Психолог ще работи с битото 3-годишно дете, все още не са открити негови роднини

Няма изразено желание някой да се грижи за него
22 юли 2020 18:13, Нели Христова
22
Психолог ще работи с битото 3-годишно дете, все още не са открити негови роднини

3-годишното дете от  Перник, което стана жертва на  физическо насилие, ще получава  психологическа подкрепа от следващата  седмица, съобщиха от пресцентърът на МТСП. Целта е да бъдат преодолени  нанесените му травми. Предстои  и смяна на личния му лекар, тъй като настоящият е в София. От Дирекция "Социално подпомагане" (ДСП) в Перник ще настояват момиченцето да бъде прегледано от ортопед или друг специалист при необходимост.

Детето е временно настанено в приемно семейство и се посещава ежедневно от социални работници. Вече трети ден ДСП и Отдел „Закрила на детето“ търсят роднини и близки от разширения семеен кръг, които да полагат грижи за него. Такива бяха идентифицирани в София и Дупница. Част от тях не бяха намерени на адресите, посочени в базата данни на Агенцията за социално подпомагане. Няма и изразено желание близък или роднина да поеме грижите по отглеждането и възпитанието на 3-годишното момиченце, нито е търсена информация за неговото състояние и местонахождение.

В същото време социалните работници са в готовност да започнат срещи между бащата и детето. Поради това, че тече досъдебно производство, в момента той не може да полага грижи за момичето, но е изявил желание да го прави. За целта ще трябва да посещава социална услуга за повишаване на родителския си капацитет. Бащата има и по-голяма дъщеря, родена през 2015 г., която се отглежда от майката и която не е виждал в последната една година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
парадокси преди 3 години
До Образът на Сталинот баща на народште стана убиец! Ходи да преподаваш на децата и ги учи да лъжат!
19
0
 
1
 
! Отговори
съсно се сетихте преди 3 години
Когато лъжите вш станаха явни и никое дете няма да ви повярва!Вдичсш забележителни личности по света бяха само съветските комунисти! Така учихме!
18
0
 
1
 
! Отговори
Образът на Сталин преди 3 години
До учителя-страшилищеСтоеше на кориците на всички тетрадки и учебници, а уджма дядо ми ги късаше.........
17
0
 
1
 
! Отговори
учителя-страшилище преди 3 години
До учителитеДокато не ни пребиеха от бой не спираха да ни ругаяг!
16
0
 
1
 
! Отговори
учителите преди 3 години
ге учиха да ни биат с незаслужени забележки и двойки в бележницхтеЗнаеха, че това се наказва с побой! Разплакваха майките ни, Плаиеха с повтаряна!Като ни идваха гости, първо нш искохо да им пжкозвоми билижншцште да се срамуваме
15
0
 
2
 
! Отговори
от сутрин до вечер преди 3 години
с побой и крясъци си изкарваха гневът по децата!!! Не им вярвайте!!!!!!С цели дни се затварях у дома е нищо лошг да не правя и пак са ме пребивали от бой!Сутрин рано от сън са ме вдигали за главата и ушите и пак бой! Ккакво направих във съня си ш трябваше да ме бият? Така ги учеха къветските педагози и м.а.каренко!Дамия Ленин казваше - УБЕЖДАВАМЕ И ПРИНУЖДАВАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!С
14
0
 
0
 
! Отговори
Юнале, преди 3 години
Азе съм 140 кила Българен. Дай да се вдигаме за баките, ропи! Няма да ти кажа, че не съм спрял да тренирам от 15 годишен, а съм на 50.
13
7
 
0
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
До Ал.Ште те фана за баканбардити и ште те дигна в ваздуха милечък 130 кела турчен съм
12
0
 
6
 
! Отговори
Ал. преди 3 години
До Юнал ДжемиловКак бих ти изкъртл ченето аз на тебе....
11
3
 
0
 
! Отговори
Уотсън преди 3 години
Абита сър!
10
14
 
1
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 3 години
Зашто биллюля няма талефон за контакт аз имам авер Ходжа които иска да осенови лапи човека е праведен масюлманен ште вазпита лапито по исламски обечай
9
8
 
7
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
,,Психолог ще работи....." Добре, че по нашето време нямаше клатику...... като тези психолози, та израснахме здрави, читави и изкарахме целия си трудов стаж без болнични...
8
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бащата се казва Денис Нгуен.Сами си представете що за индивид е човек с такова смесено име.Майката някаква сектанкта...Изобщо безотговорно правене на деца.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонименнай-вероятно става дума за друга майка
6
7
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
ама кажете в прав текст че става дума за римляни за да не изпитват съжеление някои хора
5
16
 
0
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
То няма да е яко пердах без нищо. Ако е циврили постояно никой няма да го търпи
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има толкова образовани, достойни семейства, които мечтаят да имат дете ... дайте го за осиновяване на културно, българско семейство. Нищо не може да замени семейството.
3
0
 
17
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 3 години
Почти се разплаках като гледах как майката издевателства над красивата невинна душица. Толкова грозно и възмутително изглежда отстрани, а пък в действителност 99% от нас сме били подложени на такова насилие като деца. Колко странно, нали? И тия секти, на майката й е изпържен съвсем мозъкът.
2
0
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Горкото ДЕТЕ - това е най страшното да ти се случи в Детството- малко създание което се нуждае от майчина ласка и Топлина !! А то е бито заради глупава женска ревност към мъжът си !! Ужас!! как може да изтезаваш едно малко НЕВИННО СЪЗДАНИЕ??? Думи Нямам!!
1
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
"Бащата има и по-голяма дъщеря, родена през 2015 г., която се отглежда от майката и която не е виждал в последната една година"....майката - пълно психо...Бог да пази и закриля тази малка невинна душичка!