Джошуа прибра 50 млн. паунда за боя над Руис, наред е Кобрата

Мениджърът на Пулев: Сега идваме ние
Обновена: 8 дек 2019 13:11 | 8 дек 2019 13:05, Александър Попов
62
Джошуа прибра 50 млн. паунда за боя над Руис, наред е Кобрата
Снимка: Reuters

Антъни Джошуа си върна шампионските пояси във версии IBF, WBA и WBO  в реванша срещу Анди Руис. Триумфът му бе подплатен и с рекорд - той взе лъвския пай от паричния фонд на мача - 50 милиона паунда.

Това е най-големият финансов бонус, получаван от 30-годишния британец. По този начин само с един мач Антъни Джошуа удвои богатството си, което до момента се изчисляваше на 42 милиона паунда.

Анди Руис пък ще вземе 10 милиона паунда за мача си срещу Джошуа. Голямата разлика в парите се дължи на факта, че повечето финансови детайли са били уточнени още в договора за първия мач, където е имало специална клауза за провеждането на реванш.

Освен това Антъни Джошуа и Анди Руис ще получат допълнителни пари от приходите, свързани с абонаментите за телевизионното излъчване на мача. Очакванията са всеки от двамата да вземе по малко повече от 1 милион паунда.

Междувременно мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, заяви, че следващият боксьор, който трябва да се бие с Антъни Джошуа е именно българинът.

Джошуа взе реванш от Руис и си върна световните титли

Гоцев акцентира, че вече има гарантиран мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, поради което системата е такава, че битката за пояса от IBF трябва да е именно с Пулев.

"Не вярвам да видим реванш на реванша. Пак имаме лицето на бокса – Антъни Джошуа, който се боксира брилянтно. Направи бой, който трябва да спечели на всяка цена. Имаме шампион, така че на 22-и февруари има мач между Фюри и Уайлдър, така че ние идваме наред", сподели Гоцев пред Diema sport 2.

Всичко за двобоя между Джошуа и Руис четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
13
 
! Отговори
Хе,хе! преди 4 години
За 50 милиона паунда и аз мога да скачам и да показвам 2 средни пръста . Целият мач беше някаква мижитурска пародия на бокс ! С такъв бокс се занимават нашите жени в кухнята ! Егати боксьорите - за 12 рунда се удариха само 10 -на пъти. Ама за увитите с чаршафи араби и този цирк минава за бокс.
37
1
 
15
 
! Отговори
$$$ преди 4 години
Парата прави борбата .Кинтите са основния мотиватор който тласка човечеството напред .Ако Кубрат Пулев измисли как да привлече 50 милиона приходи от боя му с Джошуа мач ще има .Инак къв мач ,Кви 5 лева .Ако Джошуа е глупав то мениджъра му не е .Всички знаят ,че.Дионтей Уаилдър ще донесе много повече пари от наш Пулю. И Както си и каза Еди хърн титли ще овакантяваме но безсмислени мачове не Ни трябват !!
36
1
 
2
 
! Отговори
Ташко преди 4 години
До Мъдю За Кубрат ли говориш?
35
4
 
8
 
! Отговори
Мъдю преди 4 години
Кифтака повече никога няма да играе мач за титлата. Ще продава боритос в синалоа. Пък о да играе всеки ще му бяга по тъча и бие по точки
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За следващото съчетание на Джошуа му пригответе топка, лента и бухалки. Неслучайно цял мач бягаше, щото знае, че Кюфтето пак ще го размаже в истински бой.
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изпуснах вечерта на актьорите
32
0
 
5
 
! Отговори
Mudyu преди 4 години
Джошуа бягал, ако знаеше щеше да бяга и първия мач. Кюфтето да го е стигнал, а не само сникерс. То с лъки пънч може всеки. Ето излизам аз в мойта категория, мятам 20 секунди ръце, ако уцеля ок, ако не ме отстрелват, вземам си кинтите и готово.
31
4
 
