Бащата на ЛиЛана е възмутен от ареста на децата му

Пита се защо убийци са на свобода, а неговите деца в затвора
26 апр 2020 20:29,
126

Бащата на певицата ЛиЛана заяви, че е възмутен от случващото се със семейството му, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

За незаконно усвояване на евросредства прокуратурата обвини и задържа петима. Сред тях певицата ЛиЛана и брат й бийтбоксърът Скилър. Баща им проф. д-р Христо Деянов коментира задържането.

"Има време ще кажа много неща, но нека да отмине. Така трябва да бъде за доброто на моите деца. Само това ще кажа, възмутен съм. Убийци като Митьо Очите и разни други са на свобода, а моите деца са в затвора.", каза професорът.

По данни на прокуратурата престъпната група е действала от 2016 година. Задържан заедно с Лилана и Александър е и Мартин Димитров. Във връзка с разследването при претърсвания са иззети сървъри и компютри. По данни на разследването няколко фирми, които са контролирани от ЛиЛана са усвоили средства по европрограма декларирайки покупка на един и същ софтуер. Защитник на тримата задържани е адвокат Николай Хаджигенов.

Преди 5 години певицата ЛиЛана представи и мобилното приложение LIMA на Агенция "Пътна инфраструктура". Стойността на проекта е 750 хиляди лева, средствата също са от еврофондове. Според публикации в медиите ЛиЛана е свързвана с бизнесмена Васил Божков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
44
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
Майсторка е тази!" Я надуй дядо кaвaлa"П.С. От личен опит
87
5
 
34
 
! Отговори
dmx преди 3 години
Тоя не се усеща, че не говори на семейна сбирка, а пред медиите. Какъв Очите, какви пет лева? Да не говорим, че е от опг-то на Черепа...
86
2
 
45
 
! Отговори
Така е, преди 3 години
разровиш ли го замирисва! Професор Деянов го смятах за достоен българин, а ето какви деца е възпитал, на кого да вярваме вече!?
85
0
 
26
 
! Отговори
@ преди 3 години
Какво дявол го вземе е това "бийтбоксърът" бре?
84
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За жалост от такива фирми държавата няма пари за пенсии и заплати !Ако всеки гепи пари от държавата с дестина фирми ?Да върнат парите поне на държавата .Ко ли са си мислили че няма са усетят или че ще духнат в чужбина ?Ама с тоя вирус никъде не искат българи .
83
3
 
31
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Абе знае на кого да си продава вълната певицата бе.
82
7
 
42
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До Анонимен"я тоя професор да обясни как така се наливат милиони от данъците на хората в европа във фирма без дейност, това в европа няма как да стане, да обясни как става точно възмутения господин връзкарски"Нека аз да ти обясна... става с благословията на Баце и срещу съответния процент ресто! Сега разбра ли?
81
4
 
14
 
! Отговори
До ЛиЛан преди 3 години
А ТОВА какво е?"Според публикации в медиите ЛиЛана е свързвана с бизнесмена Васил Божков."Кои публикации, кои медии, кой го твърди?
80
0
 
31
 
! Отговори
ЛиЛан преди 3 години
В едно и също изречение говори за Очите и за челядта си. Старият номер "маскари са до един, ама и аз не падам по гръб".
79
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
я тоя професор да обясни как така се наливат милиони от данъците на хората в европа във фирма без дейност, това в европа няма как да стане, да обясни как става точно възмутения господин връзкарски
78
1
 
39
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
А га яде чифтета, ни рива а ?!
77
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
професор по връзкарство и рушветчийство се чуди
76
1
 
8
 
! Отговори
някой преди 3 години
Веригата за бързо хранене в Гео Милев е Дънкин Донътс, за тоя дето ми спореше, че нямало верига за бързо хранене в Гео Милев. Проверявайте си информацията преди да пишете.
75
0
 
26
 
! Отговори
GG преди 3 години
Митьо Очите не е на свобода... Турция ни го върнаха и се води делото, но е задържан.
74
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз съм възмутена от дъщеря му,ама никой не ме пита.Каквото си надробиш такива ще сърбаш.Да върне парите с лихвите и да емигрира при Тръм папример нали е много оправна,да видим без пари може ли.
73
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възмутен ли е от ареста на децата му? А не е ли възмутен от това какво правят децата му? Бacи наглостта!
72
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де и аз така мисля, едно е да убиеш човек, друго е да си въртиш схемички и т.н, предвид, че някой ти е дал да ги въртиш. Не са опасни престъпници. Накрая тия ще затворят, а онзи ***, който ограби и изнасили бабата - нищо.
71
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който имал акъл и взел от Еврофондовете без да краде, ще се оправи. Ама болшинството са кухи *** и ще плачат много. Ще връщат и то бая. Каквото беше, беше фондове скоро няма да има.
70
2
 
48
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
Стига сте го професоросвали. Деянов е ДОЦЕНТ. Той сам се е произвел в професор. Това може да се провери на сайта на НАЦИД. Напишете го в гугъл. Пълен *** омайващ бабите по СКАТ. Да видим сега реакцията на Валерката. Между впрочем - къде работи сега въпросния самозван професор?
69
1
 
41
 
! Отговори
Софтуерист преди 3 години
Хахахах, мобилно приложение на стойност 750 хиляди лева? Направих си труда да видя какво е LIMA и мога да кажа, че тези знаят как се усвояват евросредства.