Сблъсъци в Лондон между крайно десни и полиция

Униформените опитаха да ги разделят от антирасистки демонстранти
Обновена: 13 юни 2020 18:11 | 13 юни 2020 18:11, Веселина Йорданова
60
Сблъсъци в Лондон между крайно десни и полиция
Снимка: БГНЕС

Сблъсъци избухнаха в центъра на Лондон между крайнодесни протестиращи и полицаите, които се опитваха да ги отделят от антирасистки демонстранти, предаде Ройтерс.

Около 100 крайнодесни активисти излязоха по улиците на британската столица, заканвайки се да защитят историческите паметници, които бяха атакувани по време на антирасистките демонстрации напоследък.

Конни полицаи с кучета на площад Трафалгар успяха да разтърват двете групи протестиращи, всяка от около стотина човека, предаде БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
0
 
! Отговори
ххх-ххх преди 3 години
Тогава бананите за какво робство говорят - просто империите са имали присъствие там. Или ако си банан може да ревеш че си бил роб, но ако си бял християнин тогава може само да се тупаш в гърдите че си либерален към присъствието на империя в държавата ти? Точно ти си роб, но не виждаш оковите, сребърниците ти пречат да видиш. Мий чинии и задниците на банани в "Европата", аз ще пазя България тук!
46
1
 
0
 
! Отговори
do 45 преди 3 години
То е геноцид, пък ти оправдавах 5 века зверства и си фантазирай, че не го е имало...
45
0
 
8
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
Крайно десни - демек нацисти и фашисти са хората, дето не искат някакви озверели дивaци да им рушат държавата?Браво, Днес.бг, сорос ще ви даде кокалче !!!
44
6
 
0
 
! Отговори
А преди 3 години
Ти си бъди роб и се чувствай горд с това, от маскава ще са доволни от промития ти айрян в главата. Аз не съм роб и децата ми не са. Как пък само тук е имало робство, а в Гърция и Сърбия не и хората там не се навиват как са били роби. Не бил искал да е в чужда империя, че кой е искал, империите завладяват без да питат и това са исторически факти. Другото е пропаганда и литература.
43
1
 
9
 
! Отговори
Хюго Бос do 42 преди 3 години
Ааааа не. Точно либерастонацистите отричат турското робство. Не ми трябва да чета Достоевски. Стига ми да пътя до Словения и да видя разликата. А това да чета Достоевски- ами Достоевски няма как да знае и описва 5 века геноцид. Той описва последните години от робството. Аз пък ще ти кажа да поразгледаш картини и пътеписи на изследователи пътували из Оркската империя. И ние не сме искали да бъдем част от тази гнусна империя. Написаното то теб звучи сякаш сме искали. Говори за грантаджийство.
42
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само евреите изпатиха от нацизма.Не разбирам защо всякакви черни *** и други почнаха и те да се пишат жертви на расизма.А както знаем почти всички евреи са бели.
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовОтговорът ми беше насочен към 29 не към теб.
40
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовКой не скача е червен така ли? хахахаха Не харесвам нито Хитлер нито Чърчил нито Тачър нито Путин нито Тръмп и т.н. ..... харесвам мислители като Конфуций, Декарт, Кришнамурти, Фреско..... хора виждащи отвъд тесногръдието, от което сте обвзети.
39
1
 
11
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Не е имало робство,и девширме не е имало....Райска градина изобщо..
38
10
 
2
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
До Хюго Бос 37Въпреки че съм съгласен със следващите ти коментари, с този си, се приравнил с либерастите. Едно към едно че и отгоре.Какво "турско робство" сънуваш? И репарации ли искаш за това? България е била част от Османската империя. Това не е добре за християнск България но... Никакво робство не е имало ! Прочети Достоевски за България.
37
0
 
9
 
! Отговори
Хюго Бос до 31 преди 3 години
Виж ся- с либерастката логика по либерастките капацини. Либерастонацистите казват- който защитава Чърчил е расист. Аз също ти казвам, че който е против Чърчил е нацист, хитлерист. По същата логика е който е против СССР е хитлерист, нищо че са почти еднакви. Сори, ама това а либерастонацистката логика на всички антирасисти, BLM и прочие троцкистка ***. Ако си против вандалщините на Блек ЛайвзМеттър, значи си расист и убиец и участвал в геноцид над черните...
36
1
 
8
 
! Отговори
Хюго Бос до 35 преди 3 години
Жалко, че не сме "поканили" всички да си ходят. От добрината си патим. Оставили сме уж тези , дето са били добри. И сега потомството им ни се качва на главите и разправят как това била тяхна земя, а ние с гърците сме им я откраднали.. Погледнете народи без ислям и цгани, по-напред са от нас.
35
0
 
15
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
Който се чувства дискриминиран и без икуолити, е свободен да се прибере в родинана на дедите си, на палните. там няма расизъм. Ние тук черни не сме канили, нито с ***.
34
3
 
16
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
Ето как хората си пазят историята, а ние оставихме нашата да бъде подменена без бой и да наричат 5 века геноцид "присъствие". Осатавихме да махнат Вазов и някакви грантаджии от сороски организации и америка за българия да пишат учебниците на децата ни и да учат за *** празници... Та се питаме: защо аджеба свалихме Берлинската стена , като сега ни се натрапват още по-гнусно и страшен нацизъм- черен, негрски, ислямски??
33
0
 
20
 
! Отговори
Логично, Уотсън преди 3 години
Значи тези които пречат на леви недоволни и разплакани етно толерасти да рушат и оскверняват исторически паметници се наричат крайно десни екстремисти. И полицията ходи да ги бие.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ристУ пак ли цапаш?
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сблъсъци, щото либерастИя.
30
0
 
19
 
! Отговори
Закон преди 3 години
Всяко действие си има противодействие.В момента точно тези анти-расиски протести и прогроми правят точното обратното,все повече хора се настройват срещу тях и ако не спрат скоро време САЩ върви към гражданска война и най потърпевши ще са точно тези от Африка.
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хангличанин. Ти какъв го дървиш на хангличаните и да ги учиш на морал в собствената им държава! Като не ти харесва Чърчъл значе ти харесва Хитлер. И защо мислиш , че твоето мнение е важно изобщо. Това което се случва си е инвазия и подмяна на етническия състав на една държава. Нови хора , нов морал. Това е което се случва. При нас обаче няма да се случи , защото не сме такива будали да допускаме непрокопсаници в собствените си държави да ни се месят на културата и историята.
28
0
 
12
 
! Отговори
ххх-ххх преди 3 години
Значи срещу белите англичани полицията може да употреби сила (на никой не му прави впечатление това), но срещу *** и техните лакеи не може, дори когато решат и грабят?