Приближава рецесия, заделете си 3-4 заплати!

Това съветва финансовият експерт Мартин Миланов
26 ное 2019 09:38,
159
Приближава рецесия, заделете си 3-4 заплати!
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

В условия на приближаваща рецесия и турбуленции на пазарите се препоръчва хората да имат "финансова възглавница". Обикновено това са 3-4 заплати, които те да заделят. Това мнение изрази Мартин Миланов, финансов експерт в Tavex, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата

"В момента в Европа има продукт,  който предлага срещу малка сума всеки месец да се закупи злато, а след завършването на въпросния абонамент човекът да получи още злато като бонус. Вече има над 3 хил. такива активни абонамента и над 15 кг. продадено злато под формата на кюлчета", каза експертът.

"В последните няколко години се наблюдава ръст в това, че хората придобиха възможност да купуват повече злато и валута, като ръстът е около 15% година за година. Този тренд продължава и през 2019, очакваме го и през 2020 г.", обясни Миланов.

"Българинът по принцип е традиционалист. Технологиите обаче ще разчупят това поведение. Блокчейн технологията също е силна по отношение на това да защити потребителя и в същото време да предоставят шанс за "игра" на финансовите пазари".

Видеото с мнението на Мартин Миланов вижте в Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският Адам Смит се изказа!
54
4
 
24
 
! Отговори
К'атил преди 4 години
Програмистите да заделят макс. 1 заплата. И без това не могат да я изхарчат.
53
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжец,да си ги събира той биткойните,а не да ги пробутва на нас
52
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бен Шалом БернанкеНе си прав, ЕС ще се приземи на меко защото преди него ще се приземи фалиралата Русия другото име на умрелия СССР.
51
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да спести човек 3-4 брутни заплати, трябва да спести 4-5 нетни заплати за заплатите до 4000 лева бруто. Не виждам как ще стане...
50
9
 
20
 
! Отговори
Бен Шалом Бернанке преди 4 години
колко пъти вече ви казах - затегнете коланите дефектиралият Эссср скоро ще се приземи аварийно!
49
11
 
45
 
! Отговори
Дзъ преди 4 години
Този експерт създава условия за паника сред населението, за което се носи наказателна отговорност по НК. Днес би трябвало да свалят статията
48
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато Китай се развива, Европа затъва жестоко - да благодарим на зелената секта.
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До MY *** YANKOМного си умен.Ако живее сама, ще гладува. Опитай се ти да не отговаряш на майка си или да я лъжеш, когато се интересува каква ти е заплатата. Освен това, нали вижда какво харчиш.Най-лесно е да критикуваш на теория.
46
0
 
30
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
До Анонимен 42Kaто няма хляб, пастите винаги ще са актуални...Гилотината също :)Поздрави!
45
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като вече бяха обявени планове за поетапно ликвидиране на евроикономиката от Брюксел, за да угодим на екоталибаните, за да "спасим бъдещето" на кухи *** като Грета, рецесията е повече от ясна.
44
1
 
34
 
! Отговори
При всеки е различно преди 4 години
Мога да заделям пари, но живея с майка си. Тя много обича да споделя с роднини и приятелки.Неколкократно ми се случи, като понатрупам пари, прибирам се от работа и заварвам някой от най-мързеливите и безотговорни роднини. Във всяка фамилия има по двама-трима такива. Не го интересува, че онзи, който работи се прибира каталясал от умора, изнервен и гладен. Подхваща те още от вратата, трябват му хилядарки за нещо неотложно и случайно са горе-долу толкова, колкото *** е докладвала, че имаш.
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя да не е братчед на тая ружа с уанкоина
42
2
 
21
 
! Отговори
Първолетка преди 4 години
Ходете на Малдивите да се плацикате. Много е добре. Няма нужда от заплати - слънце, океан, басейни, коктейли.
41
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В края на 2018 година програмистите в България са били 5791 със средна брутна заплата от 2263 лева. Общо ИТ специалистите са били 37743 човека със средна брутна заплата от 1757 лева. На онези 80%, програмистите са виновни.
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kaто няма хляб, пастите винаги ще са актуални...
39
1
 
30
 
! Отговори
БГ Погромист преди 4 години
Около 30хил са , а заетите в ИТ сектроа около 60хил.Къде ти 30 хиляди погромиста? Ако броиш тези с диплома от ТУ, но не работещи като програмисти или онези бармани и маникюристки, които завършиха академията на Наков, тогава може и да ги докараш до 60 000. Иначе действащите програмисти са не повече от 7-8 хиляди.
38
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази статия реклама на Tаvex ли е?
37
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Защо тия мързели взимат толкова много пари а при ресцесии ние опираме пешкира?"Програмиста е мързел? Вярно - ако бяха хванали кирки и лопати, отдавна да са я оправили тая държава... Или поне таксиметрови да бяха! Па те по цял ден мързелуват, не ги е срам!
36
0
 
45
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Повечето хора ще трябва да ги спестяват 3-4 заплати цяла година и то със сериозно затягане на коланите. Нещо от сорта на да карат на хляб и кисело мляко през повечето време, без нови дрехи, обувки, без никакви забавления. Е, ако никой не харчи, тогава рецесията няма ли да дойде по-бързо?