Путин: Недопустимо е оказването на натиск върху Беларус

Той обсъди ситуацията с френския президент Еманюел Макрон
18 авг 2020 18:55, Нели Христова
115
Путин: Недопустимо е оказването на натиск върху  Беларус
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин и френският му колега Еманюел Макрон в телефонен разговор изразиха заинтересованост ситуацията в Беларус да бъде уредена възможно най-скоро, предаде ТАСС. Както съобщи пресслужбата на Кремъл, разговорът се е състоял по инициатива на Париж.

"При обсъждането на изострилата се ситуация в Беларус Владимир Путин подчерта недопустимостта от намеса във вътрешните работи на страната и от оказване на натиск върху беларуското ръководство", се казва в съобщението, предава БТА. 

"И от двете страни беше изразена заинтересованост възникналите проблеми да бъдат разрешени възможно най-скоро", се казва още в текста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът за ПРЪВ ПЪТ ОТ 75 ГОДИНИ има право да пътува свободно.Дали ще мие *** или ще прави нещо друго - това е въпрос който сам ще си реши.Много сте кахърни за горкия българин.Преди 30 години не мжеше и ако се опиташе да мине границата го стреляха. Но комунистическити *** смятат, че тогава сме си жимвели прекрасно.
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слушай Маноле, слушай внимателно какво ти говори дядя Вова, че този път няма да е Крим, ами може да е Минск.
52
3
 
16
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Ако Беларус напусне мястото си в славянското пространство, ще стане като нас - обрулена държава. Не вярвайте на тези стари колониалисти, те само вземат и най -вече хората. Имате си хубава държава не си мислете, че ще постигнете някакво висше потребление!
51
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българинът е готов да лиже *** за да му разрешат да пътува на запад, да се навира в чужди места и да работи по кланиците и да мие улиците. Но и след 30 години американско васалство, пак няма право да пътува в САЩ, а дори и африканците от колониите са имали правото свободно да пътуват в метрополията.
50
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, ние българите сме много свесен народ, ама най-свесните сме, но от някдъде ни идва продажно политическо ръководство, много ми е чудно значи, при такъв убав народ от къде му идва такова продажно политическо ръководство.
49
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОГАТО МИЛИОНИ ПРОТЕСТИРАХА ВЪВ ФРАНЦИЯ МАКРОН НАРЕДИ НА ПОЛИЦИЯТА ДА БИЕ НАРЕД. ИМАШЕ УБИТИ. ЗАЩО НЕ Е ПОДАЛ ОСТАВКА?
48
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква колония сме на САЩ и Брюксел ? Ей такава - най обикновенна ,най смачкана от всички останали ,защото по продажно от българското политическо ръководство няма .По наведени от нас няма .А колкото до това колко цъфтим ,то се вижда - най бедни , с най бързо топящо се население , с клошари и просяци по улиците ,с работещи бедни и не само че всички ресурси са предоставени на западните хиени за жълти стотинки ,но вече имаме и бази които ни правят потенциални мишени !
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте истинската история за концлагерите Талергоф и Терезин през 1914-1918 година,вижте и историята за концлагера от ВСВ - Майданек и останалите концлагери от ВСВ,днес тези истории се повтарят и нацизма върви с пълна пара!
46
1
 
2
 
! Отговори
До 59 преди 3 години
Ти да не си светил.
45
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слава на Рейгън за разпада на сСсР то.
44
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изгледайте сериите на българския документален филм - "БЪЛГАРИЯ, КОЯТО СЪГРАДИХМЕ 1989"https://youtube/watch?v=04xuSetUx88И вижте колко сме жалки сега!
43
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да гори в ада Горбачов,това че този предател причини страдание и разруха в неговата си собствена държава СССР не мога да разбера,но защо разруши и причини мъка и на останалите източноевропейски държави,няма да му се прости никога!Бок.*** долен!
42
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** ще се повтори и в Белорусия,просто ми е жал за населението,като знам какво ги очаква да преживеят,жал ми е за тези хора и невинни душици,нямат си представа какъв ад ги чака,ако падне Белорусия в ръцете на запада!
41
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 36Затова 30 години не сте спрели да крадете и грабите от построеното през соца,както казват бесепарите,вие не можете за 30 години само да боядисате построеното през соца,камо ли да постоите толкова!Да не говорим,че за разлика от соца,днес вече няма нищо българско в България,всичко е чуждо,ето това се нарича колония!Днес дори не можем да взимаме самостоятелни решения как да си управляваме държавата,ето това се нарича колония!
40
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво правят чуждите държави в Белорусия?И аз това се "чудя"......защо там е пълно с протестиращи от натоФски държави като Занзибар, мАбуту, бряг на слона и неговото бебе и тн?
39
7
 
15
 
! Отговори
абв преди 3 години
Путин: Недопустимо е оказването на натиск върху Беларус....ако не съм аз.
38
16
 
13
 
! Отговори
до 36 преди 3 години
"Каква колония сме били на Русия?"Ами ей такава - най обикновена. Доста по-смачкана о Унгария, Полша и Чехия например. Защото по-продажно от българскато политическо ръководство нямаше. Защото по-наведени от нас нямаше.А колкото до това как сме цъфтели - така цъфтяхме та чак до 1975та година не можахме да стигнем БВП на Царство Бългаия от 1939та година.И нямахме военни бази, щото всичките ни ресурси бяха предоставени на СССР за безвъзмездно палзване.
37
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кремълския педерастБеларусия е РУСКА територия,белоруссите са 100% РУСНАЦИ по произход,какво правят чуждите държави в Белорусия?Западняците ще съсипят и тази прекрасна ,уредена държава и ще превърнат населението и в жалки,гладуващи роби живеещи в постоянен терор,страх и насилие,ето това ще направят и пропагандата им,ще отбележи тази разруха на Белорусия ,като велико "постижение"
36
10
 
5
 
! Отговори
Путкин е ебан преди 3 години
От осмокласници Негови колеги са заснели клипИма и книга по въпроса
35
5
 
11
 
! Отговори
Само Путин натиска преди 3 години
Лукашенко да му сдаде Беларус, друг не може. Последните години Александър Григориевич се бореше срещу този старши мениджър на руската олигархия точно като онези спартанци срещу персите при Термопилите. По-крайните имперци сред руските блогъри виеха на умряло, че Беларус още не е федерален окръг на Русия. Но и Европа като приклещи Лукашенко от другата страна, лошо било, рийш ли.Но честно казано, обикновените хора в Беларус няма да спечелят от бандитското разграбване на страната след преврата.