Майката на битото дете намеквала, че ще го принесе в жертва

Тормозът над момиченцето бил системен
Обновена: 21 юли 2020 12:28 | 21 юли 2020 08:43, Нели Христова
33
Майката на битото дете намеквала, че ще го принесе в жертва
Снимка: Facebook

Съществуват още няколко видеоклипа с малтретираното 3-годишно момиче от Перник, които самата майка е разпространявала. Това разказа пред bTV Вероника Златева, която първа разпространи клипа, довел до задържането на майката в неделя.

Имало цяла хронология, в която майката обяснявала, че бащата щял да бъде наказан от бога, защото бил неверник, дори намеквала, че ще принесе детето в жертва.

Златева е позната и на бащата, и на майката, и смята, че тормозът над детето е започнал преди около една година, когато майката е се увлякла по някаква религиозна секта.

На нея самата се оплакал бащата и дори заявил, че е търсил помощ от държавни органи, нещо, което по-късно се оказа, че не е вярно. Златева разказа, че тя самата му е повярвала, че никой държавен орган не е обърнал внимание на случая и затова е пуснала клипа във Facebook.

Тормозът над детето е бил системен, разказа в студиото Георги Иванов от Държавната агенция за закрила на детето.

Адвокатката по семейно право Йорданка Бекирска разказа, че напоследък все по-често се случва бащи да се обръщат за помощ в такива случаи.


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Сатира преди 1 година
А колко бащи пускат фалшиви сигнали срещу майките на децата им, с който са разведени? Колко подобни подмолни случай има в страната?
18
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето за това трябва често да задоволявате жените си и да еякулирате в устите им, а те да ви гълтат. Това трябва да се превърне в рутина! По-добър естествен антидепресант нема!На жените просто си им трябва, щото иначе късат лентата и почват да си мислят, че я съседките им правят магии и почват да буйстват (Жени лудата), я звездите почват да им говорят и почват да искат да си пребиваш бебето и да го принесеш в жертва.Просто си трпбва да се отърсите от табутата и да гълтате по често, мили дами!
17
0
 
1
 
! Отговори
? преди 1 година
До питащ! Тя не е от Перник!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо ми се мерна от репортажа от блока и, че им е залепила послание на съседите и пишеше "Свидетелите на Йехова". Правете си сметката за каква сектантка става въпрос. Тези са промити мозъци, заедно с онези другите евангелисти. Сбъркана работа и то в 21 век.
15
0
 
7
 
! Отговори
Бургазлия преди 1 година
До питащ, такива като вас, които си правят изводи на база една болна жена, за цял 100 хил. град, са проблема на обществото.
14
2
 
5
 
! Отговори
До питащ преди 1 година
Ела да провериш лично!
13
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да Вее, щяла е да го изяде даже...Мисирките намериха една психично неуравновесена женица и започнаха яростно да отклоняват върху нейният гръб истинските проблеми на държавата... Що не покажете как шведи праят деца на 12 годишни деца... Разкажете нещо за ширещата се педофилия по норвешките маали...
12
6
 
6
 
! Отговори
Питащ преди 1 година
Изобщо има ли нормални хора в Пеуник??
11
1
 
15
 
! Отговори
Илитерати журналисти преди 1 година
Човек се принася в жертва, пренася се киселото зеле от мазето на балкона. За пореден път се убеждавам, че пишещите статии тук са еднокнижници.
10
1
 
20
 
! Отговори
Ельоменат преди 1 година
Един бивш пиян и дрогиран министър уби детето си, но за него закони няма
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквайте ежедневни"страшни новини" които ще бъдат раздухвани удобно от мисирките и по тоя начин ще бъде направен опит за отклоняването вниманието на обществото от създалото се напрежение!Стари изпитани ченгесарски номера!
8
1
 
28
 
! Отговори
Старата школа преди 1 година
Пренася се багаж, а жертвата се ПРИНАСЯ! Ама какво ли и аз се занимавам, Тулупа го е казал - "мисирки".
7
1
 
25
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
В нашата държава бащата няма почти никакви права !!!Този баща дори да се беше обърнал към нЕкои органи, резултатът щеше да е същия !!!Дори познавам семейство, което се разведе, майката беше освидетелствана , агресивна и въпреки това ѝ присъдиха детето?! Е, когато момчето стана на 12 г., детето поиска да живее с баща си ичак тогава съдът го присъди на правилния родител !!!
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ел//ка Константинова ги разреши тия секти навремето , без да му мисли.После започнаха да ги забраняват.Крайно време е да се актуализира законодателството, ама опозицията не се интересува. Гледа си в пъпа и заема парламентарно време с ялови вотове за недоверие.
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление насилие над деца винаги е имало и ще има,удобното в случая е,че някой(кой ли?)се опитва да измести горещият проблем в обществото,а именно оставката на крадливата клика!
4
4
 
3
 
! Отговори
:-) преди 1 година
Интересно, че като стане въпрос за отмяна на ЗСУ и Стратегията за детето, медиите винаги раздухват подобни случаи.
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милото каква вина има за болните мозъци на родителите си,дано му намерят приемно семейство,което да го обича и заличи спомените за насилие!
2
0
 
54
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До кога ще си затваряме очите и ще търпим "Свидетели на Йехова"? Секта забранена почти в цял свят, у нас не! Кой разреше съществуването и в България? Забрана-ако не, ние ще се заемем с тояги!
1
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде сега МВР да се задейства и да ги разбият тия секти. И със закон да се забранят.