Куче нахапа плевенчанин, за отмъщение убиха животното

Двама мъже са задържани за 24 часа
16 яну 2020 13:40, Анисия Иванова
178
Куче нахапа плевенчанин, за отмъщение убиха животното
Архив: Булфото

Куче нахапа плевенчанин, а за отмъщение животното било убито, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

Около 15,20 ч. вчера в полицията в Гулянци е съобщено, че 62-годишен местен жител е ухапан от куче. При проверката е установено, че животното е умъртвено. След оперативни действия е изяснено, че 33-годишен мъж е убил кучето, а поръчител е пострадалият.

Извършен е оглед на местопроизшествието от полицаи в присъствие на ветеринарен лекар.

Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Работата по случая продължава. Сезирана е прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какво е това нещо бездомно куче,ако е диво животно-да оди в горъта,ако е питомно животно-да стои в двора,ама да ходи по улицата диво животно-не,ако тръгне мечка по улицата или вълк,не е ли същото,пак напада,пак хапе,свободни,или както им викат бездомни кучета не трябва да има,или се прогонват в гората или се убиват
149
7
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
🤣🤣🤣🤣 да се смея ли,да рева ли и аз не знам. Колко прости и ограничени хора има тук... И май въобще не сте запознати с нещата за бездомните кучета и си плямпате,колко да не заспите.Само гледате да убивате,ами ако този същия човек,който е нахапан от куче утре убие човек или дете??? Какви други глупости ще започнете ,да говорите тогава????🤔🤔🤔
148
4
 
16
 
! Отговори
До 158 Анонимна преди 4 години
България е на това дередже, заради хора като теб, с промити мозъци от детски филмчета с говорещи животни, които са много загрижени за "бедните" животинки, а не за съгражданите си. Направихте кучешка държава, вместо държава, която държи на здравето и добросъстоянието на хората, които я населяват.
147
13
 
5
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
Толкова *** коментари от комплексирани и злобни хора,до сега не бях чела никъде. Каквото ти е отношението към животните,такова ти е и към хората!!!! А тук от всички коментари освен агресия,злоба и комплексарщина друго няма. И затова България ще е на това дередже след като има толкова кухи ,злобни, агресивни и комплексирани хора!!!!
146
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За кучето разбрах, било умъртвено. А човека, как е? Смешна работа ако не бяхме толкова жалки.
145
3
 
16
 
! Отговори
Това е преди 4 години
За розавозелените неолиберали хората, ако не са розавозелени не струват нищо, важни са кучетата
144
5
 
41
 
! Отговори
ами преди 4 години
В цял свят, агресивните животни се умъртвяват !
143
2
 
2
 
! Отговори
Явор Хаджиев преди 4 години
До Анонимен 147Вярвате ли си? Мислите ли, че наистина някой ще ви осъди 7 години за ухапване на някой? Най-много да ви глобят или да ви дадат условна присъда.
142
0
 
6
 
! Отговори
Миле преди 4 години
Хан Крум -велика идея :)))) Браво
141
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вероятно е този по-възрастният да го е ръчкал с нещо или по някакъв друг начин да е издевателствал с негоАко ти ме ръснеш и провокираш, а аз тръгна д АТИ ям сънната артерия, дали ще дойде майкa ти в съда, да каже същото за мен, че да ме пуснат!?
140
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
BmБраво - мъжка постъпка! И да се свалят тея институции, дето им пречат дега на хирата!!!!
139
5
 
32
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
Собствениците на кучета трябва да бъдат принуждавани да изяждат неприбраните фекалии на любимците си.
138
0
 
31
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 4 години
Колко жертви(разкъсани и умъртвени) има в България през последните десет години?? Не наранени, а убити от кучета! Поне нещо да "вземат" нормално от законите на любимите си американо-канадски приятели!
137
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време, един кучкарник ненирмалник ми развиваше теория, че АЗ трябвало да се съобразявам с кучето му. Да не съм ходил бързи, да не съм го гледал, да не съм се усмихвал, че осем ето си мислели че му се зъби .... ко? Абе ей! Мaмyняк нееволюирал!!! Градовете са за хората, а не за зверовете! Трябвал аз, да знам как да не стресирам мастийтъ ... леееуееееееееее
136
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако аз изляза на улицата и захапя някого за крала, ще получа 6-7 години и сигурни ше ме карат до живот да говоря с психолози...Ама псети ще го хранят и гледат ...
135
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да разтягате локуми достойни за Комиците, помислете защо има закони и затова, че те установяват ред по който нещата трябва да се случватАре се гръмни уе! Закони малини ... *** кат не ранят е нормално, народя да си поеме закона в ръцете, както е и редно!! Инкви закони за едни паета! Сега не ожелони на синджир в двора да ги държим!!! Алоууу, тва животно е животни не е човек, кат мени и тежи!!!
134
5
 
29
 
! Отговори
истината преди 4 години
Вчера голям страх брах от едно улично куче, като тръгна след мен, до мен, лае, пуста улица...направо се смразих. Беше гладно, навърта се около магазина...Има и други. Звъняла съм няколко пъти да ги приберат. Нищо. Кучетата са по-важни от хората!!!
133
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото животно.
132
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАлоооо! Кучетата дето разкъсаха малкото дете на улица ги прибраха в приют и възложиха експетизата на активиска от русенска правозащитна организация! При това тя бе с някакъв физически недъг. С какво умиление говореше пред камерата за кучетата убийци бедна ти е фантазията! Та "институции", "експертиза"! В Англия преди месец домашно куче захапа детето и вече го няма!!!! Тук наказаха шофьор,че сгази пусната без надзор в населено място овчарка, хвърляща се на преминаващите автомобили!!!
131
0
 
27
 
! Отговори
Значи преди 4 години
То те хапе,ти му се радваш!Колиш,изнасилаваш,убиваш,газиш пиян с колата,никакви присъди.Една седмица софри,жертвите в мвр - то за 24 часа.