Красен Кралев: Напусна ни една легенда на българския спорт

Министърът със съболезнователен адрес по повод кончината на Бисер Михайлов
14 авг 2020 10:26, Анисия Иванова
4
Красен Кралев: Напусна ни една легенда на българския спорт
Снимка: Монитор

Напусна ни една легенда на българския спорт. Това се посочва в съболезнователен адрес от министъра на младежта и спорта Красен Кралев по повод кончината на Бисер Михайлов, съобщиха от Министерството на младежта и спорта.

"Уважаеми господин Михайлов, скъпи Ники, опечалено семейство,
С огромна тъга научих новината за кончината на Бисер Михайлов. Напусна ни една легенда на българския спорт. В този тъжен момент приемете моите най-искрени съболезнования за Вашата загуба.

Още по темата
Бисер Михайлов постави началото на велика фамилия, защитавала с чест и гордост фланелката на “Левски” и българския национален отбор по футбол“, се посочва в съболезнователния адрес.

"С екипа на "сините" той продължава да бъде рекордьор по изиграни мачове под рамката на вратата - 287 във всички турнири. С любимия отбор Бисер Михайлов вдигна четири пъти шампионската титла на България (1965, 1968, 1970 и 1974 г.) и стана трикратен носител на Купата на Съветската армия (1967, 1970 и 1971 г.). Стилът му на игра остава незабравим за любителите на футбола у нас със самоотвержените намеси и блестящия рефлекс на голлинията", казва още Кралев.

"Напусна ни един достоен човек, отдал живота си на спорта. Загубата на подобна личност носи тъга на всички, които обичат футбола.

Поклон пред светлата му памет!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КРАСЕНЕ ДАЛИ СИ ВЯРВАШ ТОВА КОЕТО ГОВОРИШ ЗА МЕНЕ Е ВСИЧКО ПРОФОРМА ПРИЗНАЙ СИ МНОГО ТИ ПУКА ЗА НЕКОЙ СИ
3
1
 
1
 
! Отговори
ДЪЛБОКА ДЪРЖАВА преди 3 години
Борисов взе скалпа на Боби Михайлов, ГДБОП нахлу в ...,,След вчерашните инциденти премиерът разпореди от днес нататък да преустановим всяко отношение с Футболния съюз, включително и финансово, до подаване на оставка на Борислав Михайлов, председател на БФС", допълни още Кралев.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще ни напусне и Крадлев.
1
2
 
5
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Айде сега! И три пъти купата на Съветската армия! Това бе политкоректно да го спестиш! Иначе - левскари, герберасти...! Кво да ги коментираш! Аз не съм видял левскар да е хубав човек! Може би един-двама, но не ги познавам!