Виетнамците от камиона-ковчег минали през Русия?

Още един арест във Виетнам заради 39-те трупа в Есекс
5 ное 2019 17:45, Елка Василева
26
Виетнамците от камиона-ковчег минали през Русия?
Снимка: архив, Reuters

Още един арест беше извършен във Виетнам заради смъртта на мигранти, открити в хладилен камион в Англия, предаде Асошиейтед прес, като се позова на виетнамския в. "Туой Тре".

Арестът е извършен в провинция Нге Ан. Досега виетнамските власти са арестували общо 11 души, на които може да бъдат повдигнати обвинения за организиране на мрежа за трафик на хора.

Още по темата

Един от арестуваните, който е живеел в Русия, организирал пътуването на хората от Виетнам до Русия, а после незаконното им прекарване до Германия, преди да стигнат до трета страна.

Във Великобритания беше арестуван шофьорът на камиона, който е от Северна Ирландия. Срещу него са повдигнати обвинения за непредумишлено убийство и участие в заговор за трафик на хора, припомня БТА.

Втори мъж е задържан в Ирландия и очаква екстрадиция. Той бе обвинен за непредумишлено убийство, трафик на хора и нарушения на имиграционното законодателство.

Британската полиция все още работи по идентификацията на жертвите - 31 мъже и 8 жени - с помощта на Виетнам, където семейства съобщиха за изчезнали техни близки, които са били напът за Англия. ДНК проби за идентификация на жертвите са били предоставени от 21 семейства от виетнамската провинция Нге Ан и от 10 семейства от виетнамската провинция Ха Тин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: виетнамРусиямигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Гранична полиция преди 4 години
Да, Пу-Тинчо си добавя пари с контрабанда..
20
1
 
2
 
! Отговори
знаех си преди 4 години
Нямаше как Русия да не е замесена.Сигурно лично Путин ги е товарил в камиона, а който се инатил го е натиквал с ритник от каратето.Също така си знаех, че Е.В. е написала статията.
19
1
 
11
 
! Отговори
антисоросоид преди 4 години
До 22 АнонименТи откъде видя , че са минали през Русия ? Че си сороскитрол е ясно но защо се дрогираш и после пишеш тук?
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста интересно ! Канал уж през Русия за Германия а пък загиналите били дошли в контейнера с кораб през океана! Чисто по англомалоумна история забаламурници и гледам не липсват такива
17
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама защо не са останали в руския рай?!То по хубаво от там няма! За какво им е тоя европейски съюз?! Не знам! ЧУДО, да избягат от рая и да отидат в дивия запад и то чак на острова, най далечната от Русия точка! Защо бе другари виетнамци?Или пък Русия не е рай, не знам!
16
1
 
10
 
! Отговори
П преди 4 години
На вас русия виновна за всичко ха ха срам вие откъде знаете ходихте в русия моге през украйна или българшя къде пише
15
14
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До ШопоМожело е през САЩ да минат Но са минали през Русия защото е трябвало да си получат фалшивите рубли Кой знае какви лъжи са им наговорили руските тайни служби за да ги качат в камиона а може още преди това да са ги замразили и после да са ги натоварили в камиона Сигурно за това и рубли не намериха у тях Излъга ли са ги че ще им платят и са ги замразили ,после са ги сложили в камиона 10 рули им се досвидяха на руснаците да им дадът
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е откъде да минат ? Да плуват през Индийски океан!?Виетнамците са като африканците и европейците. Всички сме хора! Как преценявате, че един виетнамец може да дойде в Европа, а един африканец не може? Вие пожелавате да се давят в Средиземно море???По какъв критерии? Повече зъби ли имат? Три ръце ли, кво?
13
1
 
10
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Или сме ние, лошите българи и румънци, или са Путин и Русия. Голям грях е, ако не споделяш либералния дневен ред! Този грях непрекъснато ти се напомня.
12
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
До АнонименТой за да си отмъсти за ония дето се парфюмираха с новичок Искал е да покаже че англичаните убиват емигранти ,ама пак го хванаха и нашите рубладжии -помагачи Сега всички демократични страни трябва да изгонят руските дипломати Ние трябва да сме първи ,само така ще можем донякъде да измием срама пред Макрон
11
2
 
10
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Е откъде да минат ? Да плуват през Индийски океан!? Важното е да се спомене Русия!!! ,, Козяк,, плаща яко ,нали?
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Знаех си че няма начин Путин да не е замесен. Крайно време беше да го напишете.
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?Защото информацията е от неназован източник! Теа Днес.бг бият коня с лопатата.40% от заглавията им са с въпросителна.
8
7
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
"Естествено е да минат през Русия,иначе трябва да се лутат през7-8държави предимно мюселмански докато стигнат Европа!"Тайгата като хванат, но проверки ни дяУл! На шмотарока Путин му дреме на коня (черният).
7
1
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От един ковчег - в друг..
5
5
 
14
 
! Отговори
бедните виетконг преди 4 години
знаех си че путин е виновен, докога ще го търпят да убива бедните деца на виетконг?!
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено е да минат през Русия,иначе трябва да се лутат през7-8държави предимно мюселмански докато стигнат Европа!
3
4
 
22
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Тамън се чудих, кога пак ще обвинят Русия. Тази тенденция вече има сатирично-епедeмиологочeн характер :D
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, от Виетнам към Европа от къде да минат...през Зимбабве може би...