Полицай пострада при масов бой в разложкото село Баня

Хвърлен предмет го е ударил по лицето, има разкъсвания
30
Полицай пострада при масов бой в разложкото село Баня
Снимка: Dnes.bg, архив

Полицай пострада, докато се опитвал да разтървава петима биещи се мъже в разложкото село Баня.

Инцидентът е станал около 20 часа на Великден. Тогава в Районното управление на Разлог е получен сигнал за възникнал скандал и последвал бой между група мъже в селото.

Пристигналите на място полицаи са прекратили скандала.

При изпълнение на служебните си задължения обаче е пострадал един от служителите, който е бил ударен от хвърлен предмет и е получил разкъсно-контузна рана в областта на лявата скула на лицето.

Задържани са петима от биещите се, които са на възраст 19, 23, 40, 50 и 66 години от Баня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вкарвайте от индийските полицай да ви покажат как се прави и римляните ще станат едни спокойни и уважителни
15
0
 
4
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Пиянски кютек явно.Ама полицая с какъв акъл е отишъл сам да ги разстървава? Браво за саможертвата му в тази ситуация,но това са доста хора и предполагам в нетрезво състояние...и също така предполагам,че са от шведите!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тези които бият полицаи -- в затвора за 10 години. Бият лекар -затвор 10г. А дрогирани и пияни шофьори до живот. Може би трябва да се проведе референдум точно за тези шофьори и народа да реши. Неграмотни имат шофьорски книжки. И те са убийци. Не могат четат а имат книжки. Сещайте се за кои групи хора говоря. Строги закони. Ще затрият българите.
13
1
 
14
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Село Баня е към Курорта Банско . Били са се Хотелиери . Не пишете Глупости .Очертава се в Слънчев Бряг да има Масови Престрелки между Мафията на Депутатите .Мафията се САМОИЗЯЖДА когато няма Храна .
12
0
 
6
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Село баня, много готино село с прекрасна гледка към Пирин и към Рила. Има и роми там има и българи. Кой етнос се е бил, кажете.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимния Ястреб преди 4 години
Ами ... българи сър! Забавляват се!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4 Еййййй, пикльоооо, самият Цветелин Кънчев оня ден каза че 95 % от квартал Факултето са гласували за ГЕРБ на последните парламентарни избори!Какъв Радев те гони, герберастки скапаааняко?
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквата, само за един ден римляните набиха 3-*** полицао че и ги раниха, а ти днес ще им даваш бонуси от 600 лева????Това полицаи ли са изобщо, Тиквата? Срам и позор и жалка история!Няма такава държава!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ги беше оставил да се бият.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задържани са петима от биещите се, които са на възраст 19, 23, 40, 50 и 66 години от Баня...........................нещо да се допълни ?
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до дразнител 4Добре ли сте?
5
2
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪКСъщество - не казвам човек защото комунопитека не е такъв - ти имаш много сериозен психически проблем. вероятно *** те е изпускала като бебе на цимента.моля те, потърси помощ във спешен порядък докато не си се метнал от някоя висока сграда. И престани да овоняваш форумите със душевният си бъ.л.воч
4
2
 
5
 
! Отговори
batmario преди 4 години
Милиционерът е на смъртно ложе въпреки че не му е работа да спира безредици...
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е законите да почнат да срилагат на практика. Ако няма достатъчно затвори - престъпниците да ги строят. И ако не искат да работят - на пост и молитва за срока на присъдата, умножен по две. Не на курорт за зимата!
2
3
 
24
 
! Отговори
днес преди 4 години
При Бай Тодор Живков кога Ром ще удари милицонер,или някой гражданин да посегне на милиционер или да не спре на знак STOP?Още демокрация и анархия давай сега ...На българина му тряба СОПА голяма .
1
1
 
19
 
! Отговори
97202 преди 4 години
Значи каските са наложителни при такива действия.