9
 
! Отговори
Бай 100ян преди 4 години
Кви задължителни претенденти ?!?Няма задължителен претендент в този спорт .Има достатъчно вратички с които можеш да откажеш мач .Еди Хърн ви го обясни преди месец .Всички гледат парите а Пулев пари НЕ носи .Бая репортерки ще трябва да целува и да се прави на Ексцентрик ,че да му обърнат внимание !!!
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 25 Дон Кинг цедеше Майк Тайсън- факт, но Дон Кинг не е виновен че Майк Тайсън за 20 години профука лични 400 милиона долара спестени. Тайсън е видял всичко на този свят- наживял се е, но не Дон Кинг е виновникът за фалита на Тайсън, а самият Майк Тайсън.
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 28 Той първо на 22 февруари Уайлдър победи Тайсън Фюри, че там никак не е ясно положението. Оня откачен наркоман от острова влезе ли във форма, няма кой да го бие.
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бе самият Еди Хърн ви казва, че няма да има бой с Пулев, вие пак си знаете своето. Бой ще има с Уайлдър, а оня киборг ще откъсне главата на Джошуа и с това и кариерата му заминава на нигерийчето.
27
3
 
22
 
! Отговори
?!?!? преди 4 години
Блажени са вярващите, които мислят, че Кобрата е следващия.Няма кинти в бой с Кобрата.Това е истината.Не случайно човека отиде в САЩ, целува репортерки и тн, малко да се разчуе, малко ПР да направи, защото няма кой да го гледа.Като няма кой да се интересува от Кобрата, няма и да има сериозни противници, които да искат да се бият с него.Не, че е слаб просто е никой.
26
5
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Кубрат много добре знае ,че евентуална загуба от Джошуа ще сложи край на кариерата му .Той вече няма да има цели,амбиции и следователно скъпи мачове . Нека да бъдем честни .За всички е ясно че Кобрата нява никакъв шянс!!Затова не бърза с мач по между им .
25
1
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Навремето Дон Кинг прибираше над 50% от всичко което изкарваше Майк Тайсън .Няколко години по късно Тайсън обяви фалит а Дон Кинг си хрантуни дузина млади гаджета .Така ,че от тея 50 милиона половината са негови.
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А и лично съм играл футбол с Пульо в НСА и знам как риташе жестоко малки момчета ,които му скриваха топката. *** е.....
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е ,няма как да съм дядка на 50 години....
22
6
 
16
 
! Отговори
до 19 преди 4 години
Драги ми смехурко, ако на Кубрат му беше за парите, щеше да излезе контузен срещу Джошуа и да вземе милионите, но не го направи, защото иска титла, а не пари. Самият факт, че го наричаш "Пульо" показва колко разбираш от бокс. Защо не се хванеш и да прочетеш на експертите в бокса мненията за Пулев? Или ти си от типичните всезнаещи дядки псевдо треньорчета от времето на БКП. Няма да забравя как на времето развинтих на ски всички тренирани от дядките в НСА, като теб, скиорчета и взех сума купи.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен до 19 преди 4 години
Колега наистина си гледал само, 40 год. викаш, и колко секунди даваш на този клоун Джошуа ако имаше възможност да се боксира с Тайсън или Холифийлд. Бокс имаше през 90 сега е пълен цирк. А ти си гледай бокса но не коментирай работи които не разбираш.
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ти обясня-от всички световни федерации IBF имат най -стриктна система за защита и не правят компромиси-дават срок, примерно 60 дни и ако не се стигне до съгласие или търг-пояса се отнема и Пульо ще се бие с Ковнацки ЗА ТИТЛАТА. Джошуа няма да освободи пояса и ще трябва да се бие.
19
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не разбирате от бокс. Гледам го от 40 години, ВСИЧКИ ГОЛЕМИ МАЧОВЕ от 1992г. и ще ви кажа ,че Джошуа направи брилянтен тактически мач и развинти Руиз, който не е никак слаб боец. Джошуа е ясно ,че ще нокаутира Пульо, ако нашият се навие за 6 милиона паунда да се търкаля по земята....