Гей скандал и в Литва, гол мъж зад депутат

Той се появил по време на заседание на комисия
85
Гей скандал и в Литва, гол мъж зад депутат

След скандалното гей парти в Брюксел, в което "изгоря" и евродепутат, секс афера разбуни и литва.

По време на видеоразговор онлайн на парламентарна комисия в кадър зад един от депутатите се появява гол мъж.

Заседанието се излъчва на живо в Youtube, а след края му е видяно 200 хил. пъти.

Още по темата
Депутатът Петрас Гражулис е известен с хомофобската си реторика и с протестите си срещу организирането на гей парада във Вилнюс.

Той се защити с тезата, че видеото е било манипулирано. Но пък негов колега разпозна голия мъж - негов парламентарен съветник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: ЛитваПетрас Гражулис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
13
 
! Отговори
някой преди 3 години
Сега очаквам и за Волен Сидеров да научим нещо такова - няма да се изненадам.Вече научихме, че си плаща на оркестър с представители от една малцинствена група, срещу която той най-много реве, за да тормози клиенти във изискан столичен ресторант!Ако някой си спомня тази новина, няма да се учуди ако и в гей скандал го хванат.Те най-активните гейове ги е страх да не ги разкрият че са такива. Затова се изтъкват като хомофоби.Ние нормалните мъже не се страхуваме че някой ще ни помисли за такива.
13
1
 
10
 
! Отговори
Нормално преди 3 години
До АнонименТова не е евродепутат, а литовски депутат. Освен това, не ЕС, а Съветът на Европа ни натиска за Истанбулската конвенция. Това са две различни организации. Освен това и двамата, този и миналия, са патриоти, уж мразещи гейовете. Ако не разбираш как такива лъжци ти промиват мозъка, твой е проблемът.
12
6
 
11
 
! Отговори
Нормално преди 3 години
Не знам защо всички се учудват толкова. 8-10% от населението на света са гейове, този процент си стои консистентен винаги. Но сред хомофобското население на света, процентът е много по-висок и това си има обяснение - много хомофоби стават хомофоби, защото мразят природата си. Затова винаги ще има много повече гей скандали сред хомофобските политици, отколкото сред останалите.Ето ви сайт, който ги събира: https://gayhomophobe/ Тук е описан всеки случай, много са.
11
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече ще се обиждаме на евродепутат....Ей, евродепутат ахахахаххаха.....
10
8
 
4
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЕДНАЗААДАЩА КУЛТУРА ( ЕС )
9
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички псевдопатриоти и националисти са такива.Нямам против гейовете. Всеки има право на избор....но...да се правиш на хомофоб....Нашите патриоти са същите.
8
3
 
12
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Меките китки съвсем изтрещяха
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще спра да псувам депутати с "Да те ...", не се обиждат!
6
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честно, не ми пука кой с кой си ляга, възмущава ме факта, че тези за върли хомофоби, поне пред камерите. Такова гнусно лицемерие цари сред управляващите и във всяка област, това е най-опасното
5
7
 
33
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Най-големите хомофоби са точно тайните гейове
4
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отличен пример за манталитета на политиците. Хомо, но го играе хомофоб, щото се и харчи. И майките си биха продали за да напълнят чекмеджетата. Малко ли слушахме нашата Тиква да се подиграва с дядо си като твърди, че е убит от комунисти? Политикът е най-долното същество.
3
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е гати и европейските цености трябва много да внимаваме защото българите имат една добра поговорка С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ ТАКЪВ СТАВАШ лошото е че вече имаме много последователи на тези европейски цености
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хакери са му спретнали провокация. Много по-сериозни за цяла Приебалтика са проблемите с отлитащия риски и белоруски транзит и с опустелите пристанища.
1
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не искате да знаете какво правят Джамбазки и Каракачанов като останат насаме. Правят това, което правят всички "истински" мъже - пипат се-