Двама граничари са задържани при акция на "Калотина"

Това се случило в момент, в който взимали подкуп
29 май 2020 12:22, Нели Христова
8
Двама граничари са задържани при акция на "Калотина"
Снимка: БГНЕС

Специализираната прокуратура и Дирекцията "Вътрешна сигурност" задържаха двама разследващи полицаи от Главна Дирекция "Гранична  полиция" в момент на взимане на  подкуп от гражданин във връзка с водено срещу него разследване.

Един от разследващите се казва Бисер Костадинов и работи в МВР от 20 години, съобщават от NOVA. Името на другия задържан разследващ полицай не се споменава. В момента текат процесуално-следствени действия както в служебни помещения на МВР, така и в жилищата на задържаните лица.

Колега на Костадинов споделя, че той често пъти злоупотребява с имена на магистрати, като от тяхно име иска пари от разследвани лица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Доживотен преди 3 години
затвор или като китайците зелката резната.Стига вече с мръсотии.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато цитирате имената на престъпници пишете само по една буква от името.Когато пишете полицаи пишете целите имена.Това е защото стотиите са поръчкови за да уволнят дисциплинарно служителя заради уронване престижа на мвр заради пуцликации в медиите.Така е най лесно за да се отървеш от служител, после в съда ще го възстановят гаранция. Стари номера, така се прави когато нямаш никакви доказателства и във вътрешна сигурност работят некадърници
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи ден цел подполковник от НСО, днес разследващи гранични полицаи. Ами където и да се чукне навсекъде е така, злоупотреби, кражби, подкупи, пари. А ,че некаква си вътрешна сигурност прави по некоя акция от време на време - капка в океана.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От цялата седемдесет хилядна банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, има десетина процента честни и доблестни полицаи, които изнемогват заради корумпетата около себе си. Затова разтуряй корумпетата по примера на Грузия.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Капка в морето. Всичките им колеги правят същото.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разследващите инспектори в полиията не са граничари. Били са хванати на границата, защото са водили досъдебно производство срещу някой задържан при преминаване.
2
0
 
10
 
! Отговори
Ss преди 3 години
Къде са граничари къде са разследващи... Едните са по горите, пътищата, реките, морето и кпп-тата в жега и студ а другите дремят в някой канцелария на кафенце под климатика...
1
0
 
18
 
! Отговори
МВР преди 3 години
Системата, достойна за уважение !? Защо хората мразят МВР?