Арестуваха мъж, запалил колата си, после я обявил за открадната

Преди това той предизвикал ПТП
26 ное 2019 11:49, Красимир Ангелов
8
Арестуваха мъж, запалил колата си, после я обявил за открадната
Снимка: Булфото

Полицията в Етрополе задържа мъж, запалил автомобила си и подал неверен сигнал, че е откраднат, съобщиха от ОДМВР - София.

Работата по случая започнала към 1.40 часа на 24 ноември, когато мъжът съобщил в полицията, че е установил липсата на автомобила си. В сигнала той заявил, че към 18.30 часа за последно е бил в колата пред блока си и я е оставил по невнимание с ключа на таблото.

Служители на РУ- Етрополе веднага започнали работа по установяването на автомобила, като същият бил обявен и за общодържавно издирване. В хода на предприетите оперативни действия те установили съществено разминаване с изложеното в сигнала.

Оказало се, че около полунощ, шофирайки автомобила си, в района на бензиностанция тъжителят е реализирал пътнотранспортно произшествие с лек автомобил "Мазда", след което е напуснал местопроизшествието.

След инцидента той след спрял в ливада близо до с. Лопян, запалил колата си и после заявил в районното управление, че е открадната.

Автомобилът е открит на посоченото от него място, след което е снет от издирване. След оглед на местопроизшествието по случая е образувано досъдебно производство.

33- годишният извършител е задържан за срок до 24 часа. Действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.