3 хил. лв. глоба за липса на маски и дистанция на футболния финал

Здравните власти пак предупредиха, че може да забранят публиката
Обновена: 2 юли 2020 20:22 | 2 юли 2020 20:11, Веселина Йорданова
33

Двете най-важни условия за провеждането на футболни мачове бяха нарушени вчера. Над 12 000 зрители наблюдаваха финала за Купата на България между ЦСКА и "Локомотив" (Пд), но без маски и без спазване на дистанция, предаде Bulgaria ON AIR.

На трибуните по заръка на премиера Бойко Борисов присъстваха здравният министър Кирил Ананиев и спортният министър Красен Кралев. Двамата също бяха заснети без предпазни маски в една от ложите на стадиона. 3000 лева ще платят организаторите на мача.

"Имаше и по-малка част, които не се съобразиха – не спазиха реда за сядане, държание, влизане. Имаше ситуация в някои от секторите, при които рисковете за предаване на заразата е по-голям. При тази ситуация е необходимо да бъдат санкционирани организаторите ПФЛ, както и фирмата за поддържането на реда", заяви главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев.

Той предупреди, че ако нещата продължават в този порядък на неспазване на мерките, може би ще се стигне до забрана на публика на мачовете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: футболфеновестадион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само 3000 ли? А колко после ще идат от нашите данъци да ги лекуваме тия ***... така де, фенове???
28
0
 
1
 
! Отговори
У преди 3 години
диващина
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така - маските и манипулациите могат да си ги заврат отзад. Да не се гаврят с феновете само, че да няма начупени кратуни най-накрая ..
26
2
 
4
 
! Отговори
КАМЕРА преди 3 години
КАМЕРИТЕ ЩЕ СЛЕДЯТ ЯКО ЩЕ ЗАПИСВАТ....ЗАЩО НАШИБАХА НАВСЯКЪДЕ КАМЕРИ ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА.ЕДНА КУПЧИНА ПРОТЕВОРИЧИВИ ЗАКОНИ МОЖЕТЕ ДА ПОИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ ЗАЛИЧЕНИ ОТ ВСИЧКИ ЗАПИСИ ,ТОГАВА ЩЕ ВИДЯТ КОН БОП ЯДЕ ЛИ .....ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТАТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ !!! И ЩЕ СЕ ОАКАТ СЪС ЗАКОНА ЗА МАСКИТЕ .....А ДРУГИЯ ЗАКОН КОЙТО ЗАБРАНЯВА ЗАКРИВАНЕ НА ЛИЦЕТО ????
25
3
 
5
 
! Отговори
Balkann преди 3 години
ако някой дойде да ви глобява и като дойде ги пребийте..или натрощете яко... за да се знае тия глоби от въздуха измислени суми нямат право да се гаврят с бг народа си
24
2
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Важното е че Локо отстрани и тъпата чорба...
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КikoВажното е че Локо Пловдив отстрани Лефски
22
1
 
13
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Освен това, не се правете и на ощипани моми. Знаете ли колко много хора вече излизат уж с положителни тестове, а се оказва, че са отрицателни. Защо вие от медиите не вземете отношение за манипулиране на резултатите от тестовете? На кого на страната сте? На народа или на управляващите? Или който плаща той поръчва музиката и вие пишете, каквото ви кажат? Все повече хора няма да им спазват мерките, мерките им са неадекватни, и на хората им писна от тях и от управляващите.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Борисов си държи на думата , оставащите мачове ще трябва да са без публика. Ама той сутринта едно , вечерта друго ....
20
2
 
8
 
! Отговори
Kiko преди 3 години
Важно,че Локо взе купата !!! Само Левски
19
0
 
6
 
! Отговори
Батко преди 3 години
Днес бг в каква държава живеем? Що ми изтрихте коментара? Така ли процедирате, когато някой не е съгласен с властта? Ангел Кунчев да спре да се прави на велик и на диктатор, много на сериозно се е взел и не знам, на какъв се изживява. Същият господин не разбира нищо от материята за която говори и става изключително смешен. Всички знаем, че е политически обвързан с Герб и дори беше избран за депутат от тях.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълен цирк беше на финала ,и пълна излагация на управляващите )
17
1
 
4
 
! Отговори
Министър Хасаниев преди 3 години
Слушам много, но защо никой мене не ме слуша:(((((((((???
16
1
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
до 17 Сашо Диков отива пред МС с акциите на Левски и Севдето( свирчолинката на Тиквата) слиза долу заедно с тоя плoндeр Кралев и Слави Трифонов пита Сашо вечерта в предаването си: -Само не можах да разбера какво прави Кралев при Севда?- Откъде да знам...- Да, ОК! Присъствал е като Красен Кралев!
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, ама нито дума за това дали ще бъде глобен чичката министър за своеволието си!
14
4
 
6
 
! Отговори
Левскар преди 3 години
Важното е че чорбата глътна снощи водица и отново е без купа. Муахахаахахаха...Въййй как ги наеваха майничките от Пловдив не е истина!
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оппааа...нещо се объркахте, значи ако съм на разстояние 1,5 метра от друг човек на стадиона, защо съм задължен да нося маска, като стадион Васил Левски не е закрито обществено място? Маските важат само за закрити обществени места на този етап!Хептен ни взехте за майнмнуууни беее!
12
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що се правите на идиииоти беее????Няма как в сектора на агитките хората да са на по 1,5 метра реазстояние!Това означава че в даден сектор да съберете максимум 500 човека. Много добре го знаете, но пак ги пуснахте.Иначе запалянковците ви виновни???Да *** смооотаняците ви жалки!Не трябваше изопбщо да пускате публика, бе нещастнициии!
11
0
 
5
 
! Отговори
Майна преди 3 години
Поздрави за старите буфери и големи мои приятели Щерю,Сиукса,Лудия Шлем и Весо ***! Наздраве!!!Я шопите да кажат грандове ли са грантове или пълни резили червените и сините ***:)
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие другата година и противогаз ще искате да носим, между-другото той може да ни спаси от вирус, а не калпавата ви маска която струва 0.50 стотинки, а вие ни я продавате за 5/10 кинта, а парите събирате в чекмедженца... Иначе кожно може да се заразим отвсякъде пляячовци и мааймуни с професорски длъжности.