Лоша шега: Канадец върна самолет, имал коронавирус

Шегаджията е арестуван, чака го процес
8
Лоша шега: Канадец върна самолет, имал коронавирус
Снимка: БГНЕС

Канадец върна обратно полет, след като предизвика паника на борда с твърдението си, че е болен от коронавирус.

Полетът е бил от Торонто до летище в Ямайка. Фалшивото твърдение е накарало екипажът да върне самолета обратно на летището, където мъжът е арестуван от канадската полиция, предаде Ройтерс.

"29-годишният пътник предизвикал смут на борда, казвайки, че е бил в Китай и е заразен с коронавирус", заяви полицейска говорителка. След кацането в Торонто на мъжа бил направен медицински преглед и се е установило, че той не е носител на вируса.

Затова той е оставен в ареста с обвинение в измама. Ще се яви пред съда на 9 март.

Пътничка в същия полет каза, че е видяла как шегаджията съобщил, че е заразен, докато си прави селфи. Веднага дошли стюардеси, сложили му маска и ръкавици и му казали да се премести в задната част на самолета.

Пилотът казал на пътниците, че мисли, че инцидентът е фалшива заплаха, но въпреки това трябва да върне самолета в Торонто от съображения за сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
То бива, бива майтап, ама чак толкоз...
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Като един канадец да ти кажа - този 29 годишен младеж вероятно няма да влезе в затвора, каквито са си канадските закони. Но със сигурност следващите поне 2 години ще прекара пред вратите на съдебните зали и идните 20 години ще работи за адвокати и глоби. С 20% плюс-минус ще стане точно така.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Мислиш ли, че *** може да си позволи по-добри адвокати от авиокомпанията?
3
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** *** ,да бяха кацнали в Ямайка и там да установят дали е болен!Загубеното време на пътниците и разходите за гориво на самолета са по вина на авиокомпанията!При добър адвокат ,човеко може да се измъкне от отговорност!
2
3
 
5
 
! Отговори
Таню преди 4 години
Поредният скучаещ ***... Там е пандемия тва...
1
1
 
8
 
! Отговори
мамут преди 4 години
Вместо да губят времето на съда, да го бяха оставили без надзор в една по-голяма стая, заедно с пътниците, които са се били приготвили да прекарат остатъка от деня на плажа. Сигурен съм,че следващия път сериозно ще се замисли как и къде да се шегува. А, и да заплати рахдодите по връщане на самолета и обезщетение на пътниците.