Мис Англия свали короната и се връща на работа като лекар

Тя няма търпение да се притече на помощ на колегите си
8 апр 2020 07:55, Ния Христова
31
 Мис Англия свали короната и се връща на работа като лекар
Снимка: БГНЕС
Мис Англия 2019 година реши да остави короната си и да се върне на работа като лекар, за да помогне в битката срещу коронавируса, съобщи "Скай нюз", цитирана от БНР. 
 
Бхаша Мухерджи прекрати благотворителната си акция в Индия и скоро ще се присъедини към колегите си в болницата в град Бостън, графство Линкълншър. 
 
Мухерджи заяви, че смята работата си в Индия за важна, но уменията й в момента ще бъдат от по-голяма полза за британското здравеопазване по време на пандемията от коронавирус. 
 
Мис Англия в момента се намира в изолация в Дарби, след като се завърна от Индия, но с нетърпение очаква да вземе опресняващ курс и да се притече на помощ на колегите си. Преди тя е работила в отделение за хора с дихателни проблеми.
 
Мухерджи споделя в интервю за "Скай нюз", че колегите й са казали, че са нещо като "сили за бързо реагиране“ и ги изпращат навсякъде, където е необходимо". 
 
Мис Англия е започнала петиция, с която призовава служителите в здравеопазването да плащат по-ниски наеми за жилища по време на кризата. Някои медици са принудени да наемат жилища, защото трябва да са изолирани от семействата им и техните съседи. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В началото помислих, че мис Англия е свалила.....гащите. Чак после дочетох до края
24
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
къф тоя кюнец?
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 23Поредния луд.Ти му говориш по принцип и истината,то обижда.......Истината на българския традиционен лайню от държавата *** си личи по лицето на държавата му! Българското здравеопазване е един от еталоните (меркантилни) за такова:)))))))))))))))))))))))))Лудите и умствените скопци се срещат по-често в *** отколкото другаде!
22
1
 
0
 
! Отговори
до 22 преди 4 години
Поредния луд.Ти му говориш по принцип и истината,то обижда.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хей ,злобния либерал 21Колкото и да обиждаш българите,това са фактите.Системата им е пълен фалш.То и затова всички си идват тук за зъболекари и операции.Май сме далеч вече пред тях.Ние нямаме колонии и слава Богу.........Българите от държавата Гювнярия сте повечето лайнюве и си го знаете дълбочко в душиците и ви е яд ама толкова дал Господ! Идват българите в *** които не знаят езика защото са с недостиг на сивичкото и нямат капацитетец за повечко! Жалки злобни и завистливи лаяняровци.:)
20
4
 
3
 
! Отговори
хей ,злобния либерал преди 4 години
Колкото и да обиждаш българите,това са фактите.Системата им е пълен фалш.То и затова всички си идват тук за зъболекари и операции.Май сме далеч вече пред тях.Ние нямаме колонии и слава Богу.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Казали са му да не го къпе защото са подразбрали че идва от държавата *** където често спират водата и хората са свикнали да не се къпят със седмици и да си пожелават 'Честита Баня'! Българските национални *** и *** са истински забавни!:))))))))))))))
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И по улиците на Лондон бял човек няма ако не е българин или поляк.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лекарите в Англия са вече на 100 процента от колониите.Пример,братовчеда му се роди син и какво им казал лекуващия лекар..Не го къпете.Не го къпете.Било вредно.Толкова за културата и хегиената на тези хора.После се чудете откъде ни дойде тоя вирус на главата.
16
0
 
0
 
! Отговори
Баи преди 4 години
При борката може да му направи искуственно дишане ако се задьхаДа има свободни респиратори за други пациенти
15
4
 
2
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Красива и умна. Браво.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая по-скоро мяза на Мис Банго Василица
13
3
 
2
 
! Отговори
Fin преди 4 години
Да иде да обскужва Борката в интензивното, че момчето полудява от скука
12
2
 
11
 
! Отговори
До некъф преди 4 години
То само мис-ките да им бяха проблема. *** по болници и аптеки да видиш само инди и паки. Има и филипинки. И за черноработниците е ясно, че не са англичани.Надменните албионци не са нито по ученето, нито по работата.
11
1
 
9
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Англетата със тяхната неолибералщина колко са жалки. Свършиха им жените, че от улицата взеха да ги събират за мис Англия!
10
10
 
11
 
! Отговори
зидаро-сексолог преди 4 години
За Гай *** няма достатъчно красива жена. Затова предпочита мъжете.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки, който сложи на номер 8 минус, нека да й потърси снимки в гугъл и да я види без грим.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без грим е нищо повече от обикновена средностатистическа ц.....а. Даже не е красива.
7
11
 
11
 
! Отговори
Сър Бхаш Мухерджир преди 4 години
Гай *** пък и много придирчив ... амжъкказлиията криводзурлата ...Имало ли ингилизи в Англия, тази била такава, оня пък бил онакъв ... си мърмори криводзурлатияя балкански аммжъкаалия, вонящ на евтина джибрица, газейки с гумени ботуши из калния си двор ...
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя хубаво свалила корононата, ама да не вземе да я пипне пак!