Единственият загинал на пътя в Осло през 2019 г. – руснак

Той карал кола с дипломатически номера
6 яну 2020 17:50, Нели Христова
40
Единственият загинал на пътя в Осло през 2019 г. – руснак
Снимки: Reuters

Статистиките за изминалата 2019 година показаха, че в Осло е загинал само един човек на пътя, но той не е норвежки гражданин.

Всъщонст загиналият се оказва руснак, който карал автомобил с дипломатически номера. Колата, в която имало двама руснаци, изгубила конторол и се блъснала в автобусна спирка. Единият от тях е загинал на място.

Още по темата

Този инцидент разваля иначе перфектната статистика на Осло. В цяла Норвегия са въведени правила, които се стремят именно към това - жертвите на пътя да се сведат до нула.

 

 

 

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези, които живеят в Осло, а и на други места в западна с Европа не пишат коментари тук. Те даже не четат днес-а. Много тъпопарче е този гущер. Главата му е голяма и празна като физкултурен салон и пише глупостите си от някое софийско село, я Люлин, я Младост, я Дружба.
34
6
 
6
 
! Отговори
да преди 4 години
Мда. Преди време бай Тошо и РЕйгън заспорили къде има повече пияници. И се хванали на бас, всеки отишъл на другия в страната да види за 24 часа колко пияни ще застреля. Рейгън си отстрелял в София. Бай Тошо бродил из Ню Йорк и кьорав пиян не видял. накрая срещнал един и си отдъхнал, че няма да е на нула и го гръмнал. И на другия ден новина в Ню Йорк Тайм: Нисък плешив терорист уби Руския посланик в САЩ.
33
11
 
5
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Аз тук си купувам едни страхотни наркотици, които клошове като вас не могат да си ги позволят. После отивам в едни клубове за свръхбогати норвежки *** и след като изшмъркам наркотиците с платинена тръбичка, осъществявам страхотни сношения само с класни партньори, възрастни милионери от елита на страната. После те ми навиват банкноти на фунийки, шпиковат ме с тях във всички отвори и си тръгвам богат и щастлив.
32
4
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Егати каръка.
31
10
 
9
 
! Отговори
руските окупатори преди 4 години
а паметник за освобождението на Осло с помощта на Москва няма ли да има за героя.
30
3
 
9
 
! Отговори
Сигурен бях... преди 4 години
...че колата, а не шофьорът, е загубила контрол!Проклети коли, проклети крайпътни дървета и стълбове, проклети пешеходци по тротоарите - мира не дават на ония, които само си карат със 100+ и искат да се насладят на тръпката ;)
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно са прекалили с буярищника?
28
8
 
3
 
! Отговори
хохохлите капут! преди 4 години
До Свещен Гущерти си какел нали?
27
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** сами ще се самозатрият с радияция и одеколон
26
9
 
3
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
До Анонимен 26Ще ви разказвам за рая защото сте оскотяли в БГ и не знаете дори какво означава,,Рай,,и това е необходимо докато не станете интелигентни и културниТук е рая на земята.Ако не ми вярвате,вижте в рубриката емРеnортер,там съм качил снимки и ще видите дали е хубаво или потискащо
25
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-опасни са рускините! Там никога не знаеш, какво да очакваш.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Свещен ГущерТи колко пъти ще я постваш тая боза?
23
3
 
7
 
! Отговори
Софиянеца преди 4 години
В България статистиката сочи, че средно 2 души умират всеки ден в катастрофи #когащегистигнем
22
15
 
1
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
До панелния мишокЕй лалугер,кой си ти да ми даваш определения?Не ми говори глЮпости.Още си малък да обсъждаш битието и професионалните ми качества.Отивай да транжираш съомгата че трябва да ям.Аз тук се чувствам като президент. Управлявам сам съдбата си и си определям каква заплата да взимам.Важното е че учих за ИТ експерт навремето а не за машинист както искаше баща ми и ето плодовете на труда ми се претворяват в красота и така облекчих живота си и станах финансово красив за разлика от теб
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свещени гущере, никой не ти обръща внимание, не е нужно да продължаваш.
20
7
 
10
 
! Отговори
алкохола не прощава преди 4 години
но защо изобщо пускат руснаци в другите държави, те са опасни не само по пътищата за страната, но и за националната сигурност. Рускино може, но само ако не забременеят.
19
4
 
12
 
! Отговори
до Свещен Гущер преди 4 години
И викаш като се събудиш краката ти отвити а:) И си живееш в скромната панелка някъде на село:)
18
9
 
7
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Ние сме успяли реализирали се доказани професионалисти в БГ. В БГ не е лесно, и навън също не е лесно. Но щом си успял в БГ навън ще успееш в пъти повече. Бог помага на слабите но награждава смелитеАко ми предложат същата заплата в БГ, 6 цифри годишно долари, ще се върна ли? Категорично НЕ!
17
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Норвегия може да е така, но в България няма как да стане. Не, че не може да се въведат правила, просто пътищата ни или по скоро състоянието им са убийци.
16
13
 
4
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Аз тук живея в рая на земята-Норвегия и съм ЧОВЕК тук.Ич не ми дреме за вас клошове в БГ балкански скотове които се самоизяждат като канибали.Голяма част от БГ клошовете в чужбина не са читави само 1-3-*** са читави,всичко е само шкарто и дренки от Полски Тръмбеш и Дряново.Е аз съм си норвежец вече и не ми дреме за вас,оправяйте се сами и Баце от БанкИ да се грижи за вас.Ай поздрави от зелена и красива Норвегия