Група тинейджъри чупят прозорци и стрелят по хората в Бургас

Пострадал е 36-годишен мъж
15 авг 2019 08:12,
30
Група тинейджъри чупят прозорци и стрелят по хората в Бургас
Снимка: Pixabay

Пет момчета и едно момиче чупиха прозорци, нападнаха граждани и стреляха по тях с газов пистолет в Бургас. Пробите им за употреба на алкохол и наркотични вещества са положителни, съобщава bTV.

Още по темата

Младежи чупят пейки пред очите на граждани във Велинград

Младежите са задържани снощи около 20 ч. след подаден сигнал от потърпевшите в полицията. Служителите на две полицейски управления се включват в издирването на групата. От агресията са пострадали 36-годишен мъж и по-възрастният му баща.

„Стигнало се е до словесно спречкване, което е с разменени удари, като в един момент единият от младежите изважда газов пистолет и произвежда изстрел в близост до 36-годишния бургазлия", заяви Цветелина Рандева.

Възрастните бургазлии са направили забележка на младежите заради счупен прозорец. Инцидентът става на улица „Копривщица” в Бургас, сравнително централно място в града. Според съседите мъжете са искали да поговорят с тийнейджърите.

Раните не са сериозни, но пострадалите ще бъдат освидетелствани от съдебен лекар по искане на полицията. От шестимата тийнеджъри само един е пълнолетен. Засега всички остават в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още едно доказателство, че Бургас е село. Тея неща в София и Варна бяха модерни преди деситилетия.
18
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Заслужават тийншамари.
17
0
 
1
 
! Отговори
Родител преди 4 години
Абе полицията е виновнаи точка Аз за какво плащам данъци Ама ха
16
0
 
20
 
! Отговори
хахо преди 4 години
Аз моя го бия всеки месец-толкоз му държи влага.Едно време са ги пердашили всяка сутрин превантивно,за да си имат едно наум дали да вършат пакости и глупости през деня.Исторически погледнато българското генче колкото повече бой е яло като малък,толкова по свестен възрастен е ставал.А сега кво,Истанбулски и тем подобни конвенции разхайтихахептен обществото.Ама нали знаете,махалото ту в едната,ту в другата посока се движи.Диктатурата пак ще дойде,споко,хората самище си я изберат като отпреди 86г
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези дечурлига нямаше да преживеят 90-те тогава беше също като дивия запад,.
14
0
 
15
 
! Отговори
до К6 преди 4 години
Същественото е кой е виновен, че дилърите са безнаказани и необезпокоявани.
13
0
 
20
 
! Отговори
... преди 4 години
И ние навремето бяхме палави, но такива вандалщини не сме си помисляли да правим. Пък като ни хванат за някоя беля... що бой съм отнесъл, но не виня никого. Даже малко са ме били на фона на стореното. 82 набор съм.
12
2
 
7
 
! Отговори
К6 преди 4 години
Надрусани деца , не са виновни те а дилърите които стоят пред училищата и всички ги знаят включително и полицията , не предвидима реакцията ако надрусаш едно дете
11
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Млади Тикволандчета.Избирателите на крадците от ГЕРБ.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10А човек на 18 или 19 години какво е? Май много американски филми гледаш.
9
1
 
21
 
! Отговори
Христо преди 4 години
Група мамини лигльовци,без никакво възпитание и култура.100 % престъпници,които трябва да гният в затвора...
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълнолетен тийнеджър!? Мислех, че такива има само във филмите за възрастни
7
2
 
30
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Едно време аз като бях дете тия холиганчета ядяха такъв лабут в полицейското, че после не смееха и да си помислят за подобни деяния. Един познат го стреляга с гумени патрони, защото събори кофа за .пред полицията и тръгна да бяга. После такъв бой яде, че кофите за *** ги заобикаляше. Някой хора не разбират от демокрация, на тях им трябва яка диктатура.
6
2
 
13
 
! Отговори
Дудуу преди 4 години
От агресията са пострадали 36-годишен мъж и по-възрастният му баща.=========Чудесна информация, браво! Ние бяхме решили, че всъщност бащата на 30 - годишния е по-млад от него поне с 15 години!
5
0
 
35
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Казват,че един здравословен и аргументиран бой на никого не е попречил.Хубаво е това възпитателно средство,по-често да се прилага.След тази възпитателна, физическа терапия ,едни 15-20 дни като общи работници по чистота също вършат работа .
4
1
 
43
 
! Отговори
,.,., преди 4 години
Пълнолетният в затвора,останалите една година обществено полезен труд/да метат и мият всеки ден улица Копривщица в Бургас/ със строг надзор и надпис на гърба-"Аз съм вандал".
3
0
 
60
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Винаги е имало такива ***! Но преди се проявяваха по-малко и безобидно, защото последствията бяха сериозни. Имаха страх от родители, учители и полиция. Сега мама и тати ще скочат да ги защитават, връзки ще пуснат, само да няма наказания. Набор 83 съм, по мое време не сме чупили прозорци и да вадим газови пистолети на възрастни. Един направи голяма глупост в училище и веднага го изключиха. От срам не се показваше. Сегашните са абсолютни ***, непукисти, направо е страшно.
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като бях млад такива бяха кротки набор 86 съм.
1
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готови са за полицаи.