Напрегнато готвене? Сайт с гореща кулинарна телефонна линия

The Nosher помага на напрегнатите с приготовленията за Ханука
20 дек 2019 20:29,
1
Напрегнато готвене? Сайт с гореща кулинарна телефонна линия
Снимка: Pixabay

Празниците и приготовленията за трапезата могат да напрегнат кого ли не. Католици и православни се готвят да посрещнат Коледа, а евреите - Ханука.

Заради това израелският сайт The Nosher създаде гореща телефонна линия в помощ на читателите си, които могат да звъннат с кулинарен въпрос. Отговорът ще получат от експерта по хранене Шанън Сарна.

Читателите могат да се абонират за всякакви готварски съвети от Шанън, която е редактор в The Nosher. Те ще могат да попитат директно нея.

Самата Шанън Сарна обяснява, че вече е получила десетки въпроси на теми като как да се направят безглутенови латкес (картофени палачинки), каква мазнина да използват за пържене и как по-точно да ги притоплят.

"Получаваме въпроси от нашите читатели през цялата година и това е чудесен начин за тях да се свържат директно с мен, за да зададат всичките си въпроси, свързани с готвене, печене и пържене", казва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
- Може ли без кашерна сол?- Не! трябва да е освещена от рави!- Но като отида при рави той казва: хвърли парите колкото паднат на земята са за мен, а колкото останат горе са за теб... - така, че без сол ще минем.