Прокуратурата влезе в офиси и къща на братя Бобокови

Разследването е за внос на отпадъци от чужбина
Обновена: 28 май 2020 13:43 | 28 май 2020 13:36, Камелия Цветанова
34
Прокуратурата влезе в офиси и къща на братя Бобокови
Снимка: Русе медиа

Специализираната прокуратура проверява офиси и жилища на бизнесмените Атанас и Пламен Бобокови. Една от компаниите им има отношение към работата на Министерството на околната среда и водите, където по-рано тази сутрин стартира акция на спецпрокуратурата.

Още по темата

Жандармерия е влязла в административната сграда на „Приста ойл“ на ул.“Борисова“, където се намира и почетното консулство на Украйна, и в къщата, собственост на бизнесмена Пламен Бобоков.

Засега няма официална информация по случая. Пред БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева е казала, че акцията е по досъдебно производство на специализираната прокуратура, свързано с организирана престъпна група, както и че повече информация ще бъде дадена в късния следобед днес.

Бизнесът на братя Бобокови е в две основни направления - производство на масла чрез “Приста ойл” и производство на акумулатори в “Монбат”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
19
 
! Отговори
КОЙ преди 3 години
Опитват се да правят бизнес без КОЙ. Значи са престъпници до доказване на противното. Обиски, арести, жандармерия и пета стрелченска бригада ще изпратим, да се види кон боб яде ли и КОЙ командва територията.
11
1
 
13
 
! Отговори
друг знаещ преди 3 години
Ако работеха с Тексахо и Шеврон ,щеше да са и над Домусчиев !
10
0
 
23
 
! Отговори
РусенецЪ до 6 преди 3 години
Ама вие, сериозно ли?! Колко хора разориха идея си нямате. Че още им плащаме далаверите с Арена Русе. За стотици милиони става дума!
9
2
 
19
 
! Отговори
чокобоков преди 3 години
Бобокови да не са се скарали нещо с батеБоков
8
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей няма ли да свършат мафиотските комунистически олигарси?!Тези всичките са смукали от народа,тъй като за червените закони няма.Те винаги са имали държавата за лична собственост!
7
3
 
22
 
! Отговори
До коко преди 3 години
Те пък едни работодатели ..... Да ти умре коня. И продукцията им не става за нищо. Веднъж сложих масло на проста щеше да гръмне двигателя. Мошеници долни!
6
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До знаещТези нямат нищо общо с мутри като Божков, това са едни от малкото способни бг бизнесмени изградили сериозен бизнес със сериозни международни партьори като Texaco и Chevron.
5
4
 
22
 
! Отговори
Работника до 4 преди 3 години
В момента в който някой ми обясни, че ми е "работодател" - моментално губи моите умения и услуги! МОМЕНТАЛНО !!! На мен работа не ми се дава! От мен се купуват моите умения и знания!
4
12
 
14
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Когато прокуратурата съсипе всички работодатели, ще минем на диета банкянски домати и свинско с кисело зеле.Така, че радвайте се докато има какво да ядете.
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айдеее, и тези явно не плащат редовно и се отрекоха!
2
3
 
21
 
! Отговори
знаещ преди 3 години
Тези хора са по богати и от Божков , но никой не ги знае ,защото не се показват от дупките си ! Имат база с пристанищно място в одеското пристанище , фабрика за пакетиране на масла и газ в истамбулски залив , и още много други неща !
1
6
 
19
 
! Отговори
Боко Бориса преди 3 години
Бобокови, на улица Борисова. С тези имена няма начин всичко да е наред.