Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

Бил Гейтс предрекъл пандемията, дори имат патента за ваксина
10 май 2020 18:22,
372
Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

От началото на пандемията COVID-19 милиардерът и филантроп Бил Гейтс е обект на ожесточени конспиративни теории. От твърдения, че той е прогнозирал заразата до теории, че е предизвикал пандемията, за да продава ваксините си.

Във Facebook публикациите за връзката на Бил Гейтс с коронавируса са харесвани и коментирани 900 000 пъти, а в YouTube 10-те най-популярни видеа за него, публикувани през март и април, са гледани над 5 милиона пъти. Така милиардерът е дори по-популярен от конспиративната теория за разпространението на вируса чрез 5G мрежите. Всичко тръгва от негова реч, в която преди 5 години той предупреждава, че човечеството е изправено пред сериозна заплаха.

Съвпадение или не, речта се превръща в знак, че именно Бил Гейтс е предрекъл сегашната пандемия. А конспиративните теории стигат и още по-далеч – че зад всичко това стои идеята да се продадат ваксините, които неговата компания разработва. В Twitter се появява и патент за ваксина срещу коронавирус, заявен от британския изследователски институт "Пърбрайт", който е бил финансиран от фондация "Гейтс“. И това засили страховете заради твърдения, че между 2000 и 2017 фонадацията на Гейтс е тествала ваксина за полиомиелит в Индия и са заразени 496 000 деца, предава Bulgaria ON AIR.

Според СЗО обаче за същия период в страната са регистрирани 17 случая на заболяване. В кампанията срещу Гейтс се включва Робърт Кенеди-Младши. Организира петиция с призив фондация "Бил и Мелинда Гейтс“ да бъде разследвана за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечеството.

И все пак, въпреки конспирациите, фондацията на Бил Гейтс дарява 250 милиона долара за борба с пандемията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За хора, които могат да четат, това не е новина. Гейтс открито говори за плановете си за намаляване на населението чрез стерилизация и ваксини.
15
8
 
47
 
! Отговори
баш конспиратор преди 3 години
Дали е патентована ваксина не знам,но знам че още 2014 год американците създадоха вируса и моментално го патентоваха!След това,ЕСТЕСТВЕНО,ЗАБРАНИХА работата върху него в САЩ!Защо ли!?А след това-пълно медийно мълчание!И продължиха работата в Ухан,далече от Америка!И после глей ко стаа!А после китайците виновни,че ядяли прилепи!И сега се правят на умрели лисици!Оставам с впечатление,че колкото един човек е по-горе в социалната стълбица,толкова е по-луд!Не по-умен,а по-луд!
14
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ тече петиция за разследване на Бил Гейтс за съпричастност към пандемията.Вече милиони са я подкрепили.
13
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко това е дело на мракобесната глобалистка юдо-масонска гмежж.И тоя рептил също е от това котило.Глобализмът е по жесток и от фашизма.Да,той си заминава безвъзвратно.Това е безспорен факт.Но за съжаление нищо лошо на този свят не си заминава с добро.
12
46
 
19
 
! Отговори
Неблагодарниците преди 3 години
Неблагодарниците по света и у нас не могат да проумеят, че визионер и филантроп като Бил Гейтс мисли за възможните опасности пред човечеството, на което непрекъснато помага. Обаче скодоумниците знаят, че само могат да завиждат на милиардите му, въпреки че ги дава в тяхна полза. 34409
11
14
 
15
 
! Отговори
Сензационно преди 3 години
Грета Г. му е незаконна дъщеря. Открили са плик с пари в стокхолмското метро преди шест месеца на което е било написано: мила грета, скоро ще обявя пандемия, пази се. Б.Г.
10
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успелите хора са ангелчета и нямат отрицателни качества? Нямат лоши помисли, не крадат, не лъжат, а може би са успели, защото така е трябвало на някого...Има способни хора, възпрепятствани да реализират възможностите си. Колко излязоха от България?Всеки има трески за дялане.Помня една поредна война заради недоказано съществуване на биологично оръжие.Първо се чете и тогава се обвиняват "бедните " и "неуспелите".Времето показа, че нашите местни "успели", не са цветя за мирисане.
9
10
 
15
 
! Отговори
До Елена преди 3 години
От Илена. Не е само това, първата му операционна система се е казвала корона 9, вижте в архивите, те не лъжат. После чак променя името на уиндоус.
8
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горкия Бил, всички лъжат само той е не.
7
9
 
40
 
! Отговори
ЕЛЕНА преди 3 години
И АЗ ГО БЯХ ЧЕЛА НЯКЪДЕ ПРЕДИ ГОДИНА И НЕЩО ЧЕ ПРЕДРЕЧИ МНОГО СТРАШНА ПАНДЕМИЯ ОТ КОЯТО ЩЕ ИЗМРЪТ МИЛИНИ ХОРА ПО СВЕТА ДОРИ СЕ ЗАЧУДИХ ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДЕ ЧАК ТАКАВА ПАНДЕМИЯ И НЕ ПОВЯРВАХ ! НО ЕТО ТУК Е И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА МРЕМ !
6
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе дим без огън няма
5
19
 
16
 
! Отговори
Исти преди 3 години
Както сами сте написали в текста, това са само слухове и теории!
4
6
 
40
 
! Отговори
Бож. преди 3 години
Сега му направете 100 ваксинедновременно,за да му минат идьотските мераци
3
35
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
простите хора са много по света, обичат да им се внушава и да си вярват на всякакви глупости.
2
20
 
52
 
! Отговори
мръсен гад преди 3 години
Няма никакво съмнение че това е един от хората стоящи зад разработката на вируса. Целта е била прочистване на хората в сащ понеже там 99.9% от починалите са бедни хора от малцинствата
1
68
 
25
 
! Отговори
Ехе преди 3 години
Е, откога я чакаха тази новина неуспелите хора, сега започва яко хейт. Давайте повече новини за успели хора за да могат неща.стниците за злобеят и за де чувстват значими.