Майката на убитите деца била насилвана от свекъра си

Адвокатът й твърди, че той е посягал и на децата
Обновена: 21 ное 2020 17:15 | 21 ное 2020 17:11, Нели Христова
84
Майката на убитите деца била насилвана от свекъра си
Снимка: БГНЕС

32- годишната Кристина Дунчева, обвинена в убийствата на децата си на 3 г. и 5 г., не е признала, че е извършител на престъплението, каза нейният адвокат Алексиев. Думите й били само "съжалявам за това, което стана", пишат от "24 часа". Според защитника има съмнения, че тя е извършител и според него нямало категорични доказателства срещу нея.

Още по темата

Адвокат Алексиев обясни че Кристина е била години наред малтретирана физически от мъжа си, Георги Трайков.

"Разбрах дори, че тя е сексуално насилвана и от баща му. Той е посягал на децата, бил ги е и ги е малтретирал, а когато повишавал тон, едното от тях треперело от страх".

Съдия Красимир Аршинков постанови постоянна мярка "задържане под стража" за Кристина Дунчева. Според него тя е изглеждала в нормално здравословно състояние в съдебната зала и не е казала, че има нужда от медицинска помощ. Единствените й думи били, че иска да й се определи по-лека мярка за неотклонение и моли съда за снизхождение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 35Еш па тоя!
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Куха лейкаГрешиш :)
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32И ти си същата, щом успяваш да намериш оправдание и съчувствие. Гнус!
29
9
 
15
 
! Отговори
започна се! преди 3 години
Не била признала (ама каза, че щом няма да са нейни, ничии няма да са), свекърът бил лош, мъжът й гaден, само тя цялата в бяло.Тая каква пепелянка е... умът ми не го побира! Това да прережеш гърлата на дечицата си и после да искаш да излезеш на свобода.. да лъжеш, да се оправдаваш...Луда ли? Чудовище, oтврaтитeлно македонско чудовище е тая! А и родителите й, които са наели адвокат за убийцата на внуците им... Бaxти мpъcнaтa семка!!!
28
14
 
2
 
! Отговори
Куха лейка преди 3 години
Всеки живот е безценен, нетрябва да има смъртно наказание.... кой сте вие за да отнемате живот? Явно ставате като убийците.... или греша? Е добре тогава и вие. На стола... някъде е сбъркан МОРАЛА НА ЖИВОТА..
27
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасна драма. Какви ли зверства е изтрпяла тая женица, че да превърти до там и да си убие децата?! Предполагам сериозен и ежедневен психически и физически тормоз. Била е и материално зависима, без работа. Живот в тормоз, немотия и безизходица могат да побъркат всеки. Предполагам и родителите и, не са и помогнали, а са я пратили обратно при мъжа и насилник, щото иначе "кво ще кажат хората". Болно общество с изцяло изкривен ценности сме. Жалко за дечицата!
26
3
 
6
 
! Отговори
Баро Вкаров преди 3 години
То е некакъв любовен многоъгълник.Не само е насилвана от свекъра си ,но и от интимният му приятел!
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая лудата що не убила мъжа си или баща му ,а децата ...директно доживотен затвор
24
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типично българско семейство...
23
4
 
21
 
! Отговори
Лисичи припадъци преди 3 години
И тя ли ? Сигурно няма парички като останалите престъпници изправени пред съда и не може да си осигури медицинско за някаква болест та затова сега го играе "жертва" ..Ако някой те малтретира , отиваш в полицията и искаш защита а не си колиш децата със нож в едната ръка и сатър в другата.
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая явно наистина е с шизофрения. .
21
0
 
7
 
! Отговори
Не ни трябва преди 3 години
конвенция, а стриктно и бързо прилагане на НПК.
20
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе да ! И комшията я е насилвал.
19
3
 
6
 
! Отговори
Луда преди 3 години
Така ли се отплаща за уважението, с което са я наградили. Мъжът й я бие, а свекърът й я успокоява.
18
19
 
8
 
! Отговори
В България преди 3 години
Трябва много спешно,да се приеме конвенцията....Не може някакви си мутри дебеловрати с някакви връзки и власт ,да упражняват такъв тормоз на една жена и децата. Много жалко за дечицата и тази майка! За съжаление, ще вкарат нея в затвора, а онзи ще го оставят на свобода,той ще бъде героя и жертвата предполагам,докато не затрие и други съдби и животи.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лудите били гении,нали? Да прояви малко творчество и да си завърши започнатото в ареста или май хич не и се умира, та вече и на свобода иска женицата.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 11: на мен нищо там не ми флиза, а ти би ли споделил откъде знаеш че ти флиза? Нещо? Ех баня ех кеф явно....
15
1
 
11
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Вчера ви обяснявах за "македонския манталитет" къде на майтап,да ви светне къде е истина.От Благоевград надолу всичко се разселва по цяла България а там се прави природен парк.Това се изкоренява,до основи.Тия са с дувари,ревниви,домашно насилие и всичко.И македонки и мкадеонци!!!Що е маке се е л...но!!!
14
0
 
17
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Казах ли ви още сутринта! Почна се с адвокатските номера. Тогава защо собствените ѝ родители признават, че е психичноболна?
13
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това което прочетох ме ужаси. В какво ужасно семейство е попаднало това момиче.Чудя се, защо нейните родители не са си я прибрали. Родителят винаги може да познае, че детето му има проблеми и е изплашено.