Ужасяващо! Откриха останки на 42 души в Мексико

Сдружение на майки на безследно изчезнали са алармирали за случая
30 окт 2019 16:04,
15
Ужасяващо! Откриха останки на 42 души в Мексико
Снимка: Reuters

Мексиканските власти са намерили останките на 42 души в северния пограничен щат Сонора, предаде Ройтерс, като се позовава на сдружение на майки от Сонора, които издирват изчезнали свои близки.

Още по темата
Скелетите на 40 души и труповете на двама починали по-късно хора са открити от представители на властите и на сдружението при издирване на хора в неизвестност близо до курортния град Пуерто Пенаско, се казва в изявление на прокуратурата на Сонора, пише БТА.

Властите работят по установяване на самоличността и причините за смъртта на загиналите хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трумпета е прав не само да на направи стена, ами и да заповяда удар с термоядрено оръжиеМалеее ква стена, кви пет лева? Tijuana е на границата със САЩ на западното крайбрежие и с лодка на гребла може да се отиде в краварника.
12
1
 
10
 
! Отговори
: преди 4 години
Това е да си съсед на държава, която се "бори" срещу наркотрафика, докато ЦРУ вкарва наркотици в американските квартали, разбира се диващината на мексиканците си има и друго обяснение, наследството, което са оставили кръвожадните ацтеки. Кръвта вода не става.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро и в България. Натам сме тръгнали..
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Мексико, Бразилия са индиански дивации, но най опасно и в Индия, Пакистан там след секса ги изяждат, както и в Африка
9
3
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Трумпета е прав не само да на направи стена, ами и да заповяда удар с термоядрено оръжиеМного е "прав" вместо да дига стена, би могъл да подпомогне да се намали престъпността там. Стената няма да спре престъпниците, защото те разполагат с ресурс. Тя ще спре действително нуждаещите се. Но краварника скоро ще стане също толкова опасен, щом военното лоби държи Тръмп яко за топките.
8
0
 
1
 
! Отговори
Додо преди 4 години
*Калашниците
7
0
 
3
 
! Отговори
Додо преди 4 години
До АнонимеННе навсякъде. В Канкун и района - Чиченица и т.н. е безопасно, цялата им национална гвардия е там с калащниците и пазят. Виж, в Тихуана вече е много, много опасно и никой не ходи там, освен някой изкуфял неолиберал с оранжева или лилава коса, като често пъти после го дават по новините!
6
1
 
12
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Само в Мексико Сити живеят 22 000 000 души... Убийствата там са ежедневни... Десетки хиляди са годишно.43 души... По границата с Щатите бяха изкопали около 2000...Мафията там - не си поплюва
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е когато мафията управлява държавата.
4
0
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ФИЛМИТЕ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ХОРА В МЕКСИКО СА ОГРОМЕН БРОЙ!!МЕКСИКО Е 10 ПЪТИ ПО ОПАСНО ЗА ЧУЖДЕНЦИ ОТКОЛКОТО БРАЗИЛИЯ !НА ПОЧИВКА ВЪВ ИРАК СИГУРНО Е ПО-БЕЗОПАСНО ОТКОЛКОТО ДА ОТИДЕТЕ НА ПОЧИВКА В МЕКСИКО!
3
0
 
4
 
! Отговори
Tman преди 4 години
Скелетите на 40 души и труповете на двама починали по-късно хора.... на скелетите, са починали след труповете.... бах мааму и консерванти
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи ден полицията освободи сина на Чапо Гусман, за да имало мир и защото се наложи да водят улични боеве с картечници...тея за 40 души се завайкали. В Мексико има няколко десетки хиляди липсващи жени...смятайте за какво става дума там и кой реално управлява държавата.Трумпета е прав не само да на направи стена, ами и да заповяда удар с термоядрено оръжие.
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А колко десетки милиони останки не са открили, ако знаеха...