Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

Бил Гейтс предрекъл пандемията, дори имат патента за ваксина
10 май 2020 18:22,
372
Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

От началото на пандемията COVID-19 милиардерът и филантроп Бил Гейтс е обект на ожесточени конспиративни теории. От твърдения, че той е прогнозирал заразата до теории, че е предизвикал пандемията, за да продава ваксините си.

Във Facebook публикациите за връзката на Бил Гейтс с коронавируса са харесвани и коментирани 900 000 пъти, а в YouTube 10-те най-популярни видеа за него, публикувани през март и април, са гледани над 5 милиона пъти. Така милиардерът е дори по-популярен от конспиративната теория за разпространението на вируса чрез 5G мрежите. Всичко тръгва от негова реч, в която преди 5 години той предупреждава, че човечеството е изправено пред сериозна заплаха.

Съвпадение или не, речта се превръща в знак, че именно Бил Гейтс е предрекъл сегашната пандемия. А конспиративните теории стигат и още по-далеч – че зад всичко това стои идеята да се продадат ваксините, които неговата компания разработва. В Twitter се появява и патент за ваксина срещу коронавирус, заявен от британския изследователски институт "Пърбрайт", който е бил финансиран от фондация "Гейтс“. И това засили страховете заради твърдения, че между 2000 и 2017 фонадацията на Гейтс е тествала ваксина за полиомиелит в Индия и са заразени 496 000 деца, предава Bulgaria ON AIR.

Според СЗО обаче за същия период в страната са регистрирани 17 случая на заболяване. В кампанията срещу Гейтс се включва Робърт Кенеди-Младши. Организира петиция с призив фондация "Бил и Мелинда Гейтс“ да бъде разследвана за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечеството.

И все пак, въпреки конспирациите, фондацията на Бил Гейтс дарява 250 милиона долара за борба с пандемията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
12
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 4 години
До този момент имах съмнения, но вече в този момент напълно разбирам Торкемада.
35
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
DNES, защо не показвате речта в която той казва "населението трябва да се намали на половина, и затова ще свършат работа ваксините".Това е речта от която тръгна мълвата, а после излязоха доказателства за патента на ваксина коронавирус през 2018 и корупцията в СЗО Ясно е че човека не не съвсем добре психически, първо че е доказан евгеник и фен на плана Калерги, както и Меркел, тя дори има награда. Второ изказванията му са много спорни, дори плашещи. В Германия вече има протести заради него.
34
6
 
41
 
! Отговори
It's a bug преди 4 години
Има един стар но железен лаф, че "От където мине Бил Гейтс - трева не никне". Какъвто му бе Уиндоуса - такъв му е и "вируса", такава ще му е и "ваксината".
33
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Неговата фондация скапа печалбите на много хора, естествено че ще го отнесе, здравеопазване е да носи печалба а не някой филантроп да го финансира безвъзвратно и останалите от бизнеса да не могат да си проявят милионите.
32
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време САЩ са били вакснирани със 4 вида противогрипни ваксини, сега там ги удари най-силно и самия Фаучи се разболя. Сега ви карат да носите маски, но това ще доведе до отслабване на имунната ви система, имунната система трябва постоянно да се натоврва и то по естествен път. Втората вълна на коронавируса ще удари и тогава имунната ви система няма да се справи и ще се молите не за маски ами и за чипове в задниците
31
4
 
49
 
! Отговори
Един от Германия преди 4 години
Бил Гейтс се мисли за Бог, но той няма право да разполага с нас и да ни налага ваксина, особено когато не се знаят последствията от нея.Всички хора които са на мнение, различно от това на мейнстрим-медиите, са обозначени като привърженици на "консервативната теория". В много градове на Германия всяка събота се състоят големи демонстрации против задължително ваксиниране и паспорт за имунинизация. Десетки хиляди хора демонстрират за своята свобода и против режима на Меркел,нарушаващ Конституцията
30
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това с "теория на конспирацията" е измислено точно от такива хитреци, за да изкарва логично мислещите хора като откачалки. Същото с "анти-ваксър" и т.н
29
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил Гейтс пред BBC: "Единственото спасение от коронавируса е да ваксинираме всички 7 милиарда души."Интервюто е качено в Youtube канала на BBC, може да проверите казаното. Има ли какво да коментираме повече? Всеки да си прецени "конспирация" ли е, или не.
28
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо наричате филантроп този мизантроп ?
27
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много *** пишат в интернет, и под тази новина няма голяма разлика. Бил Гейтц със сигурност не е цвете за мирисане, но да му лепят етикет злодея на века които извършва геноцид е меко казано пресилено. Явно ще се сменя политическия режим пак, и вече започваме да промиваме мозъците, лошите са богати / преуспели. Да живее яденето на корем, комунизма, простотията, посредствеността и глупостта.Всички трябва да се благодарим, че заради развитието на науката живеем в много по-добри времена
26
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха,за какво му били на Бил Гейтс още пари,та да предизвиква тая пандемия,после да печелел пари от ваксината и т.н.Тук въобще не става въпрос за пари.Печатницата е в глобалистите.Могат да си напечатат колкото си щат.Проблемът им е друг.Това са психопати,които се бяха провъзгласили за господари на света.Те трябваше да командват всички и всеки да угажда на приумиците.Сега вече усещат,че царуването им свърши и са готови да запалят света.Война засвега не смеят да направят,защото ще бъдат терминирани.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търси се,Бил-ко Г.награда 100 000 000 дол.
24
10
 
18
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Всъщност редуцирането на населението на земята трябва да започне срочно! Иначе забравете за цивилизования начин на живот който водим. Колкото и да повтарят, че България малка и бедна, това е умишлена заблуда. Нямате си идея как съществуват хора в Азия и Африка и как се множат.
23
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човечеството не е мръднало и на инч от времето когато са изгаряли вещици на младите. Да е сегашните консиролози бият тогавашните по маймунджилъци .
22
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво значи конспирация, като нямате аргументи и наричате някой конспиратор това е несериозно, вие сте под нивото на тъй наречените конспиратори. Имат ли Бил Гейтс и жена му биолаборатория - имат искат ли да продават - искат. Каква конспирация е това ?
21
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил-ко Г,е съвременния Хитлер,трябва да бъде съден от международен трибунал за геноцид срещу човечеството на 21-век
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До мръсен гадОфициално 85% от починалите са афроамериканци,от ония,дето чакат на помощи!А останалия свят да прави като вятъра!
19
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто са му сърдити американците, Тръмп намали бюджета за превантивни мерки, но американския народ знаеше че разполагат с фондация с голям бюджет от софтуерната индустрия финансиран които има мощ. Но нито държава нито частният фонд се справи ха, Но понеже това е частна филантропка идея, и никой не иска да каже ние разчитамме на този а той не се справи това, и спестявахме от нашите пари за здравеопазването.
18
3
 
37
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 4 години
Визионерчето реши, че моментът е настъпил. Всъщност настъпи само котарака. Тръмп разказа играта на визионерчето. Човечеството се опомни. Настъпват тежки дни за визионерчето.
17
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гнусен като опеационната си ситема....