Възрастна жена почина докато изнасилвали трите й племенници

Нападателят все още се издирва
30 юни 2020 17:30, Ния Христова
80
Възрастна жена почина докато изнасилвали трите й племенници
Снимка: Pixabay
Възрастна жена е получила сърдечен удар, след като била принудена да гледа как нападател изнасилва брутално трите й племенници, пише "The Mirror".
 
Мъжът влязъл в дома на семейството в Южна Африка. Той носел качулка на главата и заплашил жените с пистолет.
 
Заключил в стаята на бабата трите сестри, които са на възраст 19, 22 и 25 години. Една по една изнасилил момичетата пред очите на жената, която ги отглеждала. Тя паднала на земята и издъхнала на място.
 
Полицията смята, че причината за смъртта й е инфаркт, получен заради преживения шок. По тялото на възрастната жена не е имало следи от насилие.
 
Нападателят все още се издирва. Синът на починалата жена споделя, че трите изнасилени момичета са съсипани. Той призовава, ако е имало свидетели на жестокото поегателство, веднага да дадат показания в полицията.
 
Местните власти отчитат, че от началото на пандемията от COVID-19 все повече жени в района стават жертви на изнасилвания и убийства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тоя расизъм. Black lives matter!
36
6
 
16
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Това в Африка се води за безплатен кеф, и възрастната жена е починала от завист. Не вярвате? - а как на същества без души може да се вмъкне морал? Вижте нашите роми.
35
2
 
23
 
! Отговори
? преди 3 години
Който отиде да живее в ЮАР , е ненормален !*****************************************А който дойде в ромската територия носеща името България, какъв е? Да не би да е нормален?
34
1
 
22
 
! Отговори
Брей преди 3 години
Тоя черно докато е изнасилвал някоя от племенниците, другите не са ли могли да му набият канчето, да го намушкат с нож или подобно?!
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е лошо, още от начало, да казвате къде се случват тези извращения. Човек остава с впечатлението , че е в България, от глупаво и нарочно подготвените заглавия. Има жалки човешки твари по света, които дори не трябва да се коментират. Това е такъв случай. След като го отразявате, имайте поне човещина да подчертаете още в заглавието къде се случва.Но като журналисти, нямате интерес да го правите.
32
5
 
7
 
! Отговори
до 24 от Ике Дубаку преди 3 години
Вие Белите сте меки, щото ви Юдеите Ви сипват специални неща в Храната и Водата. За последните 50 години само при Белите се наблюдава този феномен, където и семето ви намаляна и вече е едва 40% от това на бял мъж роден преди 1975! Брюкселските Ви Желки Изрично Забраниха филтрирането на Естрогените от Питейната Вода!!
31
0
 
21
 
! Отговори
тошо преди 3 години
СЕКСУАЛНИТЕ МЕРАЦИ НА ЧЕРНИТЕ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ !!! Който отиде да живее в ЮАР , е ненормален !
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая работа се случва в ЮАР не от каккто е короната, а от 90-те, като разпуснаха ***... там е напълно нормално да ти влязат в къщатата с автомати докато си обядваш например(лична история на нашенка там) или да ти опрат пистолет в главата докат си чакаш на светофар, ако си с хубава колаНо не се притеснявайте, всички вървим натам, първо в Америка, после и в европейския халифат, това ни чака.вестник mail&guardian(mg.co.za):South Africa has the highest rape number in the world...
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно са му трябвали препоръки, за да може да кандидатства за виза за GB. Като пуснат полетите може да го чакат с цветя и мечета на Хитроу
28
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до абсурднай-добре да терминират тебе болен мозъко,в европа и сащ има много такива случаии и европейци и американци също трябва да терминирани по твоята проста логика,смешку
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересен правен казус, има основание да се смята за убийство, но и има основание да не е убийство, явно там не е убийство, между другото и по нашата система също няма да мине за убийство.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Готов британец!
25
3
 
35
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Най голямата грешка на белия човек.че ги е колонизирал.просто е трябвало да ги терминира
24
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Три изнасилвания едно след друго - ба тая потентност. Ако не се е нагълтал с пишкoдpъв пък на...
23
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава държава с либерални ценности , съветвам ви да я посетите с семейството си
22
2
 
21
 
! Отговори
ноби преди 3 години
юар си връща нормалното състояние за африка. една от, страните, където няма да стъпя никога
21
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо новината за повишение на ел. Енергията да стои в началото на дтраницата, за да се информира народа как тихо мълком от утре ще плащат скъп ток, ми пишат за Африканци. Какво ни интересуват Африканците или и нас вече ни водят за такива с тези заплати и пенсии май сме ги задминали.
20
4
 
26
 
! Отговори
РРРрррр преди 3 години
Не на мене тия!Бабето се е търкулнало от яд че не е намазало и то.Иначе в ЮАР това си е ежедневие.СПИН е в неописуеми мащаби,а по гетата е нещо което не ви трябва да знаете просто!!!Дай им бира,лежане на сянка и чакане на помощи от държавата,защото Мандела (да ври в Ада дано) им каза че имат права.Е,на им права.Хич ми не е жал!
19
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белите европейци са били едни мили господа и джентълмени в Африка. Питали са дали може да откраднат земята и водите.
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо е необходимо да се съобщава за всяка гадост която става по света?Ако нямате теми за писане, мога да ви дам инфо, че най-много изнасилвания стават в Индия; така че само търсете индийските вестници онлайн и с Гугъл транслейт ще може да си запълвате всичко.