Радева във Facebook: Държавната измяна дебне отвсякъде

С песен на Toto тя коментира разследването на прокуратурата срещу президента
29 яну 2020 10:58, Нели Христова
126
Радева във Facebook: Държавната измяна дебне отвсякъде
Снимка: БГНЕС

Пореден политически скандал разтърси страната ни - главният прокурор Иван Гешев ще разследва Румен Радев заради престъпление, което президентът е извършил като шеф на ВВС.

Още по темата

През 2016 година той назначава Десислава Радева за пиар на ВВС, а прокуратурата установява, че са укривани документи. Със СРС-та тя разкрива и разговор между президента Радев и командира на Военновъздушните сили - генерал-майор Цанко Стойков, в който двамата мъже се опитват да прикрият Радева.

От своя страна първата дама коментира обвинението лаконично във Facebook. Тя публикува песента на Toto - Hold The Line и написа "Приятелка звъни от близо два часа. Няма да вдигна! Държавната измяна дебне отвсякъде..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително противна женица....
60
16
 
12
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 58Да, явно е така. И от всичките тези панически действия на новоизлюпения главен прокурор прозира панически страх от действията на президента. С тези негови действия той се опитва да въведе ред в държавата и да я направи бяла държава. Тоест опитва се да направи България подобна на западните демокрации, в които трите власти - законодателна, съдебна и изпълнителна са напълно разделени!Шубето е голям страх! Гузен негонен бяга!
59
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пачата селска пак с проблеми.
58
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тури му го деситу на самальотчика
57
10
 
17
 
! Отговори
БАТЕ ВИ БОЙКО преди 4 години
не се жени. Ами той направо женен за Партията. А пък и любовници -журналистки, калинки всякакви с лопата да ги ринеш. Даже съдийките притичват. А на една купил купил хасиенда в Испания, като за прикритие използвал шефа на тенис корта, дето мята топка. Онзи я купил уж за себе си. Двете КАКИ много интересни неща хортуваха... охраната залагала от кой път дамата, дето му идва на гости ще свали бельото....
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е важно какво става под юрганите, хората имат нужда от държава, която да се грижи за тях, както се изисква по закон божи от всяка майка.
55
4
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Ако не друго поне живеем в много забавна държава! Всеки ден ни развеселяват политиците ни . Така е, като няма хляб ще има зрелища.
54
9
 
40
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
На такъв като Радеф фустите ще му изядат главата ... такива като Деса и тая от офиса на ген.Решетников - на "Позитано 20", дето му подава беквокалите ... !!!
53
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не го обвинява в държавна измяна в момента. Става въпрос за това, дали има имунитет, когато е налице съпричастност към престъпни действия, които не са свързани с дейността му на президент, тъй като в конституцията е указано именно това.
52
3
 
16
 
! Отговори
До тоя под мен преди 4 години
Пич .. не знам за какво всеки ги повтаря тези апартаменти и къщи... Аз и апартаменти съм си купил (3 в кеш) и къщи имам 2 нови... не виждам един политик защо са не си купи апр.. Аз също нотариално съм ги прехвърлял на много по ниска от реалната им стойност,което не значи че не са платени на реална стойност, целта е да се спести от нотариални такси 4.5%А тези в парламента са с брутни заплати над 6000 всяка банка ще им отпусне 200000 ? веднага
51
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев, на една страна захвърлил фурашкана друга пагон и строшена чашкаа Деси му раните с мехлем мажеза него пак в медиите да разкаже
50
5
 
18
 
! Отговори
АМИ БОЙКО преди 4 години
То неговата история направо надминава всеки бразилски сериал. Оженил се по сметка, после се залюбил с ЦЕЦА СЕКСА, заради която се развел, а бившия на ЦЕЦА взел жената на БОЙКО и заминал за САЩ. Даже ЦЕЦА я гръмнаха с бомба в колата предназначена за БАТ ви БОЙКО от дружките/конкурентите в борческите/бандитски среди. Сълзи и ръкопляскания от публиката моля....
49
2
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
медиите как я развяват не е истина
48
2
 
27
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Добре, че е Деса да разберем че има президент
47
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази е много проста селска тояга..Радев директно да се развежда а след това и оставка
46
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да назначи жена си за пиар на ВВС е сериозно престъпление с дългосрочни последствия за цялата държава. Това не е като да източиш някоя банка или язовир, не е като да купиш несъществуващи самолети или да се облажиш с апартаменти и къщи. Сериозна работа.
45
18
 
11
 
! Отговори
Педя Човек преди 4 години
До: 46Мисля, че и най-малките дечица го разбраха това.Има ли някой още който да не вижда заговор на мафията на ГЕРБ да свалят президента?Измамата прозира отвсякъде, като съшита с бели конци.Дори приказките за деца изглеждат по-достоверни.
44
9
 
7
 
! Отговори
ХАЙДЕ КАЛИНКИТЕ преди 4 години
от министерствата да стягат куфарите за затвора. ГЕШЕФТЧЕВ идва с черния шлифер на БАЦЕ от 90-те когато броеше труповете на конкуренцията по улиците след като мафията го уреди с пост Секретар на МВР. Всички любовници в затвора. Браво ГЕШЕФТЧЕВ.....
43
2
 
36
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Госпожо, може ли да спрете да се изживявате като фактор, пречите на Президента, не разбирате ли?!
42
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази Деси гдето се изживява като английската кралица да се постресне малко. Че както каза Петър Блъсков , около тях много жица , каква ли ще е следващата порция. И вместо английска кралица, да не си грабне мъжо и да емигрира като Меган. Но где ти кралско имане.