Почина момче на 18 г., пребито пред дискотека в Пловдив

Момчето е било 13 дни в кома
16 ное 2019 13:06, Елка Василева
43
Почина момче на 18 г., пребито пред дискотека в Пловдив
Снимка: архив, Булфото

Окръжната прокуратура в Пловдив пое делото за бой при пловдивска дискотека, станал на Хелоуин, след като миналия ден жертвата - 18-годишен асеновградчанин, е издъхнал в болница.

Близо 13 дни Георги е бил в кома.

На фаталната дата той и приятелката му били на дискотека в Пловдив. Вътре Георги се скарал за нещо с друг младеж. Излезли навън да се разправят, като опонентът на Георги го ударил в лицето. Асеновградчанинът е паднал и си е ударил главата в тротоара, пише „24 часа“.

"Не става въпрос за някакъв тежък побой. Нанесени са няколко удара, но падането и удрянето на главата се оказва фатално", обясниха от окръжна прокуратура.

Първоначално, докато Георги е бил в болница, делото се е водело в районна прокуратура за причиняване на средна телесна повреда. Биячът първо е бил на свобода, а след това - задържан под стража.

"След смъртта на пострадалия ще преценяваме как да бъде преквалифицирано обвинението", коментира зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Пловдивдискотекабой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
10
 
! Отговори
Статистика преди 4 години
От 30+ години НЯМА нито един смъртен случай или убийство което да е станало в библиотека . То не че останаха библиотеки ... или че някой дето може да чете ....
37
0
 
10
 
! Отговори
Путкин преди 4 години
Зависи кой е бияча, ако тати е богат ще му се размине. Виждал съм пловдивски мутра охрана на сина на Инса Ойл, преби едно ченге и той падна по същия начин и си разцепи главата на бордюра и почина а на бияча му се размина.
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До баеИванНа дискотеки ходихме едно време за да послушаме и да потанцуваме на западни диско парчета!------Същите идьоти си бехте и тогава.Само в нашто село в двата ресторанта имаше двама заклани, един починал след побой от четирима човека, един застрелян с откраднат пистолет, имаше също отровил се с антифриз, загинали с мотори и прочие. А само битите без последствия никой не ги е броил.
35
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма никакво убийство тука. И двамата са били с голи ръце, можело е ролите да са наобратно. .Нищо чудно починалият да е бил инициатор на "дуела".
34
5
 
3
 
! Отговори
коко преди 4 години
До АнонименРазбрали са се кат мъже!!....
33
2
 
18
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Като слушах топ магистратите как бистрят казуса при избора на Гешев,направо се отчаях.И тук казуса е елементарен,и видите ли,прокуратурата се чудела,как да преквалифицира делото.Ние чакаме да станем правова държава с такива охлюви.Ай,ай,ай Бойко да плати на няколко магистрати от ЕС или САЩ,които да си стоят там и да подсказват на нашите ,че са като пиле в калчища!
32
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
око за око, зъб за зъб.преди да удариш МИСЛИ
31
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо чудно да изкарат починалия виновен,спънал се ,паднал и си ударил главата!
30
0
 
18
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Същия случай като във Враца.
29
2
 
39
 
! Отговори
Убре преди 4 години
Не става въпрос за някакъв тежък побой.===================Недей. Не мога..,, представям си каква трябва да бъде дефиницията за тежък побой, щом при не-тежкия като следствие жертвата умира!
28
0
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Виновна е естествено плочката, както имаше подобен казус наскоро в Русе, ако не се лъжа и убиеца го пуснаха.
27
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чалгата в обществото взема своят дан. Жалко за детето!
26
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първоначално, докато Георги е бил в болница, делото се е водело в районна прокуратура за причиняване на средна телесна повреда.---------------"Средна телесна повреда" е да причиниш смъртта на млад човек.. Браво.. Кой е баща на този и.з.род?
25
2
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
в страната на абсурдите и мизерията, това няма как да стане-примери колкото искаш!
24
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако убиецът е син на полицай, прокурор или политик от управляващата мафия, нищо няма да последва. Те убиват безнаказано.
23
6
 
12
 
! Отговори
13 преди 4 години
Радикализирани чалгари бъгаристанци са тълкували Хелуин буквално, така че резултата е успешен.
22
1
 
14
 
! Отговори
До смешник преди 4 години
Удър? А за неграмотност освен житейски шамари нон- стоп какво е наказанието? За младежа- малшанс. Жалко за бития и за бияча...
21
1
 
58
 
! Отговори
баеИван преди 4 години
На дискотеки ходихме едно време за да послушаме и да потанцуваме на западни диско парчета!Днес така наречените дискотеки събират голяма доза отп.адък, това е истината.
20
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой нормален още ходи по дискотеки?
19
1
 
33
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Ами така ще е рвално за побой (удър) трябва да се лежи в пандела пак за убиства изнасилвани да не говорим20г+ . Но тука се толелират побойща и грубата сила да може се контролират хората със страх и се оправдават че закона бил такъв ,а закона е такъв какъвто си го направим.