"Дишам спокойно!" Норвегия върна децата на Цветелина Оланд

Решението е взето през май
31 юли 2019 23:00, Нели Христова
67
"Дишам спокойно!" Норвегия върна децата на Цветелина Оланд
Снимка: Facebook

След дълга битка, българката Цветелина Оланд най-накрая успя да върне децата си, които норвежките власти отнеха. Щастливата новина тя сподели във Facebook профила си. По думите, съдът е взел решението през май тази година.

Ето и целия й пост:

"На всички, които бяха съпричастни, искам да съобщя щастливата новина, че решението на Областния съд на гр. Арендал в Норвегия от 9 май 2018, беше игнорирано от Апелативния съд през месец май тази година въз основа на отчетени грешки от длъжностни лица и една институция (със сигурност се сещате коя), които решават човешки съдби.

Вече мога да съм заедно с тези, които обичам най-много. Дишам спокойно и се радвам на живота! Но... Има едно голямо "НО"!

Кой ще възстанови пропуснатото време с любимите същества? Кой ще заличи черните спомени от деня, когато ти взимат най-ценното? Кой ще върне моя баща, който си замина от мъка и не успя да дочака победата? Кой ще заличи унижението, което изтърпях от хора ограничени, без морал, некомпетентни..., НО с власт, защото работят за машина, която е държава в държавата?

Кой ще изтрие сълзите...?

Няма такава сила!

Моят призив е: Борете се до последно, особено, когато се отнася за най-ценното, а именно, децата. Бъдете силни и не се предавайте, колкото и тежка и невъзможна да изглежда ситуацията.

Ако се предадем, предаваме децата си!

Благодаря на всички вас, приятели мои!

Обичам ви!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емммм ОК ...
29
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимавайте със скандинавските държави, особено с Норвегия, следват Швеция и Дания с техния извратен Неолиберализъм!!!Това се отнася особено за българките които са решили да сключат брак в тези държави и да остатат да живеят тамА за българите? Защото и от нас има.
28
28
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз познавам българка, която работи дълго време в тези служби. Тя ми е заявявала категорично, че деца не се отнемст току така. Много от разпространяваните случаи не са съвсем така, както изгйлеждат. Винаги удобно се пропуска другата страна...
27
37
 
16
 
! Отговори
Доко преди 4 години
До АнонименЧети внимателно ... тази с фамилия Оланд ( Åland ) няма българско гражданство. Норвегия не разрешава двойното.Навсякъде четем нейната версия !? Това което не знаем е децата от един баща ли са или от различни, в Норвегия ли са раждани ? Барневерна не взима току така децата ... трябва да им е застраше живота или да живеят в наркоманска среда.От тук на татък ако ги отнемат няма да ги дадат на някой външен, първо се гледа най-близкия - баба,дядо, леля....баща Просто търсипубличност
26
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашите власти да и помогнат и да осъди норвегия, нека тези мизерници си платят!
25
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
същото може да се случи и в Гемания или Франция ,ако българката има брак с чужд гражданин и децата са родени извън България,невъзможно е да си ги вземе в България без нотар.съгласие на бащата дори при приключил развод.законодателството е в полза на чуждите държави и в ущърб на българските деца от смесените бракове.майката се прибира в България ,но без децата си.това е законодателството в момента.а за арабите .. да не говорим...изобщо.там ако майката изобщо се прибере в България..
24
28
 
18
 
! Отговори
да ве преди 4 години
"Златотърсачките" търсят си богати чужденци и чичковци па после олееелеее ! Ми що ни занимава с нейните си проблеми да се оправя.
23
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оланд-типична българска фамилия.На 100 българки, омъжени за чужденци се пада един българин,женен за чужденка.
22
5
 
10
 
! Отговори
Уф преди 4 години
С 1/2 ууважението , даСи смени и фамилията?
21
1
 
25
 
! Отговори
Уф преди 4 години
И все пак...Моля, децата не са праскови, че да ги делиш. Имайте уважение и към тях, защото утре те ще Гледат към вас...30096
20
5
 
34
 
! Отговори
То преди 4 години
Ако сте жена внимавайте! И особено с араби и чиждестранЦИ
19
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази майка е имала невероятен късмет, особено с норвежкото законодателство!!!В нейния случай все едно, че току що е улучила Шесте Числа от Тотото!!!Не се шегувам!!!
18
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимавайте със скандинавските държави, особено с Норвегия, следват Швеция и Дания с техния извратен Неолиберализъм!!!Това се отнася особено за българките които са решили да сключат брак в тези държави и да остатат да живеят там!
17
57
 
10
 
! Отговори
Медуза с ланец преди 4 години
Дано й ги вземат пак.
16
1
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
С оглед на моята ЛИЧНА история никога не съм бил много кротък, мили пуфльо...
15
7
 
10
 
! Отговори
Пффф преди 4 години
Фейк нюз плашило за ромеите... ше им земат бизнеса...
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще посветя следващата си песен на случката ...
13
1
 
25
 
! Отговори
Много преди 4 години
Се радвам....Браво! Незнам какво да кажа...радвам се!
12
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До odpoДалеч по-лоши неща на национално ниво се случиха, от това, че една майка и взеха децата ... Парламента ооооще си стои и предполагам, че ще си остане там, докато не го направят на джамия ...
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6С оглед на историята ти, може да се каже, че си по-кротко и от агне ...