Русия към САЩ за ракетите: Вашингтон допусна сериозна грешка

Москва продължавала да е готова на преговори
2 авг 2019 18:41, Нели Христова
65
Русия към САЩ за ракетите: Вашингтон допусна сериозна грешка
Снимки: Reuters

Русия е недоволна от изтеглянето на Вашингтон от Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег, предаде Франс прес, цитиран от БТА.

Още по темата
"Вашингтон допусна сериозна грешка", заяви в комюнике руското външно министерство.

В комюникето се изтъква, че Русия продължава да е готова за преговори със САЩ за възстановяване на доверието и засилване на международната сигурност, предаде ТАСС.

Външното министерство призова също така Вашингтон да се откаже от наземното разполагане на ракети със среден и малък обсег.

"Призоваваме САЩ да се откажат от разполагането на създавани от тях наземни ракети със среден и малък обсег и да последват примера на Русия в предприемането на всички необходими стъпки за гарантиране на глобалната стабилност и предсказуемост. В противен случай цялата отговорност за засилването на напрежението в света ще бъде на Вашингтон", каза руското министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи тези ракети са тактически а те междуконтинентални стратегически. Как точно се предвижда да се използват? Примерно Русия удря Украйна , а САЩ в отговор Сирия или какво? Това с разполагането на такива ракети в карибският басейн не ми се вижда смислено, представи си Куба да изстреля някаква ракетка с ядрена глава по САЩ, отговорът ще е изтриването на Куба от картата, просто оцелели няма да има.
42
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
Ракетите с малък и среден обсег, които носят ядрено оръжие, са дестабилизиращи, защото за тях няма време за предупреждение по "горещия" телефон Вашингтон-Москва. Времето за полет е минути, изстрелят ли едните (дори и по техническа грешка) веднага ще изстрелят и другите. А мишената ще сме ние, ако имаме г'лупостта да разрешим разполагането на американски ракети у нас.
41
1
 
1
 
! Отговори
До №29 преди 4 години
До До руски *** 21WOW! Какъв борец за чист Bulgarian! Ако ти, аналфабетни, знаеше колко % от думите наcontemporary бългериан са изконно новоруски, навлезли в езика ни през 19 и 20 вв, щеше да се обесиш! Руският език има невероятно голям речников фонд и да почерпиш от него е благо, а не недостатък! Едно хайванче протестираше срещу водохронилище, искаше язовир! Да бе, древна българска дума от след 9-ти Септември!
40
2
 
2
 
! Отговори
Помним преди 4 години
До Старшина No42Както знаеш страшините нямат право на мнение! Те са да изпълняват заповедите! Ясно?
39
4
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Мръсните ХАМЕРИКАНЦИ са единствената държава която си позволи да използва атомни бомби срещу мирно население! Пояснявам!- Хирошима и Нагазаки! Мръсните ХАМЕРИКАНЦИ нямат право да се разпореждат с чужди животи!!!!! Дано да изчезнат като нация и територия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
38
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте се пънали като магарета на лед! Никой освен Америка и Русия.Не знае какви точно " договори" са подписали! Всички са подписани н 4 очи! На времето изедниците от СДС Да не би да публикуваха договора с Америка продавайки ни на САЩ.в държавен вестник я?? Всезнайковци сте всички! Всички " договори" се разсекретяват след дестилерия! Когато нямат никаква стойност вече. Но късно!
37
1
 
4
 
! Отговори
До ХМ преди 4 години
Евала
36
8
 
13
 
! Отговори
Хм преди 4 години
До Анонимен"И къде е "сериозната грешка на Вашингтон"?"Ами в това,че решиха,че могат да смачкат Русия като предизвикат война в Източна Европа,а те самите да останат незасегнати.Няма такъв вариант-всеки участващ във война с Русия ще си понесе последствията.Естествено,Русия няма ресурс да победи,но може да ги завлече всичките в гроба,по един или друг начин.
35
3
 
1
 
! Отговори
М преди 4 години
Твое мнение, твой живот, не пречи на другите.
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам грешки и в твоят речник - "'86% рузки дъби ли''-Не, няма грешка, сичко е точно.
33
7
 
13
 
! Отговори
Старшина преди 4 години
Аз, къде съм от провинцията, Павликени, си мислим да сме по добре с руснаците, отколкото с америкаджасите. Мнение.
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И къде е сериозната грешка на Вашингтон ?
31
3
 
4
 
! Отговори
М преди 4 години
Виждам грешки и в твоят речник - "'86% рузки дъби ли''
30
10
 
6
 
! Отговори
До руски трол 21 преди 4 години
Какво е това запуск на ракета ??? На български се казва изстрелване на ракета !Поне преминете основен курс на български преди да пишете в българските форуми !
29
8
 
4
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
за поредн път крадеца вика дръжте крадеца
28
5
 
3
 
! Отговори
Chalgarin dudaev преди 4 години
VELIKI SA RUSNACITE ZAEDNO SAS PRAVOSLAVEN KITAI
27
2
 
13
 
! Отговори
до 33 амуджата преди 4 години
МНОГО ТУРЧЕЕЩИ СЕ БЪЛГАРИ НЕНАВИЖДАТ ПРАВОСЛАВНИТЕ ТАКИВА СА МНОГО МЕДИИ И БЪЛГАРОФОБСКИ ФОРМИРОВАНИЯ...ГОЛЯМА НЕНАВИСТ СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО СЕ ТЕРАЖИРА ОТ НЕБЪЛГАРСКИ МЕДИИ...
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе когато ракета ме пръсне на парчета, вярвайте ми последния ми проблем ще е кой и я пратил. Руснаци или Американци.
25
2
 
3
 
! Отговори
М преди 4 години
Благодаря ти кефче ама си го задържи за теб.
24
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е кеф обаче, че като дойде време да се плаща сметката, обикновените мякащи руски лум пени (86% рузки дъби ли), ще я платят с кръв и сълзи.