Спецпрокуратурата влезе в сградата на Президентството

В акцията участва и СДВР
Обновена: 9 юли 2020 12:07 | 9 юли 2020 10:23, Александър Попов
237

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Прокурори от Специализираната прокуратура и униформени от СДВР влязоха в сградата на Президентеството.

Още по темата
Минути преди 10 ч. в двора на Президентството влезе микробус на Бюрото на защита към прокуратурата на Република България. На другия вход на Президентството пък има 3 автомобила на СДВР.
 
Акцията е свързана с разследване, което се води, засега няма информация от институциите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
8
 
38
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Няма сараи няма шкафчета с милиони евро и злато ......тук е България тия работи не са важни ! Сегаще атакуват президента по стара мафиотска поговорка "Или си с нас, или си против нас !"
155
23
 
17
 
! Отговори
до 170 преди 3 години
Забележете как НСО защитава Доган и как - президента Радев.===========то па един президент, няма друго такова посмешище. да го арестуват и него и да се свършва с тая мъка.
154
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам и позор!Саморазправа с неудобните!ОСТАВКА!МАФИЯТА В ЗАТВОРА,А НЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!
153
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокурори влязоха в президентството. Претърсват кабинети на секретар и съветник на държавния глава. Охранителите не ги спрели, нито изблъскали, както колегите им направиха с лидерите на Демократична България край морската резиденция на Доган в Росенец. Забележете как НСО защитава Доган и как - президента Радев.
152
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много жалък цирк.Достоен само за каскети.-------------цвилите ли, ваща мама продажна, цвилите ли? хаххахаххахаххаххахахахха това е само началото, докато радев не бъде вкаран в затвора няма да има прошка. ХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХА БОЙ ПО РУСКИТЕ ШПИОНИ В БЪЛГАРИЯ. ДОКАТО НЕ СКЪСАМЕ ТАЗИ ЗАВИСИМОСТ ОТ КРЕМЪЛ ЩЕ Е ТАКА, НО ПОСЛЕ КЕФФФФФФ ЩЕ СИ СТАНЕМ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА КЪДЕТО НИ Е МЯСТОТО,.
151
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев нищо не е откраднал до сега.. не е собственник на къщи в Барселона и кюлчета злато... той не разптеделя кой колко да открадне,, има чисто минало и никога не е бил свързан с престъпният свят , децата и внуците му не са мути милионерчета живееюи в Америка ...а за Бройко кво да кажем точно обратното на Радев.. че нервирате народо и че скочи и ще ви помете Промияри Греберски ..настъпили сте мотиката..народа е с президента и всички мразят крадците от ДПЗ и ГРЕБ
150
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако президентът беше поне малко разумен, щеше отдавна да уволни пламен узунов-хитлера. Заради него са тези разследвания и ровене къде ли не. хитлера е издънкаджия и нека да си отговаря където трябва. Защо радеф го защитава неистово?
149
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много жалък цирк.Достоен само за каскети.
148
14
 
17
 
! Отговори
Ти си толкова патрио преди 3 години
До Анонимен 161колкото например е бил патриот ген. Радко Димитриев, бивш началник на Генералния щаб на армията, русофил, сражаващ се в руската армия срещу българските войски в ПСВ?! А такива примери на висши държавници и офицери, агенти на чужда държава е имало много, за съжаление. Тези хора не са българи, щом са защитавали чужди интереси. Комунистите бяха същите предатели на Родината.
147
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хм, на морето служител на НСО осквернява българско знаме, но прокуратурата не се занимава с такива неща. Те са твърде заети да търсят чатове в министерството.
146
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ама как го натеглиха на онова продажното радев хахаххахаххххахаххахахахахахахаххахах навръх рождения ден на *** хахаххахаххаххахах деса де била деса мерцедеса. сега ще видят едни мерцедеси е чудеса. и *** и продажното ... радев в ареста. веднага.
145
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току що каскетурата съобщи, че в дома на един от заподозрените е открита подозрителна ролка тоалетна хартия, с 125 къса. В момента спецагентите броят отделните късове, и те скоро ще бъдат публикувани в масовите медии.
144
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пaтриoт.Aз cъм ce клeл в знaмeтo,кoeтo oнзи тaлибaн зaхвърли кaтo пaрцaл.Вижтe пaртиитe oт пaрлaмeнтa.Двa дeнa мълчaт cрeщу пoругaвaнeтa нa бългaрcкия флaг,cрeщу бeззaкoниeтo кoeтo дeмoнcтрирaт Хунтaтa нa ГEРБ и бухaлкaтa Гeшeв.В мoмeнтa пocягaт и нa Прeзидeнтa,кoйтo eдинcтвeн имa дoблecтa дa зacтaнe cрeщу тях.C мирни прoтecти нямa дa cтaнe.Трябвa дa ce oргaнизирaмe и дa зaпoчвaмe дa ги мaлтрeтирaмe,кaктo тe ни мaлтрeтирaт нac.Дa cи върнeм Рoceн в cъбoтa и дa cмaчкaмe тaлибaнитe нa Дoгaн.C дoбрo нямa дa cтaнe.Дa cи върнeм Бългaрия.Нa 16 нa прoтecт,нo бeз дeцa.Вceки дeн имa рeпрecии и бeзчинcтв
143
8
 
25
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"..-нар. мъдрост.Виждам че "дърпащия конците",който и да е той,съвсем е изтървал акъла си...Но така е като живееш в собствения си,измислен и "украсен" от теб свят...със сигурност на дърпащия ще му се завие свят.При това, като гледам с каква кучешка упоритост беснее,ще стане скоро.Язък за хилядолетната ни история!...Превърнаха ни в груба,брутална бандитска държава.Превърнаха ни "елементи" без морал,чест и достойнство.-ОТПАДЪКАНАНАЦИЯТА
142
11
 
22
 
! Отговори
Бай Шкаф преди 3 години
Свиквайте, в територията на Лойко, Дебелян и Доган е така
141
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОКУРАТУРАТА КАТО СЛУГИНЯ НА БОКОВОТА ХУНТА ПРАВИ АКЦИЯ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО! АКЦИЯТА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО Е ПО УСТНА ЗАПОВЕД НА БОРИСОВ. ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ ИМА НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ОСВЕН В ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАЧКИТЕ НА БОРИСОВ!
140
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ченгесарщината на колибарите е безгранична.
139
19
 
3
 
! Отговори
Мутлу преди 3 години
Ей затова гласувам за ДПС. Каквото поиска сайбията и се случва. Ако ще и центара на София да загради с ограда и пак НСО ще го пази и пак всички политици ще ходят на илдунген или при него и тук ще му целуват. Аллах здраве да му дава. Той е нашия държавен глава. Няма сила над него
138
16
 
6
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Явно червените ***, за да говорят толкова за Доган, разполагат с някаква информацийка, спусната им от ръководството на Партията ! А може би е свързано с изчезналите от полицията документи... !
137
1
 
8
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До 150 , дали живеем в една и съща държава?