Жандармерия и полиция в Галиче, погнаха криминално проявени

Спецакцията e за нарушения на обществения ред и престъпността
Обновена: 13 яну 2020 08:49 | 13 яну 2020 08:45, Камелия Цветанова
69
Жандармерия и полиция в Галиче, погнаха криминално проявени
Снимка: Булфото

Спецакция е започнала рано тази сутрин на територията на село Галиче, съобщиха от МВР.

Акцията е започнала в 6.30 часа и е свързана с противодействие на битовата престъпност, за проверка на лица с криминални прояви и срещу нарушения на обществения ред. На място има засилено полицейско присъствие.

Още по темата


На 11 януари 18-годишно момиче беше убито в Галиче. То беше намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее. За престъплението зад решетките е 17-годишен наркоман с богато крими досие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Показват си лъскавите униформи ...
30
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромска банда ме изнудва цял ден в квартал на София да им дам 4000 лв. дори искаха да тегля кредит като им казах за Полиция ми се изсмяха и казаха по лошо за тебе!Като се жалвах в Полицията ми казаха да им кажа къде живеят за да ги хванатВъобще кои ще те обира и ще си остави адреса за да може да го намерятНямам думи пазете се не говорете с никои на улицата защото това е капан
29
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв е смисълът от тези показни акции постфактум?
28
17
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Разбира се, че всичко тръгна от 45 години руско робство. Въобще даже не се съмнявайте. От народ с мъже 80% ветерани от войните, хора с частна собственост, направи стадо колхозници и градски мижитурки. И процесът продължава под вещото руководство на русофилите.
27
4
 
23
 
! Отговори
КАТАСТРОФАТА В РБ преди 4 години
със сигурност не се "дължи" на Т. ЖИВКОВ. Не е бил нито ангел, нито дявол. За тези престъпници социализма няма нищо общо. Мисля, че катастрофата се дължи на промяната. От НАРОДНА станахме МЕЖДУНАРОДНА.....със всички последствия. А скачаха ли , скачаха да "борят" червените. Оня дето скачаше най-високо сега скочи в стола на шеф на БНТ
26
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ако е вярно за военният който е убил изнасилвача на дъщеря му и го пуснали бързо нв говори добре за социализма.Трябвало е да го повишат!
25
0
 
42
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Бокич, сменете името на полицията от МВР на статистически институт! И без това само това правят - констатации, пиар и толкова! Цялото МВР има КПД на една количка с тор (даже тора е по полезен)! За какво хрантутим 60 000 калинки в МВР като няма грам превенция? След като през ден вече осъждан индивид убива, изнасилва, краде и какво ли не още? Какво дирят тия индивиди сред хората? Защо съдията които го е пуснал не е привикан и той като съучастник към престъплението?
24
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свършило е пичове, няма смисъл от показни акциики сега....Освен няколко големи града, всичко останало е див запад пълен със зомбита с дадено право на глас.
23
0
 
30
 
! Отговори
МддМ преди 4 години
Колко навременна реакция!!! Доблестното мвр ( министерство на всички работи ) ....ще пречупи гръбнака на организираната престъпност ...и традиционно нищо не правим с..неорганизираната.
22
16
 
9
 
! Отговори
някой преди 4 години
До: номер 9Човеко, ти не си наред с главата. Ама честно!Стига с тоя комунизъм бе, заради бай ти Тодор я докарахме до катастрофа държавата!И защо си писал милиция с главна буква?Кражби и убийства имаше и тогава.Само че не ги даваха по телевизията и не ги пишеха по вестниците като сега.А интернетът дори не беше научна фантастика!Наш комшия военен уби момче, което беше изнасилило дъщеря му през 80-те години.Излежа го няколко години в затвора и го пуснаха.
21
0
 
30
 
! Отговори
ПРЕСТЪПНИЦИ МНОГО преди 4 години
а нито един нов затвор не е построен. Стари затвори, от времето на Царска България. Верно, по време на социализма имаше по-малко престъпници, но сега даже при тия малки присъди затворите са претъпкани. Тоя непълнолетен РОМ НАРКОМАН ще го осъдят на 10г, ще лежи 5 и ще излезе. Колкото и да не ми харесва САЩ, но там са полицейска държава и доживотната присъда му е гарантирана. В някои щати и смъртно наказание. Така си беше и у нас , докато не са намесиха разни Хелзински адвокати на СОРОС
20
0
 
26
 
! Отговори
СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА преди 4 години
Полицията всъщност пази престъпниците от ЛИНЧ
19
0
 
12
 
! Отговори
наивник преди 4 години
Ей сега ако вземат да напишат една хубава статия за това, как цените на недвижимите имоти в Галиче са започнали рязко да скачат нагоре, направо ще им повЕрвам!Така беше и за имотите в София - вЕрвам им!
18
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са номерата на Бойко Борисов погва криминално проявените в Галиче, ами в Столипиново, Фикултето, Филиповци и останалата част от България!???? След ТРИ дни всичко си остава по старому, Тиквата си почва магистралите, а всичко останало е на АВТО ПИЛОТ
17
0
 
27
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Този дето е разпоредил това, явно става максимум охранител в краварник. Сега в Галиче ще бъдат мирни и тихи поне година. Проверка трябва да се направи на всички следствени за насилие из цялата страна. Както и пуснати вече. Виолета е уби излежал присъдата си убиец
16
0
 
17
 
! Отговори
Нестор преди 4 години
Цялата "работа" на пъцулайте е мижи да те лажем!
15
0
 
22
 
! Отговори
ПУНТА МАРА НА ДУВАРА преди 4 години
Красивото детенце си замина ... Кел файда от акции сега !
14
0
 
26
 
! Отговори
123 преди 4 години
След дъжд качулка. Както винаги.
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От време на време пиар - полицията работи има спец акция , а останалото време полицията никъде е нема по кафенета или некъде на топло.
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като станат с по-голяма численост от полицията и жандамерията, че и от армията, как ще бъдат озаптявани? Как ще се живее на тая територия?!