Бащата на ЛиЛана е възмутен от ареста на децата му

Пита се защо убийци са на свобода, а неговите деца в затвора
26 апр 2020 20:29,
126

Бащата на певицата ЛиЛана заяви, че е възмутен от случващото се със семейството му, съобщава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

За незаконно усвояване на евросредства прокуратурата обвини и задържа петима. Сред тях певицата ЛиЛана и брат й бийтбоксърът Скилър. Баща им проф. д-р Христо Деянов коментира задържането.

"Има време ще кажа много неща, но нека да отмине. Така трябва да бъде за доброто на моите деца. Само това ще кажа, възмутен съм. Убийци като Митьо Очите и разни други са на свобода, а моите деца са в затвора.", каза професорът.

По данни на прокуратурата престъпната група е действала от 2016 година. Задържан заедно с Лилана и Александър е и Мартин Димитров. Във връзка с разследването при претърсвания са иззети сървъри и компютри. По данни на разследването няколко фирми, които са контролирани от ЛиЛана са усвоили средства по европрограма декларирайки покупка на един и същ софтуер. Защитник на тримата задържани е адвокат Николай Хаджигенов.

Преди 5 години певицата ЛиЛана представи и мобилното приложение LIMA на Агенция "Пътна инфраструктура". Стойността на проекта е 750 хиляди лева, средствата също са от еврофондове. Според публикации в медиите ЛиЛана е свързвана с бизнесмена Васил Божков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
52
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Възмутително!.Да арестуват децата на самия професор??? Направо немислимо! Тия прокурори къде отиват бе??? Знаят ли кой е ТОЙ ???
27
3
 
44
 
! Отговори
Велес преди 3 години
Опааа... Още един изскочи като Лъчо Мозъка! И как му вярваха бабките...
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
24 пише на 19.
25
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са моите гарджета ,нали ? А едното кара кола за 200 хиляди !
24
0
 
45
 
! Отговори
... преди 3 години
Само дето Митьо Очите е в централния софийски затвор,ама нали някой трябва да чете..
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адски си прав, бро!Обаче се пише ***! О!
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм възмутен , че аз не съм ви окрал паричките и еврофондовете и да ме гледате като писано яйце.
21
4
 
34
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Този кога стано професор, колко е платил ...Прокуратурата ако го погне за фалшива професура, може да ги обедини в един арест фамилията от ***
20
3
 
44
 
! Отговори
Peru преди 3 години
Това приложение веднъж го гледах, преди години, и се отказах да го ползвам. Толкова некадърно направено, че направо трябва да ги съдят. Всяка посредствена ИТ фирма би го направила в пъти по-качествено. Там е било голямо крадене явно или е правено съвсем през пръсти.
19
1
 
13
 
! Отговори
адв. Грух Марковски преди 3 години
Ох, мислех да ви кажа дали ще получат осъдителни присъди, но много прегладнях... ще хапна една тенекия пържолки..... груууухххххх
18
4
 
83
 
! Отговори
някой преди 3 години
Докато бях студент, работех в една верига за бързо хранене, намираща се в Гео Милев в София. Въпросният професор най-вероятно живееше в районна и всеки ден идваше. Е, хора, няма толкова противен и надменен тип. Държе се с персонала като с някакви ***. А сега какво се оказва - че истинските *** са неговите деца. Нека му е.
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 16Казва се Има си хас!Турски израз.
16
4
 
23
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Отрeпки. Затваряй капака (за да не опръскат) и дърпай синджира на казанчето!
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е имах си аз да каже "браво"!
14
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"" Пита защо убийци са на свобода, а неговите деца в затвора ... ""..................защото е ***, затова e в затвора ...а пък ти си дори още по-голяма , че си я възпитал така, пък после прокламираш морал на ляво и надясно.
13
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кражбата на европейски средства е по-лошо от убийство. Това е престъпление срещу държавата. Време да се възвърне capital punishment.
12
3
 
59
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Гордостра на тати заслужено си е откраднала малко парички. И честно си ги е заработила правейки дудуци на Божков. Не е честно сега да искат да върне парите.
11
3
 
40
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Я тате реве --- ?? дечицата му били невинни ?? И този убиец на Цветков е "детенце" ама -убиец!!! "Детенцето" Лилана на колко "годинки "е ??- ох горкото!!
10
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми, дете ...Като онова дете, дето уби Милен Цветков!ЧедА! Чеденца!!!
9
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ПРофесорът" май мисли ,че не помним ,как пееше политически песни преди 1990г..да ..добър музикант сред "професорите" и добър професор сред "музикантите"..поредното доказателство за "всестранно развитата личност при Со..ци..а..ли..ЗЪМА"