Ако бие Джошуа: Кобрата излиза срещу Фюри за всички титли

Възможно е до края на годината да има абсолютен световен шампион
52
Ако бие Джошуа: Кобрата излиза срещу Фюри за всички титли
Снимка: БГНЕС

Победителят от мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа най-вероятно ще се изправи срещу Тайсън Фюри за обединителен мач за всички пояси през ноември, обяви боксовият мениджър Боб Аръм, цитиран от Gol.bg.

88-годишният американец смята, че сблъсък за определянето на абсолютния световен шампион може да се състои дори до края на 2020-а. Той е уверен, че Фюри ще вземе и третия мач с Дионтей Уайлдър, който се очаква да се проведе на 18 юли и така ще защити пояса на WBC.

Още по темата
"Фюри ще се бие с Уайлдър през юли. След това може да срещне Антъни Джошуа или Кубрат Пулев през ноември. През следващия февруари вече ще направи и задължителна защита на WBC срещу Дилиън Уайт. Това е добър план, но има много условности", анализира ситуацията Аръм.

Една от пречките би могла да бъде клауза за реванш между Джошуа и Кобрата. Ако българинът поднесе изненада и спечели, то по договор трябва да се проведе ответен мач и така битка с Фюри или Уайлдър тази година за абсолютната световна титла няма да има.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
13
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 4 години
Абе в тоя форум май Българи няма! Толкова *** комплексари няма по целия свят
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако, ако, ако.... Нали знаете, че ако-то мирише
21
1
 
27
 
! Отговори
тренер преди 4 години
Има поне 5 - 6 боксьора в тежка категория, които без проблем могат да победят Пулев. Но е факт, че той е най-успешния български професионален боксьор. Както и Г. Димитров се върти в топ 20 на световния тенис, но по-добър нямаме. Не трябва да очакваме чудеса от тях, а да уважаваме таланта и труда им ! Спорта е къртовски физически труд, но се иска и огромен талант да си в световния елит.
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
88 годишния американецМуахахахаххххххххххЖурналисти в действие!
19
6
 
13
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
На Кобрата мога да му пожелая успех. Иначе много омраза и завист .
18
6
 
7
 
! Отговори
Виц преди 4 години
Иван Костов предложил в парламента да обявим война на САЩ. Така сме щели да постигнем просперитет, след като американците ни победят и анексират като 51-ви щат. Един депутат вдигнал ръка и попитал:- Г-н премиер, а какво ще стане, ако ние попедим?
17
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кобрата е клоун на който пуска по някой долар,нищо повече.
16
5
 
15
 
! Отговори
тренер преди 4 години
Преди години, заедно с група върли фенове на "Левски" гледах мача с "Барселона". Аз, като непредубеден знаех какво ще стане. Но, те горките имаха илюзията, че може да се случи чудо. Е, чудо, както всички знаем не стана и закономерно се случи, пълен разгром на българския отбор. Та и феновете на Пулев имат надежда за чудо, но аз като непредубеден казвам, че Джошуа ще продължи мача, толкова, колкото се е разбрал с рекламодателите.
15
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представяте ли си тоя пинко нашия по случайност да свали AJ. Хахахайа да се нареди до легенди като Тайсън, Али, Фрайзър, Холифилд.... УжасАко това е претендент за световна титла значи бокса е паднал много ниско вече.
14
6
 
15
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Нашия цъpвyл нема да го пуснат ф Америка бе ще трябва в Омуртак да играе с Фюри, ама какво ще играе не се знае сигурно кючек
13
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мали...мали,ако знаете какъв резил беше навремето,на мача с Кличко.Много бих искал Пулев да победи и зарадва България и нас българите ,но не ми е приятно този постоянно да го бият.Незнам откъде тази *** упоритост в Пулев,все да иска да го бият.Това ще стане и този път.
12
10
 
10
 
! Отговори
Октай преди 4 години
Дано покажи българския инaт срещу нафтената печка!
11
3
 
15
 
! Отговори
смях преди 4 години
то е ясно, продължава напред.
10
3
 
13
 
! Отговори
Киро слепото преди 4 години
Така като гледам коефициентите никъв шанс
9
5
 
14
 
! Отговори
Ваня преди 4 години
Джошуа победи ,Кличко, а Кличко Пулев..Но успех, все пак сме бългпри и ще подкрепям Кубрат...
8
8
 
17
 
! Отговори
пр0рок преди 4 години
Ей Джей ще го нокаутира в рамките на пърният рунд, питона ще падне като 100 килограмов чувал с картофи и ще го изнесът на носилка към болницата, дано оживее, искрено му го пожелавам!
7
2
 
15
 
! Отговори
Асана преди 4 години
Най важното е,че след мача ще е в Планета Пайнер квото и да стане!Но въпреки всичко успех Кобра!Зарадвай всички българи!
6
3
 
10
 
! Отговори
Хайде ,дано!?!? преди 4 години
Както казала Айшето в оня виц,,Дано ,***,ама надали!?!?"
5
1
 
5
 
! Отговори
az преди 4 години
Му-ха-ха.
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ако не бие, продължава напред