ГДБОП атакува ромските кланове Гольовци и Ропотамци

Тече спецакция в Кюстендил
42
ГДБОП атакува ромските кланове Гольовци и Ропотамци
Снимка: Twitter
ГДБОП, под ръководството на Специализираната прокуратура, стартира тази сутрин операция по противодействие на организираната престъпност в Кюстендил.
 
В ромската махала са извършени арести на членове на ромските кланове на Ропотамците и Гольовците. На територията на Кюстендил тече и специализирана операция срещу битовата престъпност.
 
"Гольовци или Ропотамци, Череп или Ланец, "бизнесмени" или политици - свърши безнаказаността за всички, нарушили закона. Независимо от социалния статус, милионите или връзките. Защото българите искат и заслужават справедливост!", написа в профила си в Twitter главният прокурор Иван Гешев по повод на полицейска акция в Кюстендил.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
24
 
! Отговори
... преди 3 години
Значи, всичко е Ок, радвам се за подобни акции. Стига само да не се окаже че е показна. Днес ги прибират, утре ги пускат.Питайте ги откъде имат пари а не работят. Повечето работим а едва свързваме двата края. Ония един ден трудов стаж нямат - колата му струва колко моя и на още трима апартаментите. А де, от де бре?
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нищо няма да им се случи...ще видите,че след време тези ромски фамилии ще станат още по-богати.
7
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И после всичките невинни или с условни...
5
3
 
22
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БЪЛГАРИ събудете се до кога ромите ще бият крадът грабят убиват изнасилват вашите майки бащи синове дъщери баби дядовци по селата е страшно някога имахме закони сега не
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Засега безнаказаността не изглежда да е свършила. Прокуратурата тепърва трябва да завърши успешно поне едно голямо дело срещу организираната престъпност преди да изобщо да си направи труда човек да се заслуша в думите на слугата на Боко. И като стана дума за Боко, какво прави прокуратурата по данните, главата на изпълнителната власт се въргаля сред кюлчета злато и пачки по 500 евро? Които няма как да се обяснят с декларираните доходи на най-успелият антикомунист в България.
3
11
 
10
 
! Отговори
Зори преди 3 години
Браво на МВР. Само така.
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целта на акциите на топ юриста завършил пуца за милиционери от гешовия род, е да напомни на тези, за кого е правилно да се гласува и на кого трябва да се пълни нощното шкафчинци. Щото всичко знаят и всички са им познати и регистрирани.
1
6
 
25
 
! Отговори
стоян преди 3 години
А кога ще атакува Бойко,Пеевски и Доган???????????