Мъж прободе с нож пътник в бързия влак от София за Бургас

Инцидентът е станал край гара Костенец
45
Мъж прободе с нож пътник в бързия влак от София за Бургас
Снимка: БГНЕС

Мъж бе намушкан с нож в бързия влак от София за Бургас, съобщава bTV.   

Инцидентът е станал край гара Костенец. Пострадалият е настанен в столична болница, а извършителят е задържан.

Скандалът между двамата пътници е започнал във влака. Те са се скарали, но на този етап не е ясна причината за скандала. В крайна сметки при конфликтът единият от тях е пробол другия с нож.

По първоначална информация пострадалият е на 33 години, криминално проявен е за кражби. Арестуван е 65-годишен мъж от Пазарджик, който е без криминално досие.

От Спешна помощ казаха, че са получили сигнал и са закарали пострадалия в столична болница. На този етап няма повече информация за състоянието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
на 65 г без криминално досие , а на 33 -с криминално досие -по всичко прилича на самозащита.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чантаджи в мвр -бола иначе във влака няма униформени60 000 служители на мвр -България80 000 Германиянека сами да направим извод как работи системата
34
0
 
8
 
! Отговори
някакъв преди 3 години
И аз имах подобно приключение с еди братчед във влака. Просто станах и излязох но преди това го пръснах с руска Черьомуха в наглите очики ! И до края на пътуването същия го нямаше никакъв . Ако разбира се някой знае какво е пръскалото ? АБСОЛЮТ !!!
33
0
 
20
 
! Отговори
До така е! преди 3 години
И ако е нямал нож, онзи престъпник, който е вече съден трябва да вилнее ли? Затова в САЩ е разрешено да носят оръжие, защото живота е по ценен от утайката на обществото! По добре в затвора, отколкото в гроба!
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Едуард Петров-ЕдоНе само че няма да ги въстановят но и от този месец закриват и единствения сактор към жандармерията който отговаряше за жп. транспорта -тоест вече няма да има униформени във влаковете и само на големите гари ще има по двама души колкото да не е без хич.И не е далече времето когато влаковете ще станат опасно и непривлекателно място ...но така е -ние сме царе да рушим нещо което е било създавано и е работило десетилетия .
31
17
 
4
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Кой нормален човек ходи с нож в джоба ? Значи е предумишлен опит за убийство.
30
1
 
12
 
! Отговори
И после... преди 3 години
...политици - ползвайте градски транспорт. Не замърсявайте околната среда - моля? Не мерси - живота и здравето са ми по-ценни! Справка - станалото от новината...
29
3
 
5
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Ако не беше комунизма, сега щеше да се возиш като тези, дето нямаше комунизъм. *** ти па откъде да знаеш каква инфраструктура имат там и в какво пътуват.
28
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Извънредно положениеДобре, че беше комунизма, ако не беше той, сега щеше да ми се возиш на дъртия....
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисирко-медиите на Бойко и Пеевски ревниво кътат етноса на такива вандали, все едно всички не знаем за какво става дума.Имаше една приказка, НЕ-уважаеми мисирко-медии, "Новите дрехи на царя".Разберете, че вашия мисирко-крал е гол и *** му лъщи, оцапан!
26
14
 
12
 
! Отговори
Извънредно положение преди 3 години
След 45г. комонизки режим е добре, че имаме влакове въобще....
25
2
 
21
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Потвърждавам как беше 90-те години,много обикаляхме с влакове (пияни влакове) по мачове!Пътуваше 'Транспортна полиция",а и на повечето гари имаше!Имаш нямаш билет,отворковците отиваха във фургон-вагона и малко сурвакане с палки и други приоми!Обаче тогава нямаше и телефони и всеки да снима туй онуй!
24
1
 
27
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Докато в Южна Африка имаше Апартейд,имаше ред. Сега няма Апартейд и се колят като животни...
23
21
 
6
 
! Отговори
Абе ей преди 3 години
Кой нормален човек ползва услугите на БДЖ?
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така става като закриха транспортна полиция. Единствената полицейска структура, която си вършеше работата. Играеха палки още от влака с бонус в ареста на гарата и още в рпу-то. Иначе нож да извади около Костенец - май няма смисъл да се пише етнос. То е класика. Един съвет ако се прежалите да пътувате с влак: никакво колебание да дърпате ръчната спирачка ако се чувствате в опасност. Пише се протокол и няма не искам - трябва да се разследва случая с МНОГО писане. Но ще сте живи.
21
2
 
25
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
В тез влакове предимно роми пътуват вече. Очаквам скоро да видя влак теглен от каруца.
20
12
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СКАРАЛИ СА СЕ, ЧЕ НЯМА МАСКА!!ЕДИН ДЪРТАК В МАРШИРУТКАТА СОФИЯ ПЕРНИК КАТО ПОДХВАНА ЕДНА ЖЕНА, ЧЕ Е БЕЗ МАСКА ЩЕШЕ ДА Я НАБИЕ!!!
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероятно 33 годишния е от крадливите братовчеди?!
18
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами в тия мизерни влакове само луди пътуват....
17
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За последно ми се беше случвало да пътувам с влак преди няколко години София-Бургас. Не повторих. Тогава попаднах в кyпe с роми. Тактично се изнизах, а малко по-късно ги видях как се сбиха помежду си. Отвратително е.