Заповед: Стачкуващи предприятия в Беларус затварят!

Лукашенко: Страната ще оцелее!
Обновена: 22 авг 2020 19:14 | 22 авг 2020 19:05, Веселина Йорданова
96
Заповед: Стачкуващи предприятия в Беларус затварят!
Снимка: БГНЕС

Президентът на Беларус Александър Лукашенко нареди от понеделник стачкуващите предприятия да бъдат затваряни, предаде Ройтерс, като се позова на информационна агенция РИА Новости.

"Ако някой не иска да работи", губернаторите и председателите на изпълнителните комитети не трябва да го принуждават. "Няма нужда. Така или иначе няма да го накараме и да го убедим. Страната ще оцелее. Но ако едно предприятие не работи, от понеделник слагаме катинара на портала и го затваряме. Хората ще се успокоят и ще решим кого да поканим да работи в това предприятие, заяви президентът на митинг в град Гродно, близо до границата с Полша.

Лукашенко е изправен пред най-голямото предизвикателство за 26-те си години на власт, след като от близо две седмици сънародниците му протестират масово по улиците на много градове в страната срещу резултатите от президентските избори на 9 август, които смятат за подправени. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По добре Лукашенко от колкото Гейшенко
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А па у нас протестиращите се оплакват, че нямало полиция да ги пази :D
10
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Градове като Саарбрюкен трябва безусловно да бъдат предадени на Франция Източната част на Русия.Германия трябва да бъде разпарчетосана за да се намали замърсяването на природата.
9
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си го измислил добре, Бацко. Либерастите отпуснаха ?52 млн за поддръжка на стачкуващите. Това означава, че всеки работник на БелАЗ, МТЗ и МЗКТ може да се свърже с фонда и да си получава заплатата без да ходи на работа. Но една огромна част от работниците са патриоти и ще продължат да ходят на работа. А ти, Бацко, казваш, че ще затвориш порталите. Ще навредиш на патриотите и ще ги оставиш без средства за същесвуване, а предателите ще си стоят вкъщи и ще си получават европарички от либерастите.
8
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За цялото си съществуване германия не е направила нищо.Само разхищава ресурси за безсмислици примерно скъпи никомо ненужни коли.Пълно прахосничество.
7
22
 
12
 
! Отговори
Няма благодарност преди 3 години
Лукашенко бие демонстрантите а у нас Бойко им дава и полиция да ги пази и пак са недоволни !
6
12
 
16
 
! Отговори
дядомраз преди 3 години
По начина си на управление Батката същински Бойко но в едно го превъзхожда. Има топки.
5
32
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЛЕД УКРАЙНА И БЕЛАРУС СЕ ОПОМНИ!!!ЛУКАШЕНКО ОБЯВИ, ЧЕ АКО СЕ НАЛОЖИ ЩЕ ИЗБЯГА ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН!!!НАСЕЛЕНИЕТО В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОЩЕ НЕ СЕ Е ОПОМНИЛО, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ОКРАДЕ ДЪРЖАВАТА ВСЯЧЕСКИ!!ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРОДАВА ГАЗ И НЕФТ ОСНОВНИЯ ПРИХОД НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! ДОКОГА НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ ТЪРПИ ДА ГО ТЪПЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН И РЕЖИМА
4
28
 
20
 
! Отговори
Същият е Радев преди 3 години
Същото уважение към хората готви и Фигурантът Радев ако успее метежа му и се докопа до изпълнителната власт .........
3
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо да смени целия народ :) нема такъв ***, само нашето Баце мое се равнява с тоя ***
2
12
 
27
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Браво,Много умна постъпка!Сега западните спонсори ще трябва да се бръкнат по-надълбоко, защото едно е да получаваш грантове отгоре, друго е да разчиташ изцяло и ти и колегите ти на това външно финансиране.
1
30
 
12
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
Беларус в НАТО!