ФБР ще разследва самоубийството на Джефри Епстайн

Той обвинен в организирането на проституция и сексуална експлоатация
Обновена: 10 авг 2019 22:06 | 10 авг 2019 21:55, Нели Христова
19
ФБР ще разследва самоубийството на  Джефри Епстайн
Снимка: Reuters

ФБР започна разследване на самоубийството на американския финансов магнат Джефри Епстайн, който днес бе открит мъртъв в килията си във федерален затвор в Манхатън, съобщи федералната администрация на
затворите в страната, цитирана от световните агенции.

Още по темата

Епстайн, на 66 години, бе обвинен в организирането на проституция и сексуална експлоатация на непълнолетни, се е самоубил в килията си. Това съобщи днес телевизионният канал Ей Би Си, позовавайки се на източници от силите на реда в Ню Йорк.

Времето и обстоятелствата на случилото се засега не се уточняват. Ей Би Си припомня, че на 23 юли Епстайн е направил опит да се обеси в килията си и е бил намерен да лежи в почти без съзнание на пода.

Епстайн бе богат мениджър на хедж фондове, който някога е бил приятел с бившия президент на САЩ Бил Клинтън, британския принц Андрю и сегашния президент на САЩ Доналд Тръмп.

На 6 юли финансистът беше арестуван след нов преглед на някога пазеното в тайна споразумение, което финансистът сключи с прокуратурата.

През 2008 г. той се е признал за виновен пред съда във Флорида по обвинения, че е подтиквал и доставял с цел проституция лица на възраст под 18 години. Споразумението тогава е сложило край на разследване, което можеше да доведе до доживотен затвор за Епстайн.

Вместо това той беше осъден на 13 месеца затвор и трябваше да плати обезщетения на десетки от някогашните си жертви.

Главният прокурор и министър на правосъдието на САЩ Уилям Бар заяви, че е ужасен, след като научил за самоубийството на Епстайн.

Смъртта на финансиста във федерален затвор "повдига сериозни въпроси, на които трябва да бъде намерен отговор", каза Бар в комюнике.

Той е наредил на генералния инспектор към министерството на правосъдието да започне разследване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Робин Худ с чужд газ, ***,
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Да ти кажа честно, на мен този другар ми прилича на същински Робин Худ с чужд ***. Все тая ми е, едва ли кукловода се бори за възстановяване на комунизма, където пари и власт са общи или няма.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ако бе проговорил за всичко, което знае (публично) щеше да стане много "неудобно" за цялата измислица наречена "западна демокрация". Щеше да лъсне в "целият си блясък" човеконенавистната върхушка пред която толкова много се прекланяте. Така че няма как да го оставят да приказва. Май "конспиративните" теории излиза, че не са чак толкова конспиративни? Скоро и други неща ще се узнаят, а и има поговорка: "Там където има дим, няма как да няма и огън".
15
1
 
3
 
! Отговори
SSP Alliance преди 4 години
Никой не се измъква от това. НИКОЙ Q Q - Планът за спасяването на света https://vbox7/play:0e5629c682Космическо разкриване - Земният алианс https://vbox7/play:2e13781505
14
0
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
НЕУДОБНИТЕ ГИ ПРАЩАТ НА ЗАКУСКА ПРЕМАХВАТ ГИ
13
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хей "Истината"Бъди мъж и направи като него........ще се освободиш.
12
0
 
22
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 4 години
ФБР , естествено няма да намери нищо . Съвсем законно се е самоубил човека .
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво е blackmill, защото казват че оттам си вадел хляба, trafficing and blackmill.
10
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво самоубйство, бе!!!!!!!!Премахнаха го, за да не проговори, иначе 1/3 от политическият елит на Щатите ще седне на подсъдимата скамейка за педофилия!!!!!!!Мъртвите не дават показания!!!!!
9
2
 
30
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Всички са омесени. Епстийн, Бил и Хилъри Клинтън, Бушовците(общество "Череп и кости"), британското кралско семейство. Не се залъгвайте, че са милиардери. Ротшилд винаги инвестират парите си в милиардери т.е. те ги създават. И когато решат, си ги прибират обратно. Ролята на Епстийн в сатанинския цирк приключи. Но някой друг ще я заеме. И сигурно пак ще е евреин.
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха-ха, тоя на снимката ми прилича повече на алкохолик и бездомник, отколкото на милиардер.Нещо много, ама много гнило има в тази история.Защо ФБР не започнат разследването си от семейство Клинтън?
7
1
 
13
 
! Отговори
IQ-то преди 4 години
Прилича ми на един от нашето село,който ще го запомня с това че пиеше по 15 ,,облака'' с кока-кола,и не излизаше от хоремага.
6
1
 
11
 
! Отговори
IQ-то преди 4 години
А на бас че ще се окаже от измислените милиардери които не само че нямат,ами и имат да връщат.Както повечето български бизнесмени.
5
0
 
36
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 4 години
Колко интересно че човека ,който е разкарвал знаменитости,политици и монарси на педофилският си остров се "самоуби"!Какво клише! Представам си как Бил Клинтън си отдъхнал:)
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боли ме фарУ за ФБР и дъртия магнат Джефри Епстайн...
3
1
 
25
 
! Отговори
Petar, NY преди 4 години
Самоубиха го и него
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боли ме фарУ за ФБР и дъртия магнат Джефри Епстайн...
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На островът му е са извършвани и жертвоприношения има храм с олтари.