Борисов в деня на йогата: Много пациенти с COVID-19 имат полза от нея

Премиерът честити празника на индийският премиер Моди
21 юни 2020 17:37, Нели Христова
122
Борисов в деня на йогата: Много пациенти с COVID-19 имат полза от нея
Снимка: БГНЕС

Във Facebook страницата на индийското посолство в София публикуваха клип, в който министър-председателят Бойко Борисов честити Международния ден на йогата.

"Да поздравя моя колега Нарендра Моди за милото писмо. С удоволствие ще го поздравя него и всички, които практикуват йога. Максимално бързо отворихме местата, където се практикува йога. Много хора по този начин по-лесно ще преодолеят този страховит вирус. Здравият дух живее в здраво тяло. Йога практиките винаги са давали подобни резултати", казва премиерът във видеото.

Индийският премиер Нарендра Моди днес насърчи индийците да практикуват йога, за да подсилят имунната си система на фона на скок на новите случаи на коронавирус в страната, предаде ДПА.

"Йогата укрепва имунната система на тялото", каза Моди. "Йогата пранаяма, или дихателните упражнения, подсилва респираторната ни система. Тя е по-уместна в сегашните времена, тъй като именно дихателната система на тялото е най-неблагоприятно засегната от COVID-19", добави премиерът.

"Много пациенти с коронавирус по света извличат полза от йогата. Силата на йога им помага да победят това заболяване", изтъкна 69-годишният лидер, предаде БТА.

Моди направи обръщение към нацията по случай Международния ден на йогата, който бе отбелязан с поредица от онлайн събития. Много малко масови йога сесии бяха организирани заради епидемията от коронавируса.

"Тази година празнуваме Деня на йогата в домовете си. Днес е и ден, в който ще укрепим връзката със семейството си", отбеляза Моди.

Броят на заразените в Индия днес превиши 400 000 души, след като страната отчете рекордно дневно увеличение от 15 413 нови пациенти. От вируса са починали 13 250 души в Индия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарите от колко години си фантазират че Бойко пада от власт а в това време един голям Ф16 бавно им влиза в хангара отзад :))))))))))
52
1
 
2
 
! Отговори
Сашо градинаро преди 3 години
Като оставиме другото,никога от десетки години насам не е имало толкова яростна борба за права,свобода на словото и антимилитаризъм както това десетилетие.Затова злото ве4е се 4уди къде да избие,както казват,змията като умира най-лошо хапе,но все пак десетилетието свършва и е време за мир и просперитет,а злите и недостойните си го получиха,не ги мислете,това беше истинска битка за правда.
51
3
 
3
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
Ще се изненадаш ,властта попадне ли в правилния човек България от последната дупка на кавала ще стане най-красивия ти сън и то не след 30 40 години а много по-скоро
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 53 СпасителяАбе спри се бе!Преди да минат 35-40 години това е невъзможно,особено тук!!!
49
1
 
4
 
! Отговори
Спасителя преди 3 години
До 52 аз ти казах ти ако искаш вярвай ,ако ти си от крадливите герберасти не всички сме герберасти
48
2
 
3
 
! Отговори
Спасителя преди 3 години
Всеки който иска безусловен базов доход и двойно по-висока пенсия поне да сложи плюс особено към младите го пиша старите повечето са ограничени и все си мислят,че това е кражба не е кражба това ще направи всички българи щастливи откъде на къде за другите държави дават безусловен базов доход а тук не дават но вожда на мутрите си слага парите и пистолета и после вика бил с чиста съвест
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Анонимния спасителкоро ще дойде дядо Мраз!
46
0
 
9
 
! Отговори
Сърп и чук преди 3 години
Хе-хе! В последно време бай Чекмедже нещо набляга на червената вратовръзка, а!На Пресконференцията с тиквите и дрона бе точно така! И като награби Председателя на българския Парламент, викам - Въх! Изяде я!
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимния спасител преди 3 години
Скоро живота ви ще стане рай и всеи трайно безработен млад или стар човек ще получи безусловен базов доход и пенсията ще ви се увеличи спасителя трябва да го изберете и всичко ще стане красиво като в мечтите ви
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е шега че мутрата е Улав! Нищо де чекмеджета трябва се пълнят.
43
2
 
3
 
! Отговори
Ябълковата градина преди 3 години
В филмите бедния скромен човек побеждава злия тиранин и в реалния живот е така въпрос на време е младия премиер с харема да си направи партия и да гласуват няколко милиона за него дори и до тогава злия тиранин да е все още на власт, но според мен някой ще нарита з д н и ка на пенсионета Тръмп и след това ще наритат и *** на пожарникаря и ще може да дойде на власт младия премиер с харема и всички българи да открием ябълковите градини и живота ви да стане рай тогава живота ви ще стане
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган е казал на Бойко, джанъм дай ми и на мен едно джангър чекмедже от твоите.
41
0
 
9
 
! Отговори
До:Странджата преди 3 години
БКП е планирало Бойко да падне от власт за да се върнат те. Няма да стане така.============Пак ли изпълзя да прайш вувузели на ТИКВУН? Агент БУДА е кадър на БКП/ДС й самия той ще падне от власт, благодарение на собствената си наглост и простотия! Взимай съмишлениците си (Зозо, Василев, Тонката, Позитано) и се отдайте на любовни ласки в спалнята на Барба Ганьос!
40
0
 
11
 
! Отговори
Пожелател преди 3 години
Нека да ходи в Индия, ама да не се връща.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов като се кончентрира може с месеци да изкара само на слъчева светлина и капки роса.
38
0
 
11
 
! Отговори
до 27 преди 3 години
Вярно! Герб ако падне, ще настане велик трус! Само лидерът им тежи тон и половина! Те са Фидосища! Трябва да бъдат отстранени мно-ооого внимателно...!
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мъдри" мисли на преследваният от дронове. Остана и звездите да му подшушнат някое ново лекарство и ще ни "спаси". Кризисен ПР всеки ден, но не може да заличи кафявата диря
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На баце колко ли йога килимчета ще му трябват да се побере на тях?.
35
0
 
5
 
! Отговори
Руснак преди 3 години
Една филия с мас. Вс
34
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦЯЛОТО ДОБРЕ ОХРАНЕНО БКП-ДС СТАДО ПЛЪЗНАЛО ПО ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА ДА КРЕПИ ХИБРИДНАТА АГРЕСИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗКАРАНО ДО 2 ГОДИНИ.