Путин: Недопустимо е оказването на натиск върху Беларус

Той обсъди ситуацията с френския президент Еманюел Макрон
18 авг 2020 18:55, Нели Христова
115
Путин: Недопустимо е оказването на натиск върху  Беларус
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин и френският му колега Еманюел Макрон в телефонен разговор изразиха заинтересованост ситуацията в Беларус да бъде уредена възможно най-скоро, предаде ТАСС. Както съобщи пресслужбата на Кремъл, разговорът се е състоял по инициатива на Париж.

"При обсъждането на изострилата се ситуация в Беларус Владимир Путин подчерта недопустимостта от намеса във вътрешните работи на страната и от оказване на натиск върху беларуското ръководство", се казва в съобщението, предава БТА. 

"И от двете страни беше изразена заинтересованост възникналите проблеми да бъдат разрешени възможно най-скоро", се казва още в текста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
4
 
! Отговори
За 56 яж ми хуя преди 3 години
Твоят идол духа доста яко на едни осмокласници Има го документираноДа ти дам ли линк ?
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 30 години американско партньорство Българите още нямат право да пътуват свободно на Запад.Аз нямам проблем, а вие защо имате?
32
11
 
5
 
! Отговори
До 55 Кремълския пед преди 3 години
Доста ти мели начервената уста та всочко може да са случи...
31
10
 
11
 
! Отговори
Кремълския педераст преди 3 години
Ако нападне и Беларус ще му е седмата война откакто е узурпирал властта в Кремлин
30
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Православен бил, а е готов да убие семейството си заради еретиците в блатная.
29
11
 
9
 
! Отговори
българин преди 3 години
а допустимо ли е оказването на натиск върху България за да може комунистите отново да вземат властта ? а , другарю Путин ? справка : организирания опит за преврат , наречен протест !
28
4
 
4
 
! Отговори
Путкин е секси преди 3 години
Доста бойци и от двата брвга на реката не биха му простилиМдас
27
6
 
12
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Православен, ти не си добре. Църквите бяха конюшни и складове в СССР, чак след кръволока Сталин като КГБ пор църквата живнаха поповете малко. Днес благославят убийствата на Късия и бандата му - престъпници в расо!
26
3
 
11
 
! Отговори
Путкин иска преди 3 години
Да окупира поне Беларус скед ксто Укрсйна му го подаде през крачола
25
3
 
7
 
! Отговори
JE SUIS МИНСК преди 3 години
Разрушете стените на затвора!Ако искате свобода, вземете я!Стената бързо ще се срути, ще се срути, ще се срути -И погребете стария свят!
24
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКаква "колония" сме били на Русия и СССР ,ти луд ли си?Че ние преживяхме втория си златен век и велик градеж от хилядолетната си история по времето на соца и бай Тошо,също и бяхме истински свободни и независими,за разлика от държавите от ЕС,които са си жалки марионетки,а икономиката си беше наша - българска,а не чужда,нито са ни командвали руснаците,както ни командват днес,днес наистина сме колония,а не бяхме така през соца и бяхме високо развита държава!
23
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Който вади меч, от меч умира"След всичко, което преживя Източна Европа от Русия, след като беше превърната в колония на СССР, а всичките и опити да се освободи бяха посрещани на нож и следваха окупации на държавите Та какво да очакваме да се случи с Русия икаква съдба я чака? След ВСВ СССР не донесе нищо добро на източноевропейските страни. И Русия ще си получи възмездието.Бог забавя, НО НЕ ЗАБРАВЯ.
22
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АТАКИСТНикога не е имало републики в Русия и СССР,републиките ги създадоха комунистите,които уж мразите, а следвате техния пример!
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено че е недопустим. По интересния въпрос е, защо го правят. И всички заучени клишета за права на това или онова не вървят. Във Франция митингуващите не ядоха ли дървото, а в Германия?. За САЩ даже и дума няма нужда да отварям.Хайде не с тези византийски номера.
20
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен,настъпването на ЕС на изток е чист нацизъм,белорусите са 100% руснаци и мястото им е в Русия,ако не са с Русия,ще ги избият,ограбят и разрушат хубавата им страна и ще се превърнат в жалки роби,имат избор между гладуване в Русия или гладуване и терор,убийства в ЕС!Отдавна е подписан договор,че НАТО трябва да се разпусне,също е подписан договор,че нямат право да настъпват в източна Европа,защо не си спазват договора и създават никому ненужни конфликти в Европа и трагедии на хората?
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 15"Белорусите са 100% руснаци"Точно така, но московците не са руснаци, монголци.Има държава Белорусия, но държава Русия няма, а руска федерация т.е. конгломерат от държави и националности !
18
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каддафи го убиха американците. Даже Хилари се хвалеше - дойдохме, видяхме, убихме. Ама нека посмеят сега САЩ или евро-третополовите да направят либийския сценарий в Белорусия. Путин ще ги отвее като глухарчета.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тихо бе, лилипут.Теб и ПрОсия никой не ги бръсне за сливи от мнооооого време.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин каза.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На дипломатически език Путин му е казал - не се месете в Белорусия, защото този път няма да е само Крим.