Трюдо се извини, че бил "Аладин". Ще участва в изборите

Премиерът на Канада не се отказва от кампанията
Обновена: 20 сеп 2019 14:49 | 20 сеп 2019 14:49, Петя Славова
13
Трюдо се извини, че бил "Аладин". Ще участва в изборите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Премиерът на Канада Джъстин Трюдо няма да се откаже от предизборната си кампания. Той обеща на своите привърженици да продължи да участва в битката на изборите, които ще се проведат на 21 октомври, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Трюдо отново се извини за снимките и видеоклиповете, на които е боядисал кожата си с по-тъмен цвят боя. Той поиска и прошка от всички, които са били засегнати.

Вчера списание "Тайм" разпространи кадрите, които сериозно застрашават кампанията за преизбиране на Трюдо. Някои от тях са от 2001 година, когато той все още е бил преподавател. Веднага след публукуването им той беше обвинен, че действията му са били проява на расизъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбрах защо белите мъже нямат право да слагат фьон дьо тен? Това е дискриминация спрямо белите
9
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Се извинявам на всички тикви,защото на Хелоуин се маскирах като Тиква.
8
1
 
4
 
! Отговори
Веско преди 4 години
От вчера се чудя, дали съм повече потресен или обиден! Шо не казвате клой е този нагъл тип, или по-скоро някаква организация която слага етикети и обвинения от един празник. Вече им забраниха коледните празници, разпятията, елхите...Къде е границата на примирението?
7
0
 
7
 
! Отговори
Урода Трюдо преди 4 години
Гордо хомосексуалче ляво демократично *** сеште се кво.Само те са горди да се правят на маймуни и *** .Малоyмниk който напълни Канада с джихадисти и сега и плаче за квота за Aфромигренца.Хубавият ляв демократ е мъртвият декомпозирал ляв демократ.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми ще се извинява я, Аладин е китаец, от кога китайците са черни
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обаче ако се беше начервисал и гримирал като принцеса Ясмин, щяха да го аплодират.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво да кажем за расистката седесарска песен от ранния Преход?"Искам да съм ннегър,в щата Алабама."Тази песен се пускаше по Националното радио. Извинете се, бе! Какъв Преход сме правили към демокрация с расистки песни? Това е нечувано престъпление на капитализма.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно по какъв начин е обидил хората с друг цвят на кожата-не бял?Кое е расисткото в случая, на времето са залитали в едната крайност-расизъм и сегре гация, сега залитат в друга крайност-свръхлибералност.Каква ти демокрация е това- ако нас ни наричат бели-не е престъпление, но ако кажеш на някой африканец от Конго-черен-това е РАСИЗЪМ и невероятно престъпление, подлежащо на публична екзекуция. Хората са такива каквито бог ги е създал-те са бели, черни, жълти-точно това му е хубав
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такааа, ако си решил още в най-ранна детска възраст да ставаш политик или нещо подобно, трябва никога да не се маскираш, да не се обличаш или каквото и да е друго подобно транспормиране, за да не накърниш след време някой цветнокож, веган, ЛГБТНЙДИЛКЙ и други подобни ...
1
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Канада, може да е доста по-либерална, ни не страда от либнацизма ...