Момиче на 14 г. е в кома след ужаса на спирката във Варна

Мъж е в критично състояние, пострадала е още една тийнейджърка
Обновена: 4 ное 2019 10:41 | 4 ное 2019 10:37, Елка Василева
35
Момиче на 14 г. е в кома след ужаса на спирката във Варна
Снимка: БТА

Две момичета на по 14 години и мъж на 27 години са пострадалите при катастрофата във Варна, при която млад шофьор връхлетя с колата си върху хората на автобусна спирка.

Инцидентът е станал към 7.40 ч. в понеделник сутрин на спирка „Тракия” на бул. „Владислав Варненчик", съобщиха от ОД на МВР в морската ни столица.

Още по темата

Пострадалите са откарани в болница. Едното от момичетата е в кома, в тежко състояние и с опасност за живота, другото е настанено в болница със счупена подбедрица, а мъжът е в реанимация с две счупени подбедрици и травма на главата, съобщи "24 часа".

Не е ясно защо младият водач е загубил контрол над управлението на колата си.

Работата по установяване на детайлите и обстоятелствата около инцидента продължава, обясниха от полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Варнакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
4
 
! Отговори
Не че нещо ..ама... преди 4 години
Избиваме се ей...Бавно и сигурно!Докато няма ефективно пандиз за нарушения по пътищата няма да се куртулисат...Щот то тези неща се разчуват ей...Друго се е да се каже....Еди кой си карал пиян и направил катастрофа...Съд! ПОСЛЕ Шест месеца бил в панделата и там така му се радвали едни масажисти с анадолски прийоми....лелейййййй ...И като е масова практика туй другите ще имат едно наум....*** нема воля да се приложи в БГ!Превенция трябва да има , *** това вече е чужда тема по тези земи!
29
1
 
5
 
! Отговори
aaa преди 4 години
А защо при положение, че има пострадали, колата е преместена? Има снимки, на които се вижда, че полицаите още разследват, а колата е спряна на шосето. А това за спирачките не ми звучи разумно, при положение, че има и бус лента, той какво е търсил в бус лентата???
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То пък в другите градове чисто от такиви инциденти . Не ви ли омръзна да плюете по Варна . Но хората са казали "По добре на хората в устата , отколкото в краката " . Пожелавам бързо възстановяване на децата , които сигурно са отивали на училище да присъстват следизборно . Днешният ден беше изключително важен за Българското образование .
27
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нтността, няма как да е богат!
26
1
 
23
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Тук в Софето като караш с позволените 50 км/ч и постоянно те обипкват и засичат...викат ти "аре бе, карай, стига си лазил"... Наскоро, близо до НДК, пускам пешеходец на пътека, но понеже не тръгнах веднага, след като жената премина, т.е. не й минах през подметките, а я оставих спокойно дс пресече, веднага зад мен стоящия чичо в лъскав джип ме пбипка, святка с фаровете...еййй, не е народ, *** сме! Не е никак чудно, че сме най- бедни в ЕС. Масово *** народ, издогнал в култ нахалството и арога
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз младеж не е имал контрол над колата ,че да го губи ,като карат кошници се едно е пистов пилот ,логично се стига до трагедии.
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** мръсен отказали му били спирачките,то ако си с 50 или дърпаш ръчна или се хакни в друга кола или дърво ,той нацелил спирка с хора,бас че е карал като бесен ,Тея с баничарките са долна ***.
23
2
 
15
 
! Отговори
r преди 4 години
""Не е ясно защо младият водач е загубил контрол над управлението на колата си.""Ясно е ,че е ***,с купена книжка ,с някакво измислено образование.Ясно е,че е с минамални когнитивни способности,ясно е,че смята,че законите на динамиката и кинематика не важат за него,а те са смъртоносни за недоучките,но за съжаление страничните хора страдат
22
2
 
15
 
! Отговори
Българ преди 4 години
Тука някои говорят за обезопасяване на спирките, няма лошо. Но не ли по-добре КАТ да превъзпита шофьорите един път завинаги, никакъв контрол, за книжки как се вземат не е за приказване...
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрогата,дрогата!
20
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли Умни трябва да са сеяндурите че да немогат да разберат защо това сеянче е избило народа. Повече от ясно е че нее крал а летял. Ако е бил и с БМВ работата е втасана.
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами, като се прибираш до шумен/добрич какви регистрации очакваш да видиш?
18
2
 
27
 
! Отговори
До ф.с.б преди 4 години
Аз на 20г карах ЗиЛ с 20 войника багаж и влачех водоноска.Не е до годините а до липсата на контрол.Никъде в широкия център на Варна никой не засича превишена скорост.Всички го знаят.Има и друг проблем характерен за града.Уникалната червена "вълна" по всички булеварди.Това не можаха да го оправят.Има една хитрина-светва зелено и изрязваш машината и по този начин хващаш следващия светофар на зеленоБезумие
17
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 12 години живея във Варна. тук има много лоши водачи на МПС и никакъв контрол. извънградско като видя някой да кара нагло и безрасъдно, доста често се оказва със същата В регистрация. разбира се такива шофьори има и в цялата страна. КАТ моментално да се закрие!!!
16
2
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Не е ясно защо младият водач е загубил контрол над управлението на колата сии КАКВО НЕ Е ЯСНО?? ОЩЕ КАТО ПРОЧЕТОХ ЧЕ Е НА 21 Г -ВЕЧЕ МИ Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО!!!
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не знам какво виждаш, но най-големите селянии ги правят СВ, СА във Варна
14
11
 
9
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 14ХахаВ сравнение с Варна софето е като провинциално село в подножието на Стара планина.Запитай се защо руснаците купуват имоти във Варна а не в София
13
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Български шофер питек. В Сирия умират по-малко хора отлкото тука по улиците. Няма толко *** народ, *** неземни.
12
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прави ми впечатление, че напоследък виждам все повече варненци в софето. На пътя бият по проссстотия РА и ВР(РК отдавна, не са в играта). Града очевидно е доста западнал. Жалко беше ми от любимите на времето. Но тимааажиите не прощават. Явно варненци са доволни след като отново избраха протежето на горните за кмет.
11
8
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Портних поздравява гагаузите (направиха ми забележка, че пиша варналии) по случай категоричното му преизбиране!