ви я стратегията за детето в действие.
39
5
 
5
 
! Отговори
до номер 40 преди 4 години
И аз не съм срещнала, значи ставаме 2.
38
8
 
17
 
! Отговори
български мъж преди 4 години
До АнонименМиличка, това, че ти не си срещнала добър български мъж не означава, че никой българин не става.
37
2
 
28
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Чудесна новина !!! Това си е цяло чудо, да успееш да си върнеш децата , взети от безчовечна организация като Барневарн. Не знам къде е сега Цветелина , но дано е напуснала Норвегия , където по-нормален човек явно не може да живее добре.
36
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До всички, които обвиняват българката, че се е омъжила за чужденец. Когато бях студентка се влюбих в германец, също студент, не беше богат.Останах в България, защото баща ми имаше здравословни проблеми. След това имах връзки само с българи, до една несполучливи. Имам и дете, което отглеждам сама. Всички до един бяха мамини синчета егоистчета.С германеца се чувствах обичана жена, държеше се като мъж. Българин МЪЖ не открих. Може и да има такива, но аз познавам само мързеливи глезльовци.
35
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичайте си децата и се борете... що за глупости?! Естествено, че си обичаме децата, но и не бихме отишли в подобна корумпирана държава без съдебна система, с извратени ценности, която може дори да допусне да се вземат деца от нормален родител... Тук трябва да се каже, че тази държава не отговаря на никакви стандарти на Съвета на Европа и трябва да се наблюдава за нарушение правата на човека и децата. Какви са тия срамежливи реакции? Ако това беше България щяха вече да са опищяли целия свят!
34
6
 
30
 
! Отговори
Брей брей брейвик преди 4 години
Барневерн отнема деца ако реши, че момченцето няма... достатъчно кукли да играе с тях. И след това може да ги даде на когото си пожелае (обикновено гей двойки).Обратните двойки осиновили момченце познайте какво го правят , каквато е и съдбата на Брейвик, който опоска 100на либерасти на един остров в Норвегия.
33
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната решила да се изхранва с детеродния орган...После-олеле...
32
10
 
39
 
! Отговори
Идва лошо преди 4 години
Преди години избиха кокошките,миналата година- овцете и козите, тази година свинете. От догодина вкарват Закон за закрила на детето- с който ще искат да отнемат децата на България и да ги дават за осиновяване на гей ,обратни, лесбийки, педофили и т.н./както напр. е норвежеца Бреквийк/. Всички,които тъпеете и се чудете какво става и не вярвате,че това може да се случи и у нас-сте доста *** и сте продукт на "Системата",която ви е затъпила тотално.
31
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на майката върна си децата. Норвежците са егоисти за пари не питат как се чустват децата! Приемните семейства печелят много пари!