Навални е в кома, но в стабилно състояние

Симптомите на опозиционния лидер отслабват
19
Навални е в кома, но в стабилно състояние
Снимка: БГНЕС

Руският опозиционен лидер Алексей Навални продължава да е в изкуствена в кома, но състоянието му е стабилно и симптомите му отслабват, съобщиха германските медици, които го лекуват след предполагаемо отравяне, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Въпреки че състоянието му остава сериозно, няма непосредствена опасност за живота му, казаха лекарите от германската болница "Шарите".

При все това, поради тежката степен на отравяне на пациента, е твърде рано да се прогнозират потенциалните дългосрочни последици, допълниха те. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отравленъй НавальниОтвратительнъй Отровлении НавалноваОтвратителен Навалнй Отровльон
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дедо ти Фройдулча, ба, и он мое да е ракоман и арихуан ама колкото и да са му кьорави зеркелите, се ша мои у тевното да различи леворъкия от десно ръкия а да не говорим вдуръкия охнанист защото в последните севън секондс тия и тримата рита с противния крак на охнаниращатата ръка и ако рита с двата крака за да размаше майонезата по пода- тогава геле нема двурък охнанист е Наивавилаални шо исе виде къ се мета да рита на мушамето оти са га извадили от ВеЦето преди да е метнал семките .
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стана известно, че летището в Омск е получило 2 сигнала за бомба преди самолета с Навални да кацне там. Въпреки сигналите пилотите са взели решение да кацнат заради критичното състояние на Навални. Въпреки това официалните руски власти имат наглостта да твърдят че срещу Навални не е извършен терористичен акт отравяне.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
самият Навални е отрова, която винаги може да се диагностицира без разлика какво е ял, пил или ***, пипаки се по. . . .Така че и германише дохторанише доказаха че отровата Навални е пил чай на летището след като е ял, пил и *** каквото неговата секретарка му е натъкмила.а защо не я уличина че след двете нужди не си мие стерео изходите, майна?
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Deutschland 10Ами че те руснаците ТОВА И МЕЧТАЯТ..............ДА ГИ ОСТАВИТЕ НА МИРА!!!!!! Да ги забравите и няма-няма през 100 години да се събирате и да ги нападате!!! Обаче даже боят, който ви дръпва руския войник не ви спира и пак настъпвате на една и съща мотика! Един път руския цар марширува в Париж, друг почти-цар - в Берлин, надявам се този сегашния цар да марширува в Лондон!!! А вашинктон сам ще си се гътне, там такава война сами си устройват, че нямат нужда от външно вмешателство!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да избяга от Русия и да гладува на Запад, или да печели пари от Запад и да живее в Русия?
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо Фройд е бил кокаинов наркоман и лудд. Шарлатанин.
9
4
 
6
 
! Отговори
Deutschland преди 3 години
Жалко. След като го извадят от изкуствената кома не се знае дали въобше ще бъде отново той. Успех на немските лекари. Като имаш деца и жена къде си тръгнал да водиш война с тези психопати кремълски? Нима не знае какво се случи с всички останали, които надигнаха глава срещу режима? Това са безчувствени хора без души. Още преди години трябваше да избяга от Русия. Това е неспасяема държава. Заградете ги да не се месят във вътрешните работи на други нации и да забравим за тях.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така както нищо не му били направили не се оправя човекът.Светът пропищя от Русия. Сега и Норвегия изгони руски шпионин.Как не им омръзна на тия руснаци да се смразяват с целия свят не знам.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Огърбена дъга, окорени в страни очи изказващи болка и извинителност, изпито лице....това дядъ Фройд посочва в профила на късофелациотивните онанистиДис ис Неивални.Търси Льоха кой ти пуща кърлежи в срамните келоти.Най добрите кърлежи са от Кържели. Ако невярваш попитай чьорнаяТанковая ***
6
2
 
7
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Тоя е симулант,бе !!! За кой път се прави на умряла лисица!!!
5
2
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Повтарят чутото от омските провинциални лекари. Толкоз то от немските "специалисти".
4
3
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Не е открито никакво отровно вещество, за да се говори за отравяне.Така нареченото "отравяне" на Нахални е като биологичното и химическо оръжие на Саддам и Кадафи, дето никога не ги намериха
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се събуди зеленчук и без мозък ще бъде много интересно.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като се събуди какво?Ще каже кой го отрови?
1
3
 
9
 
! Отговори
rotos преди 3 години
Те в гробищата всички са в "стабилно състояние"...