Само за ден: 86 смъртни случая в Китай заради коронавируса

На територията на страната заразата е извън контрол
Обновена: 8 фев 2020 16:11 | 8 фев 2020 16:04, Анисия Иванова
176

Само в рамките на един ден - 86 са смъртните случая в Китай заради новия коронавирус. В страната е починал и американски гражданин, съобщи Bulgaria ON AIR.

Освен в Китай, заболяването е регистрирано в 27 страни. Броят на заразените в Китай надхвърли 34 500 души, починалите са 720 души - всички в континентален Китай, а оздравелите - повече от 2000.

60-годишен американски гражданин е издъхнал в Ухан - градът, къде се появи новият щам на коронавирус. Вашингтон обяви, че имат готовност да предоставят финансова помощ за овладяването на заразата.

"Правителството на Съединените щати е готово да изразходва до 10 милиона долара за подпомагане на Китай и други засегнати страни, както и на Световната здравна организация за борба с новия коронавирус", заяви специалният американски пратеник Стивън Бигън.

Според центъра за контрол и превенция на заболяванията на Съединените щати в момента на територията на Китай заразата е извън контрол. А хората, желаещи да влязат на американска територия, преминават през специални системи за проверка на латищата.

Извън пределите на Китай са потвърдени два смъртни случая. Китайски гражданин е идъхнал във Филипините. Мъж е починал и в Хонконг, където всеки, който пристига от конинентален Китай, трябва да се изолира в период от две седмици.

Всеки, който не спазва карантината, е заплашен от затвор.

Първият японец, който се зарази от коронавирус на територията на страната, днес бе изписан от болницата, съобщи ТАСС, като се позова на агенция Киодо.

60-годишният шофьор на туристически автобус, който бе приет в болница в края на януари в префектура Нара, е преминал курс на лечение и благополучно е изписан. Това бе първият случай на територията на Япония, при който предаването на болестта е станало от човек на човек - шофьорът е возил туристи от китайския град Ухан.

В момента на територията на Япония са установени 89 случая на заразени с коронавирус, включително 64 пътници на круизния кораб "Даймънд принсес", който е под двуседмична карантина в пристанището Йокохама, съобщава БТА.

В края на декември китайските власти регистрираха в град Ухан епидемия от пневмония, причинена от коронавируса 2019-nCoV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
1
 
! Отговори
Grey death pandemic преди 4 години
Вижте на екраните големите високовредни екрани и камери - това са моющни хардуерно софтуерни тежко терористични комплекси коитои преоблъчват милиони жертви.подобни разположени на открито облъчват до 3000 километра гоелми обеми пред тях. Тези в момента генерират облъчване развъждащо точно широкорекламираната пораза. Grey death mass killers uhan 2018- 2020
34
2
 
15
 
! Отговори
до анонимен преди 4 години
Има оздравели. Това значи, че има хора с антитела към вируса.---------Оздравелите са около 30-40% с доста сериозни последствия нанесени от вируса на белите дробове.Ваксина в рамките от шест месеца до една година, а до тогава....Има мнения, че вируса е изкуствено създаден - комбинация от днк на прилеп (топлокръвен вид) и на змия (студенокръвнен вид) със следи от "имунна недостатъмност" (сещате ли се за кое зоболяване става дума?).Поразява предимно монголоидната раса, любопитно, нали?
33
3
 
5
 
! Отговори
До Да допълня... преди 4 години
Стига си *** бе! 10 милиона са казали не 10 Милиарда както твърдиш! То от натягане ще вземе да ти се спука нещо.
32
10
 
1
 
! Отговори
Grey death pandemic преди 4 години
Ясно се вижда пред хората бяло следяща система от дигитално холограмно оръжие следяща пазени от убиване с скенерите служители вероятно на мед мафията/подава декодиране на наглииски.вижте сивите чуми са като белезникави петна обемно видими в видимия спектръ .
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правителството на САЩ предлага 10 милиона. Сега ясно ли ви е колко са перверзни?
30
13
 
2
 
! Отговори
Jordan Geologist преди 4 години
Засега тестовете показват че вкарани за уж лечение с е убиват нарочно чрез обемно пронникваща облъчваща техника Вместо да се лекуват жертвите се преоблъчват/пресканират докато развият поразата.Поразата е свързана с сива чума масови убиици Grey death mass killers.Тестове от вчера подадоха че сме навлезли в заразена зона на СЛъневат ани система и тези убиици освен от древни тлеещи гробища са в близкия космос над 490 км от повърхноста.
29
20
 
4
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Правителството на САЩ е готово да отпусне 10 милиарда.....Сега ясно ли е че САЩ мислят доброто на света.Помагали са и на Русия и на Китай.
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ви се живее, отивайте в някое село в планината за 2 години.
27
8
 
7
 
! Отговори
Ганьо преди 4 години
Мене нищо ме не лови - по килце пърцуца, сланина с чесън и люти чушки пред кюмбето. Като пръднем цело ято мУхи пада по земята
26
4
 
4
 
! Отговори
платен тр0л преди 4 години
само 86 смъртни случая за 1 ден, че това е проста настинка, няма какво да се коментира!
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не коментирате заразените във Франция?
24
3
 
9
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
щото положението е страшно за какво ти е да знаеш, че скоро плебса ще мре като мухи!!
23
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама защо не се сьобщава колко млади и колко стари са починали от грипа?За да знаем младите ли или старите са по податливи на тази грипна епидемия!
22
7
 
10
 
! Отговори
Вмирисан от Перник преди 4 години
А Аз Съм Безсмъртен, вече от нищо не ме е страх! Благодаря на управляващите, че ме направиха СуперМен, даже и в Аушвиц са получили повече от редови данъкоплатец в България!
21
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има оздравели. Това значи, че има хора с антитела към вируса. Китай ще направят ваксина, но след тази епидемия ще са с друго ниво на колективен разум и ще отвеят евроатлантическата цивилизация.Светът има шанс да излезе от спиралата на"крахът на цивилизациите" само по този начин-поне до следващия "бъг" в Матрицата.
20
2
 
1
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
До 8Иьписан-озфтсевл не значи ли че има антитела, които могат да се използват за ваксина и лекарство? Някой знае ли?
19
9
 
21
 
! Отговори
Амин! преди 4 години
Братя китайци, пратете няколко болни на екскурзия до София! Обиколете Народното събрание, Министерския съвет /Боко обича да се снима с туристи/, ВСС, ВАС, КС! Целият български народ ще ви бъде признателен!
18
18
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОЛКОТО ПО-СКОРО ПЛАМНЕ ИНДИЯ, БАНГЛАДЕШ ИЛИ МИАНМАР-БИРМА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА СВЕТА!!!
17
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12: лошата новина за евреите, че си мислят, че познават китайците. Евреите могат да манипулират само последователите на Авраам.
16
7
 
13
 
! Отговори
до 5 преди 4 години
34 годишният Лекар, който почина вчера в категорията на "Болшинството смъртни случаи с на възрастни пациенти с вече някакви проблеми." ли попада или разпространяването на Пропаганда на Китайската Комунистическа Партия ти доставя удоволствие и затова го правиш безплатно?!