Убиецът на възрастната италианка бил настанен в дома й

Жената давала подслон на емигранти, новодошли в Италия
7 яну 2020 10:06,
15
Убиецът на възрастната италианка бил настанен в дома й
Снимка: Reuters, архив

22-годишният българин, който бе арестуван в Италия за убийството на възрастна жена е бил подслонен в дома на жертвата. Дамян Добрев нападна възрастната жена с буркан с мармалад.

Българинът е живял в къщата на Карла Боси. Тя и нейното семейство са управлявали къща за гости. Те са давали храна и подслон на хора в нужда, предимно емигранти, които е трябвало да се интегрират в Италия. Дамян Добрев е един от четиримата, които са се установили при семейството на Боси, съобщава "Нова тв".

Още по темата

Във фаталния ден сънародникът ни е поискал пари от работодателката си, които обаче тя не му предоставя. Добрев се е ядосал, взел е буркан с мармалад и я е ударил смъртоносно.

Полицията първоначално е провела разпити на другите трима гости на къщата, но е намерила следи от обувки, по които е достигнала до българина. След задържането му той е направил самопризнания, от които станало ясно, че след смъртоносния удар дори е пуснал пералнята, за да изчисти петната от кръв по дрехите си. Освен това отишъл и на дискотека с пари на убитата.

Абсурдните детайли от това престъпление го изведоха сред водещите заглавия в криминалната хроника в Италия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
лилав лешояд преди 4 години
е диагнозата.
8
2
 
13
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
А да престанете с това ,,българина, българите,, ! Всички много добре знаем ,че ТОЗИ НЕ Е българин ! Престанете от ,,Днес Бг,, да обиждате сънародниците си !!! Слава на ГЕРБ ! А го изтрихте,а съм сезирал ГЕРБ !!!
7
3
 
8
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
До Анонимен 8Ти какво се опитваш - да ме накараш да жаля мигрантите ли? Нямали били пари за квартира, но имали ХИЛЯДИ евро за нелегален транспорт?!? ***, дошли в Европа с цел да точат социалната система или да се прехранват с престъпност! Доказателство за това ти е българският @***@, попаднал в графа "мигранти"! Нямат място в Европа! Най-малкото, защото не уважават и не приемат европейската култура и норми на поведение!!!
6
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвсем не си мислете, че са помагали и приютявали. Такива къщи за гости за мигранти ги мамят и използват, защото не им е лесно да си намерят собствена квартира. Дерат се десет кожи за мизерни стаи с по 3-4 легла на етажи с наем като за собствен луксозен апартамент. А въпросната жертва им е била и работодател и не им е плащала? Не разбирам цялата история, но предполагам, че извършителят е бил използван от нея и измамен с пари.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всичко най-вярно е само това че е 22 годишен. А най-невярно е това че е българин.
4
2
 
11
 
! Отговори
Bg преди 4 години
Копонарин е.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Дамян Добрев нападна възрастната жена с буркан с мармалад"100% швед.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че те талибаните са сред нас, а не зад телената ограда !...или и от двете страни на оградата.
1
1
 
36
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Навремето гледах един уникален руски филм. Един милионер така искаше да помага на изпаднали маргинали, клошари и прошляци. Покани ги във супер имението си, всякакви улични ***. Накрая се изпонапиха, него го убиха от бой с пръти, а жена му изнасилиха, която накрая се хвърли под влака. На ***, които не са успели да се справят сами със живота, никога...НИКОГА никаква помощ!