Край на сагата! Задава се търг за битката между Джошуа и Пулев

Това разпоредиха от IBF
27 фев 2020 11:03, Красимир Ангелов
13
Край на сагата! Задава се търг за битката между Джошуа и Пулев
Снимка: БГНЕС

Търг, който ще се проведе на националния празник 3 март, ще сложи край на протакането за подписване на договор между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за мача помежду им. Това разпоредиха от IBF.

От организацията на два пъти отложиха финалната дата, тъй като мениджърите на двамата - Еди Хърн и Боб Аръм, оповестяваха, че е въпрос на часове да се стигне до парафиране на споразумението. До вчера обаче това така и не се случи, като Кобрата алармира, че от британска страна нарочно изчакват, тъй като се надяват да направят обединителен мач с Тайсън Фюри за всички пояси.

Още по темата
В резултат на всичко това от IBF официално съобщиха, че поставят нов, този път краен срок за подписването на договора, съобщава Gol.bg.

Датата е 3 март и ако дотогава няма контракт, още същия ден ще се проведе търг. Той ще се състои в Спрингфилд, САЩ. Победителят от него ще получи правото да определя условията, при които двамата ще се качат на ринга, както и датата и мястото.

Предварителната им договорка е 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон. Пред БНТ обаче Кубрат Пулев заяви, че една от пречките е нежеланието на Джошуа да има друг рефер на ринга, а не англичанин. Нещо, което към момента е преодолян проблем и съдията ще е друг.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Засранец преди 4 години
Този филм сме го гледали - търг, Пулев седи на един крак и се плези и накрая го отнасят разтреперан до ъгъла му, после продължаваме напред.
11
6
 
7
 
! Отговори
K.Bara преди 4 години
Кобрата ще смачка Джошуа. Но трябва първо да го хване защото след страховата психоза от Анди Руиз нигериеца бяга по ринга като мисирка. Кобрата докопа ли го в някой ъгъл направо да идва чистача да товари съставните части.
10
7
 
7
 
! Отговори
Джокера преди 4 години
Тоя *** ще целува пода още на третия рунд. Ако Джошуа се смили над него, може да го остави до петия :D Това не е като да биеш пияниците по чалготеките.
9
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъчно ми е за кобричката ама нали ще му платят все пак..Дано само не се спомине на ринга.
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
айде стига сте го рекламирали тоя див ***. Нали му видяхме простотиите през последните дни? Говоря за лъжите му около изгонването от САЩ заради нередовна виза и плювните му по адрес на базата Белмекен? Оттам нататък всеки, който досега не е бил нясно, да си прави изводите що за стока е
7
6
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Кобрети спед тежкото си пребиване от Кличко- вече въобще не е наред с главата- то Суши то Гуши то телепортация - сега иска с този терминатор Джошуа да се бие -Направо имам чувството че не му се живее вече!!
6
5
 
8
 
! Отговори
майорски преди 4 години
Бокса стана толкова безинтересен последните 20 години ... бройката на почитателите му може да се сравни с броя нпочитателите на Шах.....та ...за да се върне популярността му ....трябва ...да се говори за него ...да има раздори...съдилища ...визи не-визи....отлагания ...хапания....плюения....изнасилвания побоища....национализъм дори....добре де наречете го краен патриотизъм....абе всичко само не и Бокс...ко да правиш....
5
1
 
16
 
! Отговори
ДО 1 преди 4 години
Ква виза ? Мача ще е в Англия.
4
6
 
23
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Големите пари са при Фюри-то. Кобрата е малко .. неизвестен :D
3
8
 
13
 
! Отговори
Ss преди 4 години
На кой му пука?
2
10
 
6
 
! Отговори
aa преди 4 години
задава се поредната тъпотия от некой болни ***
1
12
 
24
 
! Отговори
Един преди 4 години
Ами ако Кобрата не изкара виза до тогава? :)