Рекорд: Хуан Франко свали 330 кг

Бившият най-дебел човек на земята вече тежи 229 кг
1 дек 2019 15:00, Петя Славова
8
Рекорд: Хуан Франко свали 330 кг
Снимка: Кадър от YouTube

Мексиканецът Хуан Педро Франко отслабна с 330 кг за три години и остана с 95 кг излишна кожа, съобщи в. "Дейли мейл".

Сега 35-годишният Франко тежи 260 кг. Когато преди три години го включиха в книгата на рекордите на Гинес, той тежеше 590 кг и не можеше да стане от леглото. През 2017 г. хирурзи два пъти смалиха стомаха му, но още преди операцията Хуан Педро Франко трябваше три месеца да пази строга диета. След това претърпя още една операция.
Хуан Педро Франко вече може да ходи с бастун и да става и сяда сам.

Още по темата

"Фантастично е да мога да се движа, да съм самостоятелен" - каза той, цитиран от БТА. Хуан Педро Франко вече не страда от диабет и високо кръвно. Сега той има цел да постави нов световен рекорд - за най-голямо свалено тегло. Предстои му нова операция - този път за отстраняване на излишната кожа.

Още на шест години Хуан Педро Франко е бил едричък - тежал е 64 кг. На 17 години вече е тежал 229 кг. Тогава е преживял катастрофа и заради сериозните травми е останал една година на легло. Затова е започнал да наддава още повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Извинете но не мога да изям всичко това. Опаковайте ми го за в къщи!- Но господине, това е шведска маса!?!- Въобще не ме интересува от къде ви е масата...
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде хуане, след още няколко години да свалиш още 150 кила, та да видиш колко е фантастично да можеш да си видиш и чурчЕто, па после и да го мушнеш нейде, колко хубави неща те чакат хуане, не се отказвай!
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"съобщи в. "Дейли мейл"" Ако ми го съобщи непозната *** дама на пазара докато ми гледа на ръка, има по-голям шанс да й повярвам отколкото на тези
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майко мила, тежал е повече от половин тон?
4
3
 
38
 
! Отговори
123 преди 4 години
Човешкото тяло е невероятно устойчива машина, за това ми е много смешно като някой почне да се вживява за 10-20 грама протеин, мазнини и тем подобни глупости.
3
8
 
28
 
! Отговори
Доста болести преди 4 години
Са лечими с гладуване и като цяло с ограничаване или спиране напълно на животинските храни.Но системата ни натрапва разниважни и незаменими храни и в резултат на това сме клиенти на медицината,която в повечето случаи ни разболява и убива,като ни изтръска до стотинка преди това!
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БравоАко е тип 2 диабет е обратим.
1
5
 
23
 
! Отговори
Браво преди 4 години
на момчето, ама... Вече не страдал от диабет?!?!? Излекувал се е??? Признавам си, не съм медик, ама диабетът лечим ли е вече???