Две жени са блъснати на пешеходни пътеки за ден във Варна

Пострадалите са с контузии, но не са с тежки травми
26
Две жени са блъснати на пешеходни пътеки за ден във Варна
Снимка: Pixabay

Две пешеходки са пострадали само за ден при инциденти във Варна.

76-годишна е била ударена от товарен автомобил, докато е пресичала около 18 часа на 28 август на кръстовището на ул. „Цариброд“ и ул. „«Дунав“.

Тя е получила контузии и фрактура на китка, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

При другия инцидент от същата дата, станал около 12:40 часа на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Георги Бенковски“, при завой на дясно шофьор не е пропуснал и е блъснал пешеходка, която пресичала на „зебра“.

29-годишната жена е получила контузии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-лошите шофьори във Варна са от централната част, защото не карат и си пазят мястото. Ако мръднат някъде после обикалят 1 час да намерят място. Сега със синята зона малко се поразчисти, но тя не работи 24ч. Затова трябва да ги накарат да покарат малко опреснителни часове. На Владиславово, Галата и Св Константин няма смисъл, защото карат всеки ден и имат тренинг.
20
2
 
1
 
! Отговори
До Хемус преди 3 години
Софиянците*, да ме извиняват, нещо се превъзбудих, просто много ме боли. Докога ще се делим, българи? :(
19
2
 
1
 
! Отговори
До Хемус преди 3 години
За жалост сте прав, извинявам се да нападката. Но докато обвиняваме селяните, провинциалистите или софианците за всички неуредици покрай нас, то истински виновните си го местят от изток на запад и обратно. Много е жалко всичко, което се случва. Родом съм от Добрич, но не мога да прежаля упадъка на града ми - 90+% от читавите, умни и дружелюбни хора с потенциал не живеят вече там. Това ако не е геноцид, то не знам как да го нарека другояче. Жалко!
18
3
 
0
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Проблем са лошо проектираните "зебри" , в Испания не са продължение на тротоара,а са изнесени на 10м от кръстовището , по този начин можеш да направиш ляв/десен завой без опасност че ще повлечеш някой пешеходец
17
1
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Един познат го блъснаха на пешеходна пътека, но не остави нещата така. 2 дела води и пет години след инцидента равносметката за причинителя не беше розова - раздели се с петцифрена сума, клоняща към шест цифрена. Взе си парите до последната стотинка.С постоянство и добър адвокат джигитите започват да вият.
16
3
 
4
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Във Варна повечето шофьори са били комбайнери и трактористи преди да дойдат в града
15
3
 
1
 
! Отговори
38 преди 3 години
До ВарналияСъс това мислене заслужаваш да те забърше поне 12 тонен камион.
14
3
 
3
 
! Отговори
До 12 от 8 преди 3 години
Не четеш, или не разбираш. Какъв влак и какви разходки. Минавам безопасно само при голям поток пресичащи. За 1-2 много не си правят труда да спират, особено на по-малките улици.
13
8
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Аз на пешеходни пътеки от години не спирам - требе си много откАчен да пресичаш точно там! Кат ги вида, отдалече почвам да им свиркам, да ги псувам през прозореца и настъпвам X5-цата и да видиш как бръже се прибират на тротоара!
12
3
 
5
 
! Отговори
Inatut преди 3 години
До 8Когато дойдеш в София, като слезеш от влака, разходи се пеш и виж сам. От 10 пътеки те пускат поне на 8. Ако не те пусне някой, то 90% е прованс регистрация.
11
3
 
6
 
! Отговори
Тезей преди 3 години
На Бай *** никакъв автомобил, само тротинетка и магаре.
10
2
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Господине градоначалниккът ни е назначен и не е роден в този град!Не ми е ограничено мисленето,просто онези варненци,които търсите отдавна излязоха от този град и тази държава!
9
6
 
4
 
! Отговори
Стадо зебри преди 3 години
Във Варна, когато намалиш или спреш на зебра има голяма опасност да те ударят отзад, а и самите пешеходци те гледат учудено и недоверчиво. На много места зебрите са на улици с 4 и повече ленти, което си е направо опит за убийство от страна на общината.
8
3
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
А в София как е, братчет??? Там не смея с внука си да изляза, освен до близката квартална градинка. За себе си поемам риска да пресичам на пешеходна и на зелен светофар..
7
2
 
5
 
! Отговори
До Хемус преди 3 години
И аз това обяснявах в друга статия на един варнАЛИЯ, дето селяните му пречели. Па един, дали е същият не знам, заяви че е варналия от Аспарухово от 1989 и истинските варненци били най-низшата прослойка на обществото!!!Смех, бате.
6
3
 
5
 
! Отговори
IYI преди 3 години
е много ясно ,това само в БГ става...на пешеходна !!!!!!!!
5
3
 
8
 
! Отговори
До Хемус преди 3 години
По начинът Ви на мислене и изразяване личи, че сте от ограничените варненци, които за радост не са мнозинство. Всяко стадо си има ***, уви. Като гост на града Ви ми прави впечатление, че масово не се спира по пешеходни пътеки, колкото и пресичащи кукли да изградят, колкото и светлинки и знаци за пешеходци да сложат - манталитет трудно се променя. Добре, че е морето, иначе градът като управление и развитие е доста назад, за съжаление. Успех занапред!
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Профила веднага се запълва от хора на ГЕРБ ... те и без това не знаят закона за движение по пътищата. А и обичат да газат хора !!
3
4
 
18
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Варналия ама е варненец!Варналии сте дошли от толбухински окръг или селата около Георги Трайков!Точно такива марсианци не спирате на пешеходна пътека!Варненци спираме и живеем извън града,защото избягахме от варналии!
2
3
 
14
 
! Отговори
Inatut преди 3 години
Масово в провинцията пешеходната пътека е място, на което да уцелиш пешеходеца, а не да го пропуснеш